Ce înseamnă Pauză sau Final la pariuri

0

Pentru un singur meci de fotbal poți avea la dispoziție zeci de pariuri, iar unul dintre cele mai atrăgătoare este cel de tip Pauză sau final. Despre acest tip de pariu vei găsi toate informațiile de care ai nevoie în acest articol!

Ce înseamnă pauză sau final

1 Ce înseamnă Pauză sau Final și de ce este preferat de tot mai mulți pariori?

Atunci când joci un pariu pauză sau final vei câștiga dacă echipa pe care ai mizat fie va conduce la pauză, fie va câștiga meciul.

La unele case de pariuri vei găsi pariul pauză sau final și cu prescurtarea „PsF”. Practic, PsF înseamnă PauzăsauFinal!

Acest tip de pariu a devenit tot mai popular în ultimul timp și tot mai mulți tipsteri îl recomandă.

50 Lei Freebet

De ce este el atât de special?

Pariul pauză sau final este considerat a fi mult mai sigur decât pariul de tip rezultat final 1X2. Chiar dacă are cote ceva mai mici, șansele ca un astfel de pariu să fie “verde” sunt mult mai mari.

Joacă AICI un pariu Pauză sau Final fără riscul de a pierde!

Să spunem că alegi să pariezi că echipa gazdă câștigă la pauză sau final. Aceasta conduce la pauză cu 1:0, însă ulterior este egalată și poate chiar pierde pe final. Pronosticul în acest caz va fi considerat câștigat, deoarece echipa gazdă a condus la pauză.

2 Merită să joci pariul Pauză sau Final?

După cum scriam anterior, acesta este un tip de pariu gândit în mod special pentru jucătorii care vor să joace ponturi pariuri cât mai sigure. Dacă te împaci cu ideea de a câștiga mai puțin, însă totuși să termini ziua pe plus, atunci cu siguranță pariul tip pauză sau final ți se potrivește.

Practic, este o alternativă foarte bună pentru pariurile de tip rezultat final / rezultat prima repriză și totodată poți beneficia de o cotă mult mai bună decât șansa dublă.

Diferența de cotă este mai mult decât acceptabilă. În cazul unui meci în care pentru 1 final avem cota 2,65 vom beneficia de o cotă de aproximativ 2 în cazul în care vom alege pariul de tip „Prima repriză sau final”. 

3 Case de pariuri la care putem juca ponturi pariuri Pauză sau final

Popularitatea acestui tip de pariu a făcut ca toate casele de pariuri online de top să introducă și pariul de tip Pauză sau Final

Cei mai buni operatori la care îți recomand să joci acest tip de pariu sunt următorii:

Sunt și alte case de pariuri la care poți paria pe Pauză sau Final, însă acestea sunt cele mai importante dintre ele, care au cele mai bune cote.

În final putem concluziona că pariurile de tip „Pauză sau final” pot fi privite ca pe un mod excelent de a-ți îmbunătăți șansele de câștig ori de câte ori joci ponturi fotbal gratis.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
22 din 3367%+500.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here