Ce înseamnă multiplu la pariuri sportive?

0

La pariurile sportive ai la dispoziție mai multe tipuri de pariuri. Poți alege să pariezi individual pe un singur pronostic sau să optezi pentru mai multe selecții pe același bilet.

Atunci când selectezi mai multe evenimente pe același bilet de joc înseamnă că joci un bilet multiplu la case de pariuri România. Acesta este cunoscut și sub alte denumiri, precum pariu combo sau pariu acumulator.

Un singur pariu compus din mai multe selecții îți oferă șansa de a transforma rapid o sumă mică de bani într-un profit considerabil.

ce înseamnă multiplu la pariuri

1. Ce înseamnă multiplu și câte pronosticuri trebuie sa fie pe un bilet de pariuri?

Fiind vorba de un pariu cu mai multe selecții se consideră pariu multiplu atunci când ai adăugat 2 sau mai multe pronosticuri pe același bilet. De regulă, pentru evenimentele pre-meci poți opta să adaugi mai multe selectii. Pe platformele de pariuri live lucrurile se misca foarte rapid si este destul de dificil sa creezi un bilet cu sanse mari de castig intr-un interval de timp foarte scurt.

2. Avantajele pariurilor multiple

Cel mai important avantaj al unui pariu multiplu este reprezentat de cota ridicată. Atunci cand alegi minim 2 evenimente cotele acestora se vor înmulți între ele, iar două cote de 2.00 vor duce la o cotă finală a biletului de 4.00.

Practic, câștigul poate fi mult mai mare pe un singur bilet de joc, chiar și atunci când miza este mică. Pe un astfel de bilet la anumite case de pariuri online pot fi adăugate chiar și 25 de pronosticuri.

Posibilitatea de a câștiga sume foarte mari de bani pariind pe mai multe meciuri fără să faci mai multe bilete. Înmulțindu-se cotele între ele ai posibilitatea să prinzi o zi bună și să câștigi o sumă mare de bani.

Astfel de pariuri multiple trebuie să le joci cu atenție și să analizezi foarte bine pronosticurile pe care le adaugi pe bilet. Chiar dacă suma pe care o poți câștiga este foarte mare, șansele de câștig scad cu cât ai mai multe evenimente pe același bilet.

Casele de pariuri online oferă bonusuri speciale pentru pariurile multiple care pot ajunge chiar și la 100% din câștigul eventual. Procentele sunt influențate direct de numărul de evenimente care se regăsesc pe bilet.

3. Dezavantajele pariurilor multiple

Orice pariu multiplu cu cât este format din mai multe pronosticuri și cu cât cota este mai mare are șanse de câștig mai mici. Probabilitatea de a câștiga cu un bilet format din 15 meciuri și cota 1000 este infimă comparativ cu un pariu multiplu cu 2-3 selecții și cota 4.

Trebuie să nimerești toate pronosticurile corect pe un singur bilet. Dacă ai ales să pui 5 evenimente pe un bilet orice pronostic necâștigător îți va anula șansele de câștig.

4. Tipuri de selectii pentru pariurile multiple

Pentru a-ți crește șansele de câștig atunci când alegi mai multe evenimente pe același bilet este recomandat să optezi pentru selecții de tipul șansa dublă, peste 1.5 goluri, sub 3.5 goluri, peste 0.5 goluri marcate de una dintre echipe sau alte selecții care au o probabilitate mare de câștig.

De regulă cotele mai mici sunt și mai sigure. Chiar și așa, orice parior știe pe pielea lui cât de sigure mai sunt în prezent cotele favoriților.

5. Case de pariuri online care oferă bonusuri pentru pariuri multiple

Ești atras de acest tip de pariu multiplu? Atunci alege să joci un astfel de bilet la casele prezentate mai jos. Astfel vei beneficia de câștiguri suplimentare în cazul în care biletul tău va fi câștigat.

  • efortuna.ro – bonus până la 100% pentru bilete multiple compuse din 5-20 pronosticuri.
  • winmasters.ro – bonus până la 60% pentru bilete multiple formate din 4-14 pronosticuri.
  • betano.com – bonus până la 50% pentru bilete multiple compuse din 4-10 pronosticuri.
  • netbet.ro – bonus până la 50% pentru bilete multiple formate din 3-13 pronosticuri.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here