Ce reprezintă TRIXIE la pariuri sportive

0

Ai auzit de termenul Trixie în pariuri sportive și nu știi ce înseamnă? Ai nimerit în locul potrivit, deoarece după ce vei citi acest articol ar trebui să fie totul foarte clar în legătură cu acest termen.

Joacă AICI bilete în sistem de tip Trixie!

Ce înseamnă TRIXIE la pariuri

1.Ce este Trixie?

Trixie este unul dintre cele mai simple sisteme la pariuri. Acesta implică pe bilet doar 3 evenimente, care vor fi combinate de câte 4 ori.

Astfel, sistemul de joc Trixie oferă posibilitatea de a plasa 4 pariuri cu 3 evenimente pe un singur bilet.

Combinațiile Trixie rezultate sunt destul de simple. Astfel daca avem 3 ponturi pariuri sportive – să spunem victorii Barcelona, PSG și Chelsea – combinațiile de pe bilet într-un sistem Trixie vor fi următoarele:

  • Barcelona + PSG.
  • Barcelona + Chelsea.
  • PSG + Chelsea.
  • Barcelona + PSG + Chelsea.

Toate aceste 4 combinații vor fi jucate pe un bilet cu o miză fixă. Astfel dacă vei dori să joci 10 RON pe un sistem Trixie, atunci vei avea o miză de 2.50 RON per combinație.

În caz că unul dintre pronosticurile de pe bilet va fi pierdut, dar celelalte două vor fi câștigate, atunci doar o singură combinație dintre cele 4 jucate va fi câștigată.

Astfel, daca Barcelona nu ar fi câștigat, în exemplul meu, unica combinație câștigată ar fi fost PSG + Chelsea. În schimb, dacă toate cele 3 pronosticuri vor fi câștigate se vor câștiga toate cele 4 combinații de pe bilet și în cont va fi creditată întreaga sumă trecută ca și câștig posibil pe biletul plasat.

2. Cum putem juca sistem Trixie și cum nu este indicat să jucăm acest sistem

2.1 Trixie cu risc minim

Având din start miza totală divizată în 4, pe 4 pariuri diferite, este evident faptul că este rentabil să jucăm acest sistem mizând pe cote medii, nici foarte mici, dar nici mari. Ideal ar fi să căutăm pronosticuri cu cote mai mari 2.00, dar și de maxim 4-5.

Acest sistem jucat pe pariuri cu cota minimă 2.00 îți va asigura recuperarea investiției în caz că unul dintre pronosticuri va fi pierdut.

Spre exemplu, dacă vom avea în sistem 3 pronosticuri cu cota 2 și vom avea miza totală de 10 RON, miza per pariu va fi de 2.50 RON, iar dacă vor fi câștiga doar 2 dintre cele 3 pronosticuri, atunci vom câștiga contravaloarea mizei jucate, 10 RON. Practic nici n-am câștigat, dar nici n-am pierdut vreun ban.

Tabel Trixie Risc Minim

BarcelonaPSGChelseaCota totalăMizaCâștig eventual
xx4.002.5 RON10 RON
xx4.002.5 RON10 RON
xx4.002.5 RON10 RON
xxx8.002.5 RON20 RON

2.2 Cum nu este indicat să jucam sistemul Trixie

Cum la sistemul Trixie se împarte miza totală în 4 părți perfect egale nu este deloc profitabil să jucăm acest sistem atunci cand pe un bilet avem 3 pronosticuri cu cote mai mici decât 2.00.

În primul rând, nu este profitabil deoarece odată ce un pronostic va fi pierdut nu vom reuși să recuperăm miza pariată, prin urmare vom fi pe minus.

În al doilea rând, când avem 3 pariuri cu cote sub 2.00 ar fi mai profitabil să le jucăm într-un combo. Câștigul total ar fi mai mare decât dacă am juca acel bilet în sistemul Trixie, neexistând astfel nicio motivație pentru a juca acest sistem.

2.3 Trixie pe termen lung

Sistemul Trixie este unul foarte interesant și tentant în același timp, pentru faptul că-ți dă șansa să obții cel puțin banii jucați în cazul în care vei juca sistemul cu risc minim. În același timp, el poate fi profitabil în timp dacă vom alege să mizăm pe cote mai mari de 2.00.

Astfel, o strategie foarte bună de joc pentru acest sistem ar fi sa mizăm pe 3 pronosticuri a căror cotă totală să fie mai mare de 8, de preferabil chiar 16. Un astfel de sistem de joc poate să fie profitabil pe termen lung, pentru că-ți va permite să pierzi anumite bilete, fără ca paguba să fie considerabilă, având șansa de a menține un bilanț constant pe plus.

3. Case de pariuri la care poți juca bilete tip Trixie

Dacă în agențiile stradale nu vei putea juca un astfel de sistem, în schimb o vei putea face la agenții pariuri sportive. Recomandările mele în acest sens sunt următoarele:

  • Betano.com – deschide cont și ai bonus 500 RON la prima depunere.
  • Unibet.ro – înregistrează-te și primești bonus 300 RON la primul depozit.
  • Netbet.ro – bonus primul pariu fără risc până la 500 RON.

La Netbet biletul în sistem tip Trixie are denumirea Combo 2 Dublu.

Vei mai găsi acest pariu și la alte agenții online, dar acestea sunt principalele 3 recomandări.

În final sper că totul este clar pentru tine atunci când vine vorba de Trixie. Dacă ai vreo nelămurire o poți scrie într-un comentariu, în secțiunea corespunzătoare de mai jos.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here