Top site-uri de statistici și rezultate pariuri sportive

Scris de Laur198520/01/2024

Fiecare parior caută să aibă o informație cât mai exactă și mai completă înainte de a pune bani pe un meci. Aceasta este principala "armă" pe care o are un parior profesionist împotriva caselor de pariuri și piața este destul de bogată în domeniul site-urilor de statistici și rezultate pariuri sportive.

În acest articol am încercat să triez cele mai bune site-uri sportive de statistică, cu exemple concrete și precizări importante despre cum ne poate ajuta sau schimba (în funcție de informație) în luarea unei decizii înainte de a paria pe un meci.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Când vorbim de site statistici fotbal și rezultate live fotbal sau rezultate live tenis sunt sigur că majoritatea pariorilor vor spune că urmăresc desfășurarea live pe flashscore.ro. Cred că vei rămâne surprins, există multe alte site-uri care oferă informații mai complete decât cel menționat.

Am cules 5 site-uri de top pentru statistici sportive & informații și las lista deschisă!

Soccerway.com

soccerway

Soccerway.com este poate cel mai bun site de pariuri pentru statistici. Poți întotdeauna să mergi pe site să faci un research înainte să joci pontul zilei.

Soccerway nu are doar o interfață foarte bună pentru rezultate meciuri live, ci și o extensie a statisticilor care merită urmărită. Are statistici și rezultate din toate ligile și competițiile din întreaga lume, de la prima divizie până la ultima.

Fiecare ligă are informații precum: rezultate, program, clasamente, topul marcatorilor, topul paselor decisive, iar informația este extrem de utilă dacă vrei să plasezi (de exemplu) un pariu pe prima repriză, indiferent dacă este pe goluri sau pe echipa câștigătoare.

Întâlnirile directe contează și ele în alegerea pariului la un meci. Alte statistici ce pot fi verificate ușor aici sunt numărul de goluri înscrise de o echipă din penalty sau de câte ori a înscris primul gol un anumit jucător. Aici poți intra și mai în detaliu, dacă dai click pe numărul de goluri înscris de un jucător vei vedea lista de meciuri în care a înscris și chiar minutul în care a făcut-o.

Covers.com

covers

Covers.com este site-ul unde găsești tot ce vrei despre competițiile sportive din SUA: NBA, MLB, NHL, NCAA, NASCAR sau MLS.

Înființat în 1995, Covers este unul din cele mai bune site-uri de informație și analiză sportivă. De-a lungul istoriei s-a dezvoltat oferind informații utile la zi pentru pariori și nu numai.

Site-ul are un forum în care se discută despre orice are legătură cu pariurile sportive (statistica echipelor, pariuri, predicții), un concurs de pariuri diversificat, la care poate participa oricine (trebuie doar să te înregistrezi cu username și parolă). Oferta este diversificată, Covers oferind informații, statistici pariuri sportive și articole vaste de la campionatul de baseball din Taiwan, până la cursele de cai din UK.

Meniul este foarte simplu, oferind în partea de sus cele 4 ligi importante din SUA: MLB, NBA, NCAAB și NHL, fiecare sport având categoria sa, după care avem link-uri către diferite forumuri, opiniile experților sau concursuri.

Comunitatea Covers se laudă cu cifre personale impresionante: 510.000+ de membri înregistrați pe site, peste 30 de milioane de postări și 3.500.000+ de thread-uri.

WhoScored.com

whoscored

Dacă Soccerway este un site de top prin care te poți uita la live scoruri sau clasamente, whoscored.com este locul unde ar trebui să te uiți dacă vrei statistici mai avansate.

Site-ul include marile competiții în desfășurare, însă este plin de informații esențiale pentru pariurile sportive. Principalele categorii includ: rezultate live, comparații și preview-uri.

3 categorii importante la Whoscored:

 • match preview
 • head 2 head
 • betting preview

Site-ul propune în principal statistici pentru cei care vor să joace ponturi fotbal azi puse în paralel, preview-uri detaliate la partide de unde se pot lua informațiile care interesează, precum și clasamente din majoritatea campionatelor de pe glob.

Pe lângă campionatele de top ca: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, sau Ligue 1, Whoscored oferă detalii interesante din Olanda Eredivisie, Rusia Premier League, Brazilia Brasileirao, SUA MLS, Turcia Super Lig sau liga a doua din Anglia (Championship).

Informațiile oferite vin din toate părțile: de la fanii echipelor, tipsteri sportivi sau jurnaliști, până la manageri și jucători. Pe Whoscored găsești evident și clasamente la zi, fotbal rezultate live, performanța jucătorilor de top corelată la rating-ul specialiștilor de pe site, dar și articole diverse.

Transfermarkt.com

transfermarkt

Alt site cunoscut ce s-a născut ca o referință față de tot ce este relaționat de fotbalul din transferuri și valorile jucătorilor este transfermarkt.com. Ani la rând a crescut foarte mult, ajungând să fie o foarte bună sursă de informație pentru diferite tipuri de pariuri.

La început pare ca oricare alt site unde găsești informații generale precum: cota jucătorilor la transfer, clasamente, rezultate, transferuri și informații despre meciuri, însă dacă te uiți mai atent vei vedea că are meniuri "ascunse" care sunt adevărate "comori" la capitolul informație.

Secțiunea "match plan" realizată pentru fiecare echipă este organizată excelent și poate fi filtrată nu doar după dată, ci și după competiții. Este o unealtă" foarte utilă atunci când vrei să pariezi pe o echipă într-o competiție, pentru că poți verifica foarte ușor cum s-a descurcat acea formație în întregul an, ba chiar mai mult, în ultimele sezoane.

Alt lucru excelent pe site este la secțiunea "table section". Acolo poți selecta nu doar clasamentul în meciurile de acasă / deplasare, ci și clasamentul ce prezintă forma echipei.

Față de majoritatea site-urilor ce-ți arată performanța echipelor în doar ultimele 5 meciuri, Transfermarkt îți prezintă toată istoria echipei. Acest lucru este foarte important pentru a vedea cum se descurcă o formație într-o anumită lună din an sau de la ce să te aștepți la început sau la final de sezon (exemplu: start slab și final puternic).

Paginile dedicate fiecărui jucător sunt de asemenea excelent puse la punct și cu detalii ce-ți arată performanța pentru fiecare echipă la care a evoluat în fiecare sezon. La meniul "Performance data" poți găsi o secțiune bună pentru a o utiliza în pariuri: "recordul dedicat al unui jucător împotriva fiecărei echipe adverse". Aici sunt incluse atât golurile, cât și pasele decisive. Aceeași informație o poți găsi și la antrenori, nu doar la jucători.

6 categorii importante pe Transfermarkt:

 • clasamente
 • program meciuri / rezultate
 • "data performance"
 • transferuri
 • H2H la manageri
 • recordul unui jucător vs echipa adversă.

Oddsportal.com

oddsportal

Oddsportal.com este unul dintre cele mai bune site-uri pentru compararea cotelor în pariurile sportive online.

Avem cote de la agenții online ce se regăsesc în majoritatea țărilor din lume. O dată ce dorești să deschizi cont la mai multe case de pariuri pe internet (lucru indicat dacă vrei să speculezi cote cât mai bune), atunci Oddsportal este exact ce-ți trebuie. O verificare rapidă îți va arăta casele potrivite pentru tine.

Dacă mergi pe meciul care te interesează poți filtra informația care te interesează direct, de la victoria la o anumită diferența la numărul de cornere, de la penalty-uri acordate până la marcatorul primului / ultimului gol în meci.

Totodată, aici poți găsi și cotele pentru "outright winner": cotele pentru câștigarea campionatului, cele pentru retrogradare sau pentru cel mai bun marcator.

3 secțiuni importante pe Oddsportal.com:

 • Dropping Odds - acolo putem vedea cotele în scădere din toate sporturile și ne putem face o idee despre unde sunt bani, sau ce preferă "publicul".
 • Sure Bets - îți prezintă un top 10 partide de pe piață unde poți face automat profit și de obicei procentajul profitului este cuprins între 3% și 10%.
 • Betting Tools - poate cel mai complex și util meniu de pe site. Acolo regăsești "cotele blocate" la casele online din diferite motive (jucători lipsa, anulare partidă, lipsa spectatorilor sau desfășurarea pe un teren neutru), Value Bets, "Hot matches" se referă la partidele în care se pun cei mai mulți bani și de obicei sunt și cele mai importante în ziua respectivă, iar "best handicaps" ne arată care sunt linii de speculat la handicap, indiferent că e vorba de fotbal, hochei, tenis sau baschet.

Știi alt site ce merită menționat la această lista selectă? Te aștept cu sugestii în secțiunea de comentarii.

S-ar putea  te intereseze și: