Ce trebuie să faci după ce ai câștigat o sumă mare de bani la pariuri

0

Poate te gândești că nu ți se va întâmpla prea curând să câștigi o sumă mare de bani la pariuri sportive, că ai o șansă dintr-un milion, însă dacă vei fi fericitul câștigător, ști ce să faci cu suma de bani câștigată?

ce trebuie sa faci dupa ce ai castigat o suma mare de bani la pariuri

În acest articol îți spun ce ar trebui să faci într-o astfel de situație și, mai specific, ce trebuie să faci după ce câștigi o sumă mare de bani.

Fiecare dintre noi are o percepție diferită asupra unui “câștig mare”, acest lucru depinzând într-o măsură considerabilă și de sumele / cotele pe care le joacă fiecare parior, dar important este ceea ce faci cu banii câștigați.

În momentul imediat de după câștig cel mai probabil vei fi euforic și te vei simți norocos. Așa reacționăm toți, astfel că primul gând este de a încerca să câștigi și mai mult, deoarece îți spui: “Dacă am reușit să câștig 5.000 RON (de exemplu), de ce sa nu pot câștiga 10.000 RON?“.

Este total greșit acest principiu deoarece este foarte posibil ca un astfel de câștig, raportat la o miză mică pariată pe o cotă mare (cum ar fi 5-10 RON pariați pe o cotă de 500-1000) să nu se mai repete prea curând sau poate chiar niciodată.

Important este modul în care folosești banii câștigați!

În principiu, există 2 variante prin care poți utiliza banii câștigați într-un mod eficient:

  1. Dacă dorești să-i utilizezi pe toți ca să joci la top case pariuri în continuare recomandarea mea este următoarea: în funcție de miza pe care o pariezi de obicei, acea miză va reprezenta din acel moment doar o mică parte din suma câștigată. Mai exact, dacă vei paria 1% din bancă pentru fiecare bilet, adică 1*5000/100 = 50 RON, șansele tale ca respectiva bancă să se termine rapid sunt mult mai mici decât în cazul în care dorești să pariezi o parte semnificativă din ea pe biletul zilei. Pe termen lung un astfel de money management îți va aduce beneficii și vor crește șansele ca acea sumă avută la început să crească sau cel puțin s-o menții la un nivel constant.
  2. Există varianta-n care realizezi că suma câștigată este una foarte mare și trebuie să profiți de acest aspect, astfel că investești o parte din sumă sau întreaga sumă într-un bun pe care-l cumperi și astfel ești conștient de faptul că într-adevăr a meritat să pariezi și te poți bucura de un produs pe care nu l-ai fi putut cumpăra în mod normal.

Poate suna ca o glumă, dar mulți pariori au considerat că după un bilet norocos poate veni cu ușurință și altul și astfel au pariat întreaga sumă de bani câștigată, pentru ca apoi să realizeze că a fost o greșeală imensă, iar o astfel de greșeală i-a împins pe mulți către evenimente nefericite precum intrarea în depresie.

În concluzie, trebuie să fii cumpătat dacă vei câștiga o sumă mare de bani la pariuri și să fii stăpân pe sine, pentru a putea valorifica respectivă sumă într-un beneficiu sau într-un mod care să-ți aducă beneficii pe viitor.

Bonus consistent la prima depunere; dă click AICI pentru a-l obține!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
25 din 4063%+921.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here