Ce strategii poți aplica la pariurile pe sporturi virtuale

2

Betano este una dintre puținele case de pariuri recomandate la care poți plasa pariuri pe sporturi virtuale. Găsești 6 sporturi virtuale (fotbal, tenis, baschet, speedway, ciclism, curse de cai și curse de ogari) în meniul „VIRTUALE” din partea centrală a paginii de pariuri.

strategii la pariuri pe sporturi virtuale

La fel ca la pariurile sportive putem aplica strategii la pariuri și pe sporturi virtuale. O să-ți prezint în continuare cele mai populare strategii de pariere ce pot fi aplicate și la pariuri pe sporturi virtuale.

1. Top strategii de pariere pe sporturi virtuale

1.1 Martingale

Martingale este o strategie care presupune dublarea mizei până câștigi. Dacă începi cu 2 RON (miza minimă) apoi vei dubla la 4 RON, 8 RON, 16 RON etc. Spre deosebire de fotbalul real, unde o echipă joacă cel mult de 2 ori pe săptămână, aici un meci începe la fiecare 4 minute, așa că poți aplica strategia și poți câștiga mult mai rapid. Cotele pentru x final sunt la fel de mari ca la pariurile reale, adică de peste 3.

rotiri gratuite 119

Click AICI pentru a aplica strategia Martingale pe fotbal virtual!

1.2 Fibonacci

O altă strategie pe care o recomand celor care vor să parieze și pe care o poți juca și la fotbal virtual este Fibonacci. Cu o bancă de 88 RON poți acoperi o serie de 8 pariuri. Trebuie să prinzi măcar un x (presupun c-o aplici tot pe rezultatul de egalitate) din 8 meciuri succesive.

Până la urmă, dacă la pariuri virtuale nu poți prinde un pariu din 8, de ce ai prinde la pariuri reale? Așa că mai bine testezi strategia virtual și riști să pierzi maxim 88 RON (nu recomand să mergi spre sume mai mari), decât s-o testezi la meciuri reale și să aștepți mai mult timp pentru deciderea pariurilor. Așadar, nu trebuie cauți pronosticuri baschet sau fotbal la jocurile virtuale, doar aplici una dintre aceste metode.

Click AICI pentru a aplica strategia Fibonacci pe fotbal virtual!

2. Bonus

Ți-aș mai recomanda ceva, dar nu este neapărat vorba despre o strategie la pariuri. Poți juca miză fixă pe pariuri cu cotă de 2. Orice tip de pariu disponibil din ofertă care s-aibă o cotă de 2-2.20. Dacă pariezi 100 de pariuri cu cota 2 sigura cu miza 10 RON fiecare și prinzi 70 vei avea:

 • investiție 100 x 10 = 1.000 RON.
 • câștig 70 x 10 x 2 = 1.400 RON.
 • profit: 400 RON.

Aceasta este o posibilitate de money management și la pariuri reale. Însă la pariuri reale greu găsești 100 de pariuri cu cota 2 în 3-4 zile, în timp ce la curse de câine virtual, cu fiecare cursă începând din 4 în 4 minute cu siguranță vei găsi mult mai rapid 100 de pariuri.

În final îți mai spun că nu merită să joci ponturi pariuri pe sporturi virtuale la agențiile offline, ci ar trebui s-o faci online.

Motivul este foarte simplu!

Dacă pariezi pe câini online 10 RON pe cota 2 vei câștiga 20 RON, în timp ce offline vei avea câștig aproximativ de 18.8 RON. Nu-i mult 1.2 RON pierduți aiurea? Calculează la exemplul meu cu 70 de pariuri câștigate dintr-un total de 100 și vei vedea c-ai pierdut peste 80 RON doar pentru că te încăpățânezi să joci offline.

Pariază AICI pe sporturi virtuale!

Save

Save

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
23 din 3370%+962.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

 1. Buna la toata lumea…. am gsit si eu nise sfaturi bune si detaliate… despre Martingale, si Fibonacci. „Ce este sistemul de pariuri Fibonacci? SI este sistemul de pariuri
  Fibonacci profitabil? Sistemele de pariere progresive nu sunt forma cea
  mai stralucitoare pentru pariuri in fotbal, dar unii oameni pretind că
  pot face profituri mari. Am investigat sistemul de pariuri Fibonacci
  pentru a vedea dacă se merita riscurile. Esența strategiei Fibonacci ” restu articolului il gasiti pe http://www.biletu-zilei.com daca cautati pe google….. Mult succes la toata lumea…

 2. Deci sa inteleg .Voi vreti sa ne invatati pe noi cum sa pariem si sa castigam dar ne puneti link in care ne putem deschide cont la FORTUNA . Ma intreb cu cat va platesc cei de la fortuna ca sa ne mintiti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here