Cele mai tari aplicații pentru pariuri online

Scris de Laur198524/01/2024

Nu cred că există persoană care să fi plasat măcar 30-40 de pariuri online și să nu fi făcut acest lucru cel puțin o dată de pe telefon sau tabletă. Este un lucru inerent, fie că ai fost undeva să vezi un meci cu prietenii, fie că erai la job plictisit așteptând finalul programului, fie în vacanță, la un moment dat ai făcut-o și tu.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

aplicatii pariuri sportive

Tocmai de aceea m-am gândit să-ți prezint în acest articol top agenții de pariuri sportive online din România care au aplicații pentru mobil și pe care eu le recomand.

O să scriu câteva cuvinte despre fiecare-n parte și, la final, o să-ți prezint cele mai bune case de pariuri online, într-un top bazat pe aplicațiile acestora pentru pariuri din mers.

Cum pariez de pe telefon?

Primul lucru de care trebuie să ții cont atunci când te întrebi cum pariez de pe tabletă? este că ai nevoie de cont la una sau mai multe case de pariuri și de o conexiune la internet. În continuare vei avea 2 alternative:

  • joci pariuri direct din browser-ul telefonului, accesând adresa casei de pariuri online.
  • descarci aplicația pariuri pariuri pe tabletă sau telefon și plasezi pariurile direct din aceasta.

Aplicația este mult mai practică, ba chiar și mai eficientă pentru cei care au obiceiul să joace multe pariuri live.

Case de pariuri online cu aplicații de pariuri pentru mobil

În primul rând vreau să-ți spun că dacă joci pariuri de pe tabletă atunci vei găsi aplicațiile în AppStore. Nu trebuie decât să scrii numele agenției și vei găsi aplicația, pe care o vei putea instala ca pe oricare altă aplicație.

Pe de altă parte, dacă ai un dispozitiv pe Android este o posibil să nu găsești o anumită aplicație pariuri în Magazin Play. De curând au fost acceptate și aplicații de acest tip de către Google, dar nu toate casele de pariuri online le au prezente în Magazin Play.

Betano app - cea mai bună aplicație pariuri sportive

betano-mobil

Betano are o opțiune unică-n România, denumită Talk&Bet. Cu ajutorul acesteia nu trebuie decât să spunem ce anume vrem să pariem, miza și vom avea cuponul de pariuri completat. Va trebui doar să confirmăm pariul.

Astfel nu se mai pierde timp cu căutarea meciurilor în ofertă, căutare care la alte aplicații ia ceva timp. Această opțiune este disponibilă momentan doar pe aplicația pentru iOS și doar pentru pariuri live.

Mai este interesant faptul că Betano apk oferă jucătorilor notificări despre starea pariurilor jucate. Astfel aflăm în timp real ce se-ntâmplă cu pariurile noastre, fără a fi nevoie să verificăm în cont sau pe un site de livescore.

Superbet

superbet app mobil

Superbet este una dintre cele mai bune case de pariuri. La Superbet sunt disponibile aplicații pentru mobil atât pentru Android, cât și pentru iOS, cu funcții utile, printre care notificări, statistici și posibilitatea de a urmări meciuri în direct.

Superbet app oferă avantaje inclusiv pariorilor care preferă să joace-n agenție. Aceștia pot să-și scaneze biletele și să primească notificări cu privire la evoluția lor.

De asemenea, instalând Superbet app vei putea vedea meciurile live video oferite de operator. Beneficiezi și de statistici complexe, rezultate în direct și multe alte lucruri utile pentru pariori.

Netbet

netbet-descarca-aplicatia

Dacă descarci aplicația NetBet vei avea la îndemână peste 10.000 de evenimente pe an, iar în fiecare lună îți sunt propuse peste 25.000 de evenimente live. Tracker-ul de la meciurile live te ajută să nu pierzi nimic dintr-un meci live. Nu-n ultimul rând, ai la dispoziție opțiunea "Cash Out", cu ajutorul căruia îți poți asigura unele pariuri.

Netbet vine cu o grafică modernă și intuitivă aplicația de la Netbet este una dintre cele mai bune, în opinia pariorilor din țara noastră. Dacă analizăm cu atenție vom observa că din aplicație putem utiliza mai toate opțiunile pe care le avem și-n varianta desktop a site-ului web.

Favbet

favbet download app

Aplicația mobilă Favbet online poate fi descărcată atât din Magazin Play, cât și din App Store. Astfel ea este disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru cele ce folosesc sistemul iOS.

În Magazin Play aplicația o vei găsi cu denumirea FavBet.ro-Sport și Cazino. Aplicația a fost descărcată de peste o mie de ori și are un rating bun, de 3.7 stele din 21 de recenzii.

Dacă vrei să descarci aplicația pentru iPhone nu trebuie decât să cauți FavBet.ro în App Store.

Ambele aplicații sunt foarte bine construite și oferă astfel o interacțiune plăcută printr-o navigare rapidă.

Fortuna

Fortuna Bet oferă aplicație de pariuri atât pentru dispozitivele pe Android, cât și cele care utilizează sistemul de operare iOS. Este o aplicație foarte bine compartimentată, cu o bară de instrumente personalizată, unde clienții Fortuna pot selecta icon-urile pe care vor să le vadă.

După cum poți observa și-n imaginea de mai sus, aplicația Fortuna Android ai peste 230 de cote per eveniment la meciurile importante. În fiecare an ai la dispoziție peste 230.000 de evenimente sportive pe care să poți paria live, dintre care peste 27.000 sunt transmise live video.

Mozzart Bet

Și MozzartBet a reușit să lanseze o aplicație mobilă pentru pariorii din România, aceasta fiind disponibila pentru descarcare atât din Magazin Play, cât și din App Store.

Versiunea pentru telefoanele cu sistem de operare Android este cea mai recent lansată, aceasta apărând la inceputul anului 2021, ea fiind și acum sub versiune beta.

Indiferent de unde alegi să descarci Mozzart Bet app o vei putea face la fel ca oricare altă aplicație din magazinul respectiv.

888sport

Chiar dacă nu este o agenție foarte cunoscută, totuși 888Sport România a dezvoltat aplicații pentru Android și iOS. Astfel vei putea juca pariuri pre-meci și live direct de pe telefon sau tabletă prin intermediul 888Sports app și chiar vei putea folosi funcția cash out.

Get's bet

Vrei să pariezi la Gets Bet online direct de pe telefon? Acum acest lucru este posibil datorită aplicației de mobil lansată de aceștia!

Pentru a descărca aplicația trebuie să accesezi link-ul aplicatie.getsbet.ro. Acolo vei găsi butoane pentru a descărca atât aplicația pentru Android, cât și un link care te va aduce în App Store, unde este disponibilă app pentru iPhone.

Unibet

Dacă descarci aplicația de la Unibet pentru pariuri vei beneficia de cote fantastice la cele mai mari evenimente sportive, dar și de stream la peste 10.000 de evenimente sportive în fiecare an.  Vei primi notificări relevante de la sporturile specifice pentru meciurile importante. Nu-n ultimul rând vei putea beneficia de oferta de bun-venit a operatorului.

Betfair

Betfair este singurul site de betting exchange din România oferă posibilitatea de a plasa atât pariuri normale, cât și pariuri de tipul back și lay. Aplicația Betfair este intuitivă, care se blochează rar și o recomand cu încredere celor care vor să facă betting exchange.

Odată descărcată, nu îți rămâne de făcut decât să te loghezi în cont și să începi să pariezi.

Pont: Pentru utilizatorii cu Iphone sau Ipad, aplicația se găsește în app store cu denumirea Maxbet Pariuri Sportive.

Top aplicații de pariuri sportive

Casele de pariuri sportive care se respectă au dezvoltat softuri dedicate pentru telefoanele mobile. Așadar, vei găsi cel puțin o aplicație pariuri Android care să îți placă, iar dacă folosești sistemul de operare iOS, poți descărca și aplicație pariuri iPhone.

Sunt de acord că este mai comod să accesezi pariurile sportive direct dintr-o aplicație pentru telefon decât folosind browserul mobil și tocmai de aceea îți fac mai jos câte un top 3 din care să alegi o aplicație pariuri Android sau aplicație pariuri iPhone.

Cele mai bune aplicații pariuri sportive Android

Telefoanele cu sistem de operare Android sunt cele mai utilizate de către jucători, iar o casă de pariuri online care își respectă clienții va investi pentru a dezvolta o aplicație pariuri Android. Operatorii de top au deja un astfel de soft.

Raportându-mă la propriile recenzii dar și la părerile altor jucători cu experiență, pot concluziona că cele mai tari aplicații pariuri Android sunt cele oferite de următoarele case de pariuri online:

  1. Aplicatia Superbet - descarc-o aici.
  2. Aplicatia Betano - descarc-o aici.
  3. Aplicația Netbet - descarc-o aici.

Cele mai bune aplicații de pariuri pentru iPhone

Dacă ești posesorul unui iPhone sau iPad, sunt sigur că vei găsi în AppStore și o aplicație pariuri iPhone care să te mulțumească pe deplin. Casele de pariuri online au și softuri dedicate acestui tip de dispozitive mobile.

Așadar, ești în căutare de o aplicație pariuri iPhone? Iată în continuare câteva dintre cele mai accesate astfel de aplicații care rulează impecabil pe sistemele de operare iOS:

  1. Aplicatia Betano - descarc-o aici
  2. Aplicatia Fortuna - descarc-o aici
  3. Aplicația MozzartBet - descarc-o aici

Dacă ai alt top 3 al aplicațiilor pentru pariuri online, indiferent dacă te referi la o aplicație pariuri Android sau una pentru iPhone, atunci nu ezita să lași un comentariu la acest articol cu opțiunile tale.

S-ar putea  te intereseze și: