Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont de pariuri online

0

Dacă este prima dată când deschizi un cont de pariuri sportive online, atunci acest articol îți va fi de mare ajutor să găsești o platformă pe placul tău. Îți voi arăta care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când deschizi un cont online.

Dă click AICI pentru a afla casa de pariuri online preferată de români!

ce trebuie să știi înainte de a deschide cont de pariuri

Pe internet sunt multe case de pariuri care te întâmpină cu bonusuri, oferte bogate și multe alte lucruri. Înainte de a deschide un cont este important să analizezi cu atenție toate opțiunile disponibile. Acest lucru te va ajuta să găsești casa de pariuri online potrivită stilului tău de joc. 

În continuare îți voi arăta ce trebuie să ai în vedere atunci când analizezi casele de pariuri.

1.Bonus de bun venit la cele mai bune case de pariuri online

Cele mai bune case de pariuri online îți atrag atenția cu bonusuri de bun venit substanțiale. Este important să citești cu mare atenție în ce constă fiecare bonus deoarece vei avea de îndeplinit niste condiții de eligibilitate.

De exemplu: anumite agenții de pariuri oferă bonus de bun venit de 100%, altele de 50%. Bonusurile pentru deschiderea contului de jucător pot varia în funcție de suma depusă sau de opțiunile de pariuri pentru care optezi (pronosticuri fotbal, ponturi tenis, predicții pe alte sporturi). 

2.Cele mai bune cote la pariuri pre-meci și live

Cotele sunt cele mai importante atunci când pariezi online. Chiar dacă de la o agenție la alta o diferență de 0.10 sau 0.30 pare infimă, la sume foarte mari de bani sau la pariuri multiple, precum biletul zilei, poate aduce câștiguri substanțiale.

Prin urmare, valoarea cotelor contează foarte mult cu cât pariezi mai mulți bani și cu cât adaugi mai multe evenimente pe un bilet. Este bine să găsești casele de pariuri cu cele mai bune cote pre-meci. De aceea, verifică ce case de pariuri au cote bune la evenimentele de top și nu numai.

Principalele recomandări în acest sens sunt următoarele:

  • superbet.ro – la meciurile din secțiunea Super Cota beneficiezi de cele mai bune cote pentru cele mai importante meciuri ale zilei.
  • betano.com – marjă 0% (cote cu payout aproape de 100%) pentru rezultat final 1×2 la 1-2 meciuri în fiecare zi.
  • unibet.ro – payout mediu de 93%, printre cele mai bune din România.

3.Platformă de pariuri live

Dacă îți place să pariezi și în timpul evenimentelor, atunci platforma pe care vei paria trebuie să aibă și evenimente live. Un alt factor important al unei platforme de pariuri live este reprezentat de numărul de evenimente din ofertă, dar și al meciurilor transmise live. 

Sugestiile de agenții la acest capitol sunt următoarele:

  • betano.com – trasmite live multe competiții din ligile inferioare. Oferta generoasă pentru pariuri și din sporturi mai puțin populare. Este disponibil streaming live pe mobil.
  • superbet.ro – chiar dacă numărul de evenimente transmise live video nu este la nivelul oferit de Betano compensează printr-o ofertă bogată de evenimente live și prin valoarea cotelor oferite.
  • netbet.ro – în multe momente oferă cele mai multe evenimente pe platforma de pariuri live dintre toate casele de pariuri legale, iar la acest lucru se adaugă și streaming-ul live oferit prin intermediul Netbet TV.

4. Modalități de plată disponibile pentru depuneri și retrageri

Atunci când deschizi un cont de pariuri trebuie să ai în vedere și metodele de plată disponibile. Nu toate casele de pariuri online acceptă anumite tipuri de carduri sau alte metode de plată mai puțin populare.

Verifică cu atenție dacă agenția la care vrei să pariezi folosește una dintre metodele de plată de mai jos:

5.  Număr de sporturi și tipuri de pariuri disponibile evenimentele din ofertă

Dacă preferi să pariezi și pe alte sporturi, nu doar pe fotbal, tenis, baschet sau hochei pe gheață, atunci este recomandat să alegi o casă de pariuri cu ofertă diversificată. Sunt case de pariuri cu ofertă bogată din peste 30 de sporturi.

De asemenea, urmărește dacă agenția la care urmează să pariezi are o ofertă bogată și când vine vorba de tipurile de pariuri. La un sport mai puțin populare o agenție poate să ofere doar cote pariuri de bază, iar la altele poți găsi mai multe opțiuni de pariuri.

6. Versiune mobilă a platformei de pariuri sportive

Majoritatea caselor de pariuri au și aplicații mobile dedicate sau site-uri optimizate pe mobil. Este recomandat să alegi o platformă care este ușor de utilizat pe mobil.

În cazul în care joci mult pariuri live este de preferat să alegi o agenție online care să aibă și aplicație. Altfel din browser vei fi deconectat des și vei risca să rateze unele pariuri live. 

Concluzii

  • Deschide-ți cont doar după ce ai analizat ofertele de pariuri și bonus ale caselor de pariuri online.
  • Verifică cu atenție termenii și condițiile de eligibilitate pentru bonusul de bun venit înainte de a deschide cont.
  • Verifică dacă metoda de plată aleasă este disponibiă și pentru retragerea câștigurilor, nu doar pentru depuneri.
  • Nu deschide cont la alte case de pariuri online decât cele care dețin licența de funcționare din partea ONJN.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de români!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
18 din 2475%+386.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
5 din 1145%-250.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here