Combinații pariuri sigure pentru cei care joacă sume mici

Scris de Laur198520/01/2024

În ultimul timp am urmărit cu interes grupurile de pariori de pe Facebook și am observat că majoritatea sunt interesați de mize mici și câștiguri mari. Greu așa, dar cum nimic nu este imposibil de ce să nu încercăm?

În continuare îți voi prezenta un experiment. Nu sunt chiar combinații pariuri sigure, dar cu o analiză bună pe termen lung se pot obține câștiguri consistente.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

pariuri sigure combinatii

M-am gândit să (re)încerc ceva și să împărtășesc și cu voi experimentul. Vedem dacă pe termen lung va avea succes sau nu. N-o pot numi strategie la pariuri pentru că nu există un mecanism prin care să controlăm valoarea băncii, așa că mai degrabă-l denumesc experiment.

Ce presupune experimentul?

Jucarea in sistem a unor pronosticuri de tipul 1 pauză - x final sau 2 pauză - x final.

Ce sistem merge folosit?

Eu m-am gândit că cel mai ok ar fi un sistem 4 din 15. La 3 din 15 câștigul per combinație minimă ar fi mult prea mic, iar de la 5 în sus este greu să prinzi o treime din meciuri de pe bilet 1/x sau 2/x. Acum fiecare și-l poate ajusta și-n loc de 4 din 15, cum încerc eu, poate juca 4 din 14 sau 5 din 16 etc.

Am mai încercat acest sistem în urmă cu câțiva ani, când n-aveam aceeași experiență în pariuri sportive online și pot spune că rezultatele au fost acceptabile.

De ce 1 pauză - x final / 2 pauză - x final și nu alt tip de pariu?

După cum scriam și la început, m-am gândit la un sistem adresat în special celor care joacă mize minime. Un astfel de sistem cu cote de 13-17, în general, este destul de ok. Joc acest tip de bilete la Betano, unde cotele sunt cele mai mari, pentru a avea un profit cât mai subtanțial.

Dacă aș juca cote sub 10 ar trebui să mărim numărul de ponturi pariuri cerute, iar dacă ar fi să risc pe 1 pauză - 2 final și 2 pauză - 1 final șansele de a prinde, chiar și 3, astfel de pronosticuri sunt mai mici.

Când merge jucat sistemul?

În special în weekend (sau se poate face chiar și marți un bilet marți-joi, dar doar când avem săptămâni cu etape intermediare, cupe etc) și aici fiecare-și poate alege modalitatea de a combina meciurile.

Putem face un bilet sau mai multe pentru tot weekend-ul, putem face un bilet de sâmbătă și unul de duminică sau mai multe bilete de sâmbătă și mai multe de duminică. Personal o să joc 2-3 astfel de bilete în fiecare weekend.

Cum alegem meciurile?

La cote pariuri de 13-17 vorbim în mod clar de mult noroc, foarte mult noroc. Trebuie, totuși, să avem și un oarecare algoritm de alegere a meciurilor, deoarece dacă le luăm haotic șansele de a prinde vreodată măcar o combinație sunt minime.

Personal aleg să merg după anumite aspecte, dar și aici este totul variabil, fiecare poate alege meciurile după cum dorește.

Eu o să aleg, în special, fie meciuri echilibrate-n care este posibil să avem un x final, iar la pauză aleg una dintre echipe, care de obicei se descurcă mai bine în primele reprize, sau aleg să merg pe faptul că o echipă favorită (bine, nu mă refer la cele foarte mari favorite, precum Bayern sau Manchester City) va fi condusă la pauză și va egala după aceea.

Un ultim criteriu de care mai țin cont este perioada în care pică meciul pentru o echipă. Dacă o echipă are meci important la mijlocul săptămânii următoare în cupele europene s-ar putea să forțeze până-n pauză și după aceea să joace la trecerea timpului și astfel ar putea să apară posibilitatea egalării.

Cum câștigăm?

Ai în imaginea de mai jos un câștig minim la o miză de 1.9 RON (2 RON - taxe) și o cotă medie a cotelor câștigătoare de 14. După cum se poate vedea, dacă prindem o dată 4 pronosticuri fotbal corecte câștigăm peste 50 RON. Asta înseamnă că din 25 de încercări trebuie să prindem măcar o dată o combinație de 4 pentru a nu fi în pierdere.

De aceea le- am numit în titlu combinații pariuri sigure, pentru că o analiză bună ar trebui să ducă măcar la câștigarea unui sistem minim din 25 de încercări (bilete).

Dacă prindem 2 deja suntem pe profit, iar dacă-n loc de 4 avem 5 pronosticuri corecte pe un bilet, câștigul ar fi de circa 250 RON. Asta înseamnă că apoi jucăm mult timp din banii câștigați.

Mai departe deja depindem foarte mult de noroc, dar nu se știe cum o dată din 15 pronosticuri prindem 6 și avem câștig de circa 800 RON, în timp ce la 7 câștigul ar fi de peste 1.800 RON, asta jucând doar 2 RON pe bilet.

calculator sistem

Concluzii

Ce pot spune în final este că sunt conștient că astfel se poate câștiga greu, dar pentru cineva care oricum pariază bilete de 2 RON cred că un astfel de bilet devine mai interesant numai și prin prisma faptului că-l ține în suspans în mare parte din weekend.

De câte ori n-ai pierdut un bilet jucat cu 2 RON pe o echipă mare favorită?

Așa măcar știi că joci 2-3 bilete de sâmbătă dimineața sau de vineri seara și stai în suspans mai mult timp, pentru că poți pierde primele 8 meciuri și tot mai rămâi cu șanse.

În plus, cum ar fi ca sâmbătă să prinzi 3 pronosticuri pe bilet și duminică să mai ai alte 6-7 meciuri în desfășurare. Apare suspansul, care până la urmă cred că-i atrage pe marea majoritate a pariorilor care joacă sume infime pe bilete.

Celor care joacă 2-3 RON pe bilet, dar și celor care joacă sume mai mari le recomand această casă de pariuri online

S-ar putea  te intereseze și: