Cea mai bună metodă de câștig la pariuri

3

Încă din start vreau să spun că cea mai bună metodă la pariuri sportive nu este aceeași pentru toată lumea. Diferă de la parior la parior și-n opinia mea chiar de la o perioadă la alta a anului. De exemplu metoda pe care eu o consider cea mai bună, cu care am avut cele mai bune rezultate și pe care o s-o prezint în cele ce urmează n-aș putea s-o aplic în perioada verii din simplul motiv al lipsei unei oferte fotbalistice pe măsură.

Cea mai bună strategie la pariuri

Celor care n-au răbdare să citească-n continuare articolul le recomand să-l asculte în video-ul acesta:

39 lei fara depunere

Cea mai bună metodă la pariuri, cel puțin ca o părere personală, este parierea pe biletul zilei cu 2 pronosticuri, cele mai bune în opinia mea, care să formeze o cotă de aproximativ 3 (doua cote de 1.74 fac cota 3), dar la fel de bine pot fi și 3 pronosticuri. Ideea este s-avem constant o cotă de minim 3.

Pariez un singur bilet în fiecare zi și cu miză fixă (despre modificarea mizei voi scrie mai jos).

De ce un bilet pe zi?

Pentru că astfel am șanse mult mai bune s-aleg 2-3 pronosticuri câștigătoare decât aș face-o dac-aș juca 3-4 bilete. Foarte important este modul de alegere al pronosticurilor.

Dacă analiza se face-n 10-15 minute șansele de a avea succes pe termen lung la case pariuri sunt minime. Poate prinzi azi, mâine, poimâine,dar dacă vei trage linie după o perioadă de 100 de zile s-ar putea ca rezultatul să nu mai fie la fel de bun.

Astfel analiza mea efectivă este formată din 2 pași.

Primul pas este analiza de ansamblu a ofertei și selectarea unui număr de maxim 10 ponturi bune de jucat, selecții făcute-n principal pe baza diverselor date statistice.

Apoi începe partea cea mai grea.

Căutarea informațiilor care să m-ajute ca din 10 selecții să rămână doar 2. Orice informație pe lângă cele statistice contează, chiar mai mult decât acestea.

Degeaba Liverpool are un atac formidabil și ai de gând să joci pe ea, dacă nu știi că cei 2 golgheteri ai echipei s-au certat aseară (este doar un exemplu). Astfel ei s-ar putea să nu mai conlucreze astăzi la fel de bine și chiar dacă echipa este mare favorită și conform statisticilor ar urma să mergi pe ea, altfel pot sta lucrurile pe gazon.

Se ia, așadar, fiecare meci din lista scurtă și se caută informații, pe forumuri de profil internaționale, pe site-uri de analize pentru pariori din țările respective etc.

Important este ca pe măsură ce analizezi meci după meci, așa cum am zis mai sus, să-ncepi să tai din ele. În momentul în care rămâi cu 2 sau 3 pronosticuri treci la plasarea biletului la o casă de pariuri online, poate chiar cea recomandată de biletu-zilei.com.

Click AICI pentru a vedea care este casa de pariuri recomandată!

Cum se pariază?

Succesul unei strategii la pariuri este dat și de modul în care se pariază. Aici depinde de ce așteptări are fiecare.

Eu joc 3% din bancă pe bilet. Poate părea mult sau puțin, important este ca pe termen lung să iasă un profit decent. Nu uita că pariurile trebuie văzute-n primul rând ca un mod de relaxare. La-nceput acel procent de 3% din bancă poate părea puțin, dacă-ncepi cu 100 RON să pariezi 3 RON pe cote de 3 nu-i chiar foarte atractiv, dar în timp acel 3% poate avea valori mai mari.

Ce se pariază?

Mulți recomandă ca atunci când joci ponturi pariuri sportive să te axezi doar pe anumite campionate, deoarece este mai ușor să le urmărești. Aici, totuși, vorbim de cei care joacă mize foarte mari. Da, dac-aș juca numai mize din 4 cifre pe bilet așa aș face și eu, 3-4 pariuri pe săptămână și aia e. Dar la o miză de maxim 200 RON / bilet să joc doar 3-4 pariuri pe săptămână nu-mi prea place.

În schimb eu prefer să mă axez doar pe anumite tipuri de pariuri. De exemplu, atunci când analizez meciuri pentru această strategie, dacă i se poate spune strategie pentru că este mai mult un money management, nu mă uit decât peste tipurile de pariuri de tipul sub/peste și handicap asiatic (aici intră și rezultatul final), în ambele cazuri la final, dar și la pauza, dar și pariuri de tipul ambele (nu) marchează. În rest alt tip de pariu nu prea există pentru mine.

De ce 3% și nu mai mult!

Jucând mai mult de 3, hai 4%, din bancă riști s-ajungi la fundul sacului mai repede decât te-ai putea gândi. Așa cu 3% din bancă miza pe zi chiar și de vei prinde o perioadă mai slabă tot vei avea bani constant în cont pentru a paria.

Cum calculezi procentul?

Nu stai după fiecare zi să calculezi cât este suma corespondentă procentului pe care ai de gând să-l joci. Eu cel puțin nu fac asta, acum fiecare poate face cum crede că-i mai bine. La-nceputul fiecărei luni fac calculul și cu acela merg până la finalul lunii.

Cel mai bun bonus la pariuri este la doar un CLICK distanță!

Câte bilete trebuie prinse într-o lună pentru a face profit?

Eu mă mulțumesc și cu 15-20 de bilete câștigate-n decurs de o lună. Dacă-i mai mult este bine primit, dacă-i mai puțin atunci este o problemă-n modul meu de abordare a pariurilor și fac un scurt review al lunii.

Un astfel de review te ajută să vezi dac-ai undeva probleme sau dac-ai anumite puncte forte de care poți profita. De exemplu, poți observa că nu prea prinzi pariuri de tipul sub 2.5 goluri și atunci ar cam trebui să eviți plasarea de pariuri pe acest tip de pronostic sau poți vedea că 90% dintre GG-urile jucate luna trecută au fost câștigate și acest lucru înseamnă ca poți forța mai mult pe acest tip de pariu pentru că ești capabil să-l intuiești corect.

Revenind la numărul de bilete. Dacă-n decurs de 30 de zile ies 15 bilete cu cota 3 și cu miza 100 RON pe bilet ai profit 1.500 RON (4.500-3.000). Eu spun că-i mulțumitor, indiferent de valoarea mizei. Poate nu-ți permiți ca 3% din bancă să fie 100 RON, ci doar 20 RON, tot ai face un profit de circa 300 RON.

Din nou, unora li se par mici astfel de sume, ei vor să câștige cu 3 RON mii de lei….greu, foarte greu. Ajungi să pierzi circa 100 de bilete cu miza de 3 RON până să prinzi unul cu cota 100. Te bucuri c-ai câștigat 300 RON, dar dacă faci niște calcule pe termen lung vei vedea că n-ai prea câștigat nimic.

Dar aceasta-i altă discuție….15 câștigătoare din 30 la cota medie de 3, jucând doar UN SINGUR BILET PE ZI cred că nu este ceva imposibil. Și, cum spuneam, văd această metidă ca pe una pe termen lung.

Fă singur niște calcule. Dacă pe durata unui an vei prinde o lună 15 din 30 și o altă lună 10 din 30, ajustând mizele la-nceputul fiecărei luni cum vei sta cu banca la finalul anului. Acest calcul merită făcut pentru a te convinge de ce o consider cea mai bună metodă de a câștiga la pariuri.

Cel mai important aspect este s-ai minim 10 bilete câștigate într-o lună, pentru a nu termina luna pe minus. 10 bilete din 30 cu cota 3 cred că nu-i chiar așa complicat.

Unde aplicăm metoda!

De preferat ar fi s-o aplicăm la casa de pariuri online cu cele mai bune cote existentă acum în România. Dacă n-ai cont la ea îți recomand să deschizi unul accesând link-ul precedent și s-o aplici acolo.

Sfatul meu este să aplici această metodă doar online, deoarece:

 • nu se oprește 5% din miză la fiecare bilet, precum offline;
 • nu plătești 1% impozit la fiecare bilet castigat, precum la offline (doar la fiecare retragere, care clar va fi mai rară) 
 • ai cote mai bune decât la agențiile de pariuri din cartier.

Click AICI pentru a paria la agenția de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
19 din 3259%+521.00Vezi Ponturi

3 COMENTARII

 1. Care e legatura matematica/probablistica.. intre a alege un bilet in 300 de meciuri disponibile intr-o zi de duminica sa zicem..si a alege inca un bilet luni din doar 30 de meciuri disponibile..in loc sa alegi 2 bilete duminica si sa stai luni linistit…gen…

  Mie mi se pare ca te pacalesti singur in modul asta….Daca analiza e buna.. e doar o chestie de volum….cu cat bagi mai mult volum cu atat profitul va creste..daca analiza e deficitara mai devreme sau mai tarziu vei pierde …doar ca ,jucand un singur bilet pe zi..amani acest rezultat final al strategiei…dureaza pana tragi linie dupa 300 sau 500 de bilete …si sa vezi exact cum stai….

 2. Greu de spus care e legatura probabilistica, doar ca facand mai multe bilete intr-o zi sansele de a da peste rezultate neprevazute (cu toata analiza din lume facuta, daca pot zice asa) sunt mai mari.

  De exemplu ieri, daca ai fi facut mai multe bilete sansele sa ajungi sa mizezi pe Bayern (ceva cu handicap, goluri multe, victorie dubla etc), pe Atletico Madrid sau chiar la Ajax altceva mai riscant decat H1 ar fi fost destul de mari. Ok, poate ai fi luat una din ele si la un singur bilet, doar ca avand un singur bilet vei analiza de 2 ori mai atent evenimentele de pe el.

  Plus de asta, cel putin personal zilele cu oferta mai slaba de pariere sunt mai prolifice pentru mine. Cand am luni 30 de meciuri in oferta caut informatii despre aproape toate, gasesc informatii de multe ori valoroase (care nu se gasesc pe site-uri de statistici) si asta ma ajuta sa fac un bilet cat mai bun.

  Pe cand azi, de exemplu, ok ma apuc sa analizez oferta…ma uit in ligile de top dupa informatii, ma mai uit prin Olanda, Portugalia poate Belgia si Turcia, dar in rest e greu spre imposibil sa poti cauta si astfel se pierd posibile pariuri bune. Daca un meci de azi din Danemarca s-ar disputa maine as stii cu siguranta stiri despre cele 2 echipe, probleme etc, pe cand azi meciul respectiv nici macar nu-l bag in seama sau daca-l bag arunc o privire doar pe date statistice.

  Cel putin asa vad eu lucrurile.

 3. Nu zic ca nu are sens ce zici..dar totusi niste stiri sa zic asa pe care le citesti tu …care nu le gasesti pe site-uri de statistica…cand sunt de natura sa inflenteze partida..crezi ca nu sunt reflectate in cota?Chiar crezi ca bookmakerii nu stiu?Se vad pe site-urile de exchange sau pe site-uri unde vezi “dropping odds” daca s-a intamplat ceva de natura sa afecteze partida…Ai facut o statistica si in acest sens?De cate ori stirile care te-au facut sa renunti la un meci s-au dovedit a fi folositoare …??

  Ca sa revin la selectia de mai multe bilete intr-o zi cu multe meciuri….Daca din 5 prind 3 si pierd 2… e mai bine decat daca jucam unul singur si il castigam ,corect?desi 1-0 sau 3-2 pare acelasi lucru adica..un bilet verde avans…in realitate nu e asa…e mai bine 3-2…
  In lumea traderilor..indiferent ca vorbim de cei de la bursa, sau de cei de pe sport ,de pe exchange..sau in lumea jucatorilor de poker….toata lumea vorbeste de volum…atunci cand ai un edge…in fata altora…e o chestie de cat volum bagi ca sa iti maximizezi profitul sic a sa poti face o analiza mai exacta la ceea ce joci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here