Ce înseamnă Pauză sau Final la pariuri

Scris de Laur198503/01/2023

Pentru un singur meci de fotbal poți avea la dispoziție zeci de pariuri, iar unul dintre cele mai atrăgătoare este cel de tip Pauză sau Final. Despre acest tip de pariu vei găsi toate informațiile de care ai nevoie în articolul curent!

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

logo manhattan casino

100% PÂNĂ LA 300 RON

logo luck

500 + 50 RON PARIURI GRATUITE

pauza sau final

1 Ce înseamnă Pauză sau Final și de ce este preferat de tot mai mulți pariori?

Atunci când joci un pariu pauză sau final vei câștiga dacă echipa pe care ai mizat fie va conduce la pauză, fie va câștiga meciul.

La unele case de pariuri vei găsi pariul pauză sau final și cu prescurtarea „PsF”. Practic, PsF la pariuri înseamnă PauzăsauFinal!

Acest tip de pariu a devenit tot mai popular în ultimul timp și tot mai mulți tipsteri îl recomandă.

De ce este el atât de special?

Pariul pauză sau final este considerat a fi mult mai sigur decât pariuri 1X2. Chiar dacă are cote ceva mai mici, șansele ca un astfel de pariu să fie "verde" sunt mult mai mari.

Să spunem că alegi să pariezi pauză sau final x. La pauză scorul este 0:0 și ai câștigat fără să te mai intereseze ce se va mai întâmpla mai departe în meci.

2 Merită să joci pariul Pauză sau Final?

După cum scriam anterior, acesta este un tip de pariu gândit în mod special pentru jucătorii care vor să joace ponturi pariuri cât mai sigure. Dacă te împaci cu ideea de a câștiga mai puțin, însă totuși să termini ziua pe plus, atunci cu siguranță pariul tip pauză sau final ți se potrivește.

Practic, este o alternativă foarte bună pentru pariurile de tip rezultat final / rezultat prima repriză și totodată poți beneficia de o cotă mult mai bună decât șansa dublă.

Diferența de cotă este mai mult decât acceptabilă. În cazul unui meci în care pentru 1 final avem cota 2,65 vom beneficia de o cotă de aproximativ 2 în cazul în care vom alege pariul de tip „Prima repriză sau final”.

3 Case de pariuri la care putem juca ponturi pariuri Pauză sau final

Popularitatea acestui tip de pariu a făcut ca cele mai bune case de pariuri online să introducă și pariul de tip Pauză sau Final.

Sunt și alte case de pariuri la care poți paria pe Pauză sau Final, însă acestea sunt cele mai importante dintre ele, care au cele mai bune cote.

În final putem concluziona că pariurile de tip „Pauză sau final” pot fi privite ca pe un mod excelent de a-ți îmbunătăți șansele de câștig ori de câte ori joci ponturi fotbal gratis.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. Salut. Ați dat doar un exemplu succint, doar cu ce se poate întâmpla cu pariul doar la pauză, după prima repriză. Dacă tot a-ți încercat sa explicați etimologia sensului pariului pauză sau final, măcar făceți-o până la capăt. Ce se întâmplă cu pariul pentru a doua repriză. Sa zicem că am pariat pauza sau final,, X,, la pauză a fost 1-0, în prima repriză, iar la final, în a doua repriză a fost 0-0. Eu înțeleg așa : pentru a doua repriză fiind scorul egal, am câștigat pariul, pentru că așa se înțelege. Dar, cum este pentru casele de pariuri acest lucru?! Pentru că la o casă de pariuri, pentru meciul Sherif și Farul, am pierdut. În prima repriza a fost 1-0, iar în a doua 0-0. Normal, nu trebuia sa câștig ?! Mulțumesc.

    1. Salut. Scrie destul de clar – Atunci când joci un pariu pauză sau final vei câștiga dacă echipa pe care ai mizat fie va conduce la pauză, fie va câștiga meciul. –

      Extrapoland la exemplul cu pauza este necesar sa fie egalitate la pauza sau la final. Adica la 1:0 pauza 1:1 final ai castigat (este x final), dar la 2:0 pauza / 2:0 final nu ai castigat (a fost 1 pauza si tot 1 final).

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: