Cele mai tari aplicații pentru pariuri online

0

Nu cred că există persoană care să fi plasat măcar 30-40 de pariuri online și să nu fi făcut acest lucru cel puțin o dată de pe telefon sau tabletă. Este un lucru inerent, fie c-ai mers undeva să vezi un meci cu prietenii, erai la job plictisit așteptând finalul programului sau în vacanță, la un moment dat ai făcut-o și tu.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

Cele mai tari aplicatii pentru pariuri online

Tocmai de aceea m-am gândit să-ți prezint în acest articol casele de pariuri sportive online din România care au aplicații pentru mobil și pe care eu le recomand.

O să scriu câteva cuvinte despre fiecare-n parte și, la final, o să-ți prezint cele mai bune case de pariuri online, într-un top bazat pe aplicațiile acestora pentru pariuri din mers.

1. Cum pariez de pe telefon?

Ca să pariezi de pe telefon ai nevoie de cont la una sau mai multe case de pariuri și de o conexiune la internet. În continuare vei avea 2 alternative:

  • joci pariuri direct din browser-ul telefonului, accesând adresa casei de pariuri online.
  • descarci aplicația de pariuri pentru telefon sau tabletă și plasezi pariurile direct din aceasta.

Aplicația este mult mai practică, ba chiar și mai eficientă pentru cei care au obiceiul să joace multe pariuri live.

2. Case de pariuri online cu aplicații de pariuri pentru mobil

În primul rând vreau să-ți spun că dacă joci pariuri de pe tabletă atunci vei găsi aplicațiile în AppStore. Nu trebuie decât să scrii numele agenției și vei găsi aplicația, pe care o vei putea instala ca pe oricare altă aplicație.

Pe de altă parte, dacă ai un dispozitiv pe Android este o posibil să nu găsești o anumită aplicație pariuri în Magazin Play. De curând au fost acceptate și aplicații de acest tip de către Google, dar nu toate casele de pariuri online le au prezente în Magazin Play.

2.1 Betano

betano-mobil

Betano are o opțiune unică-n România, denumită Talk&Bet. Cu ajutorul acesteia nu trebuie decât să spunem ce anume vrem să pariem, miza și vom avea cuponul de pariuri completat. Va trebui doar să confirmăm pariul. Astfel nu se mai pierde timp cu căutarea meciurilor în ofertă, căutare care la alte aplicații ia ceva timp. Această opțiune este disponibilă momentan doar pe aplicația pentru iOS și doar pentru pariuri live.

Mai este interesant faptul că Betano apk oferă jucătorilor notificări despre starea pariurilor jucate. Astfel aflăm în timp real ce se-ntâmplă cu pariurile noastre, fără a fi nevoie să verificăm în cont sau pe un site de livescore.

Deschide cont AICI la Betano și ai bonus pariuri mobil 1.000 RON!

2.2 Superbet

superbet-aplicatie

Superbet este una dintre cele mai bune case de pariuri. La Superbet sunt disponibile aplicații pentru mobil atât pentru Android, cât și pentru iOS, cu funcții utile, printre care notificări, statistici și posibilitatea de a urmări meciuri în direct.

Superbet app oferă avantaje inclusiv pariorilor care preferă să joace-n agenție. Aceștia pot să-și scaneze biletele și să primească notificări cu privire la evoluția lor.

De asemenea, instalând Superbet app vei putea vedea meciurile live video oferite de operator. Beneficiezi și de statistici complexe, rezultate în direct și multe alte lucruri utile pentru pariori.

Pariază AICI la Superbet prin intermediul aplicației pentru mobil!

2.3 Fortuna

fortuna-mobil

Fortuna online oferă aplicație de pariuri atât pentru dispozitivele pe Android, cât și cele care utilizează sistemul de operare iOS. Este o aplicație foarte bine compartimentată, cu o bară de instrumente personalizată, unde clienții Fortuna pot selecta icon-urile pe care vor să le vadă.

După cum poți observa și-n imaginea de mai sus, la Fortuna Android app ai peste 230 de cote per eveniment la meciurile importante. În fiecare an ai la dispoziție peste 230.000 de evenimente sportive pe care să poți paria live, dintre care peste 27.000 sunt transmise live video.

Deschide cont AICI la Fortuna și primești bonus pariuri telefon până la 500 RON la prima depunere!

2.4 Netbet

netbet-descarca-aplicatia

Netbet vine cu o grafică modernă și intuitivă aplicația de la Netbet este una dintre cele mai bune, în opinia pariorilor din țara noastră. Dacă analizăm cu atenție vom observa că din aplicație putem utiliza mai toate opțiunile pe care le avem și-n varianta desktop a site-ului web.

Dacă descarci aplicația NetBet vei avea la îndemână peste 10.000 de evenimente pe an, iar în fiecare lună îți sunt propuse peste 25.000 de evenimente live. Tracker-ul de la meciurile live te ajută să nu pierzi nimic dintr-un meci live. Nu-n ultimul rând, ai la dispoziție opțiunea „Cash Out”, cu ajutorul căruia îți poți asigura unele pariuri.

Ia AICI un pariu fără risc de până la 500 RON la Netbet!

2.5 Winmasters

winmasters-mobil

O altă aplicație de pariuri pentru mobil foarte bună este cea oferită de Winmasters. Este disponibilă o versiune atât pentru Android, cât și pentru iOS. În cadrul aplicației vei găsi o mulțime de funcții interesante, printre care Pariuri Rapide, Cash-Out, Pulse bet sau BetPlus.

Pariază ACUM la Winmasters și primești 500 RON bonus!

2.6 Unibet

Dacă descarci aplicația Unibet pentru pariuri vei beneficia de cote fantastice la cele mai mari evenimente sportive, dar și de stream la peste 10.000 de evenimente sportive în fiecare an.  Vei primi notificări relevante de la sporturile specifice pentru meciurile importante. Nu-n ultimul rând vei putea beneficia de oferta de bun-venit a operatorului.

Click AICI pentrru bonus 500 RON la Unibet!

2.7 Betfair

Betfair este singurul site de betting exchange din România oferă posibilitatea de a plasa atât pariuri normale, cât și pariuri de tipul back și lay. Aplicația Betfair este intuitivă, care se blochează rar și o recomand cu încredere celor care vor să facă betting exchange.

Înregistrează-te AICI și primești bonus de până la 550 RON!

2.8 888sport

Chiar dacă nu este o agenție foarte cunoscută, totuși 888sport a dezvoltat aplicații pentru Android și iOS. Astfel vei putea juca pariuri pre-meci și live direct de pe telefon sau tabletă prin intermediul 888Sports app și chiar vei putea folosi funcția cash out.

Da CLICK AICI pentru a primi bonus 1.000 lei la 888sport!

2.9 Publicwin

O agenție de pariuri ceva mai nouă în mediul online, Publicwin a dezvoltat o aplicație de mobil destul de bine optimizată. Vei putea paria prematch, live, iar grafica este una destul de bună.

2.10 Maxbet

Maxbet nu oferă pe site-ul propriu aplicația de pariuri sportive, însă o găsești la o simplă căutare pe google.

Odată descărcată, nu îți rămâne de făcut decât să te loghezi în cont și să începi să pariezi.

Pont: Pentru utilizatorii cu Iphone sau Ipad, aplicația se găsește în app store cu denumirea Maxbet Pariuri Sportive.

Mai sunt și alte aplicații de pariuri pentru mobil, dar noi doar pe cele 10 de mai sus le recomandăm.

3. Top 3 cele mai tari aplicații de pariuri pentru mobil

Trebuie să recunosc că n-am testat aplicațiile tuturor agențiilor și cu atât mai puțin n-am încercat să văd cum reacționează aplicațiile atunci când plasez pariuri, mai ales cele live. Raportându-mă însă și la părerile altor pariori, atunci cele mai tari aplicații pentru pariuri online sunt cele oferite de următoarele case de pariuri:

  1. Aplicatia Superbet – descarc-o aici.
  2. Aplicatia Betano – descarc-o aici.
  3. Aplicația Netbet descarc-o aici.

Dacă ai alt top 3 al aplicațiilor pentru pariuri online atunci nu ezita să lași un comentariu la acest articol cu opțiunile tale.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here