Cum joc sistem la pariuri

0

Un bilet tip sistem la pariuri este acel bilet care are-n componență combinații de pronosticuri și care poate fi câștigat chiar dacă unul sau mai multe ponturi pariuri de pe bilet sunt pierdute.

Cum joc sistem la pariuri

Să jucăm un sistem la pariuri la agențiile din cartier este destul de simplu deoarece-i spunem operatorului că vrem să jucăm x din y, unde x este numărul de pronosticuri care trebuie să ne iasă pentru ca biletul să fie câștigător iar y numărul total de pronosticuri de pe bilet. În schimb, la pariuri sportive online poate părea puțin mai dificilă plasarea unui pariu tip sistem. Doar poate părea, însă nu este așa!

1. Sisteme pariuri la casele de pariuri online

Până să trec să-ți arăt cum poți juca un bilet tip sistem la case pariuri online m-am gândit să-ți spun câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când joci pariuri tip sistem:

Online miza pe care o vei scrie-n dreptul căsuței sistemului dorit reprezintă miza pe o variantă și ea se va-nmulți cu numărul total de variante. Dacă într-o căsuță scrii 10 și acel sistem are 5 variante atunci miza totală va fi 10 x 5 = 50 RON.

rotiri gratuite 119

Acest lucru este diferit față de offline, unde spui miza totală și aceasta se împarte automat la numărul de variante. Sunt și câteva agenții la care miza scrisă este totală, așa că ai mare grijă atunci când vrei să joci un pariu tip sistem, pentru a nu paria mai mult decât ți-ai propus.

Atunci când joci bilete tip sistem caută să ai cote ceva mai mari, nu neapărat foarte mari, dar oricum măcar la valori de minim 2.2-2.3.

Dacă de exemplu vei juca sistem 2 din 3 pe cote de 1.5 cu miza de 10 RON pe variantă vei avea o miză totală de 30 RON. În cazul în care ies doar 2 dintre pronosticuri atunci vei câștiga 22.5 RON și nu-ți vei scoate nici măcar investiția.

În schimb, dacă vei avea cote de 2.1, 2.1, 2.2 și-ți ies cotele de 2.1, în aceleași condiții (sistem 2/3, miza 10 RON pe variantă) vei avea un câștig de 44.1 RON. Prin urmare vei face profit chiar dacă nu prinzi toate pronosticurile.

1.1 Sistem pariuri la Superbet

La Superbet biletele tip sistem se joacă foarte simplu! Mai întâi selectezi pronosticurile. În partea dreaptă a paginii vei observa biletul creat de tine, iar pentru a juca sistem trebuie să selectezi secțiunea “Combinat” din partea de sus a biletului. Apoi vei vedea sistemele disponibile pentru joc, în cazul meu 1/4, 2/4, 3/4 și 4/4.

Pentru fiecare sistem este trecut între paranteze numărul total de combinații, iar tu vei introduce miza totală, miză care se va împărți la numărul de variante. De exemplu eu am selectat 3/4 și 4/4 și vreau să joc 10 RON, astfel că voi avea 2 RON mizați pe fiecare dintre cele 5 combinații. per combinație.

cum joc sistem la pariuri

Bonus până la 500 RON la primele 3 depuneri făcute la Superbet. Click AICI pentru a-l obține!

1.2 Sistem la pariuri la Betano

După ce ai selectat toate pronosticurile pe talonul de pariuri de la Betano scrie miza, din nou pe fiecare pariu în parte, în dreptul sistemului dorit și dă click pe Pariază Acum. Observi că este afișată miza totală (60 RON în cazul meu, la sistem 2/4 cu 10 RON pe variantă). Atenție la „B”-urile care apar după fiecare pronostic să nu bifezi vreunul dintre ele. Voi scrie despre acestea la sistemele cu bază.

sistem pariuri la betano

100% bonus la primul depozit până la 500 lei. Click AICI pentru a-l obține!

1.3 Sistem pariuri la Unibet

Pentru a juca un bilet tip sistem la agenția de pariuri Unibet după ce selectezi toate pronosticurile dorite dă click pe „Sistem” (vezi imaginea de mai jos) pe biletul de joc. După aceea scrie miza per variantă în dreptul sistemului dorit.

Eu, de exemplu, am trecut 10 în dreptul la Duble. Asta înseamnă că miza totală va fi de 60 RON (se poate vedea și-n imagine). Câștigurile potențiale care pot fi văzute în imagine (289.82 RON) vor fi obținute doar dacă ies toate cele 4 pronosticuri de pe bilet. În caz contrar se va calcula fiecare variantă-n parte. Dacă pe biletul meu prind ultimele 2 pronosticuri atunci aș câștiga 23.25 RON și, practic, aș fi pe minus cu 46.75 RON.

sistem pariuri la unibet

Click AICI pentru a bonus până la 300 RON

1.4 Sistem pariuri la Fortuna

Pariurile tip sistem la Fortuna poartă denumirea de Maxikombi și sunt în acest moment cele mai interesante de pe piață. Ele pot fi plasate normal, ca orice pariu în sistem, însă avantajul este că agenția Fortuna oferă jucătorilor și posibilitatea de a grupa pronosticurile-n mai multe categorii și de a crea sisteme pe baza acestora.

După ce ai ales toate pronosticurile dorite pe bilet trebuie să comuți tichetul de joc în modul „Maxikombi”. Pentru o mai mare ușurință îți recomand apoi să dai click pe butonul „Super-bilet”.

Pentru a-nțelege mai ușor cum funcționează voi lua un exemplu. Am selectat 11 pronosticuri pe care le-am grupat în 4 categorii, după cum se poate observa:

cum joc sistem la pariuri2

Am la dispoziție 13 grupuri, notate de la A la M, care pot fi compuse din unul sau mai multe pronosticuri. Pentru a muta un pronostic într-un anumit grup se dă click pe el și se selectează din listă litera corespunzătoare grupului dorit sau se ține click apăsat și se mută-n grupul potrivit.

Odată ce am stabilit grupurile trebuie doar să mai selectez sistemul de joc dorit. După cum se poate observa, în exemplul meu avem 4 variante: 1/4 (4), 2/4 (6), 3/4 (4) și 4/4 (1). Între paranteze este trecut numărul de combinații create de acel sistem. Se poate alege manual miza pentru fiecare sistem în parte sau se poate selecta o miză totală, care va fi împărțită-n mod egal pe fiecare combinație, așa cum am făcut eu mai jos:

cum joc sistem la pariuri3

Dă click AICI pentru a deschide cont la Fortuna – ai bonus până la 500 RON la prima depunere!

1.5 Sistem pariuri la NetBet

Dacă vrei să joci bilete pariuri tip sistem, atunci la NetBet este foarte ușor și-ți voi arăta cum. În primul rând trebuie să selectezi pronosticurile pe care vrei să le joci, apoi îți va apărea în partea dreaptă a paginii biletul tău.

Acum trebuie să selectezi tipul de sistem pe care vrei să-l joci. Pentru asta trebuie să dai click pe butonul “Sistem” din partea de sus a biletului creat. Vei observa-n partea de jos toate sistemele disponibile. Eu am ales 4 meciuri, deci le pot juca duble, triple, sistem Yankee (2/4, 3/4, 4/4) sau Lucky 15 (1/4, 2/4, 3/4, 4/4).

Pentru fiecare sistem este trecut între paranteze numărul de bilete care vor fi create. Miza pe care o introduci se va înmulți cu numărul de bilete create de sistem. Eu de exemplu am selectat Sistem 3/4 cu 10 lei, deci voi avea de plătit 40 lei în total. Acum tot ceea ce trebuie să faci este să apeși pe “Pariază”.

sistem pariuri la netbet

Înregistrează-te AICI la Netbet – ai un pariu fără risc de până la 500 RON!

1.6 Sistem pariuri la Winmasters

Lucrurile sunt la fel de simple și la Winmasters, dacă vrei să joci bilete în sistem. Mai întâi selectezi pariurile din oferta operatorului. Eu am ales 4 meciuri din fotbal.

În partea dreaptă a paginii vei observa biletul creat de tine, iar pentru a juca sistem trebuie să selectezi secțiunea “Sistem” din partea de sus a biletului. Apoi vei vedea sistemele disponibile pentru joc, în cazul meu Sistem 2/4, Sistem 3/4, Sistem Yankee și Sistem Lucky 15.

Pentru fiecare sistem este trecut numărul total de combinații, iar tu vei introduce miza pentru fiecare combinație în parte. De exemplu eu am selectat Sistemul 2/4 și vreau să joc 10 lei per combinație. În total voi paria 60 de lei.

sistem pariuri la winmasters

Bonus 110% la primul depozit până la 550 RON la Winmasters. Click AICI pentru a-l obține!

1.7 Sistem pariuri la PublicWin

Dacă vrei să joci sistem la PublicWin, atunci trebuie mai întâi să alegi evenimentele pe care vrei să pariezi și dai click pe cota acestora.

În partea din dreapta a ecranului ai biletul de pariuri. Aici apeși pe butonul „Combinație” din dreapta biletului de joc.

Acum poți selecta varianta de joc pe care vrei să mizezi, respectiv sistem 1/2, 2/4, 3/4 (în exemplul meu am ales 4 meciuri).

cum joc sistem la pariuri4

Mai rămâne doar să introduci miza pe care vrei să o joci și apoi poți plasa pariul în sistem.

Dă click aici pentru a beneficia de un bonus de 250% până la 2500 RON la Publicwin.

1.8 Sistem pariuri la Winbet.

Pentru a juca un bilet tip sistem la Winbet, alege-ți pronosticurile pe care vrei să pariezi.

Parcurgând oferta disponibilă, eu am ales 4 pronosticuri din fotbal.

După ce am adăugat pronosticurile pe biletul de joc, acum trebuie să apăs în partea dreaptă pe Sistem.

cum joc sistem la casele de pariuri

În continuare, va trebui să selectezi tipul de sistem. Eu de exemplu am jucat sistem 3/4.

Introduci miza pe care vrei să o plasezi și ai pariat un bilet tip sistem la Winbet.

Înregistrează-te la Winbet pentru a beneficia de un pariu fără risc de 50% până la 250 RON

1.9 Sistem pariuri la 888Sport.

La 888Sport este foarte ușor să joci bilete tip sistem și îți voi arăta cum să faci asta.

După ce ai navigat prin oferta de pariere, alege pronosticurile pe care vrei să mizezi.

Adaugă ponturile tale pe biletul de joc, iar în biletul de joc, apasă click pe butonul din dreapta, Sistem.

Aici va trebui să alegi tipul de sistem pe care vrei să îl joci, introduci miza și apoi apeși pe „Plasați pariul”.

cum joc sistem la casele de pariuri2

Dă click aici dacă vrei să beneficiezi de bonusul de 100% până la 1000 RON oferit de 888Sport

1.10 Sistem pariuri la Maxbet.

Și la Maxbet este foarte simplu să joci un pariu tip sistem.

După ce ai adăugat pronosticurile preferate pe biletul de joc, apasă pe butonul din dreapta biletului, Sistem.

Aici alege sistemul preferat și plasează miza.

cum joc sistem la casele de pariuri3

Atenție! Miza plasată este per pariu, deci în funcție de sistemul ales, vei avea mai multe bilete de joc, iar miza totală va fi suma mizelor fiecărui bilet.

Dă click aici și înregistrează-te la Maxbet pentru a beneficia de 50 ron freebet și pariuri gratuite până la 700 RON.

1.11 Sistem pariuri la Betfair.

La Betfair este foarte simplu să joci bilete tip sistem.

La fel ca la toate celelalte case de pariuri, după ce ai ales pronosticurile preferate, adaugă-le pe biletul de joc.

cum joc sistem la casele de pariuri4

După ce ai adăgat pronosticurile pe bilet, dă scroll în jos până vezi opțiunea de pariere în sistem, exact ca în poza de mai jos.

cum joc sistem la casele de pariuri5

Alege sistemul de joc, plasează miză și apoi apasă pe butonul Plasează pariuri.

Deschide cont la Betfair și profită de bonusul de 100% de până la 450 RON.

2. Sisteme pariuri cu baze la casele de pariuri online

Bazele sau bankerii cum îi vei găsi numiți la unele case de pariuri reprezintă pronosticuri care trebuie neapărat să-ți iasă pentru a avea șanse să câștigi biletul.

Dacă joci sistem 2 baze + 6/8 și-ți iese o singură bază și toate celelalte 8 pronosticuri din sistem nu vei câștiga, asta deoarece n-au ieșit ambele baze, deși ai prins toate celelalte pronosticuri.

La acest sistem cu bankeri este indicat ca bankerii (bazele) să fie pronosticuri cât mai sigure, la cote cât mai mici (bine, ideal ar fi să nu joci cote de sub 1.40 – ar fi păcat să prinzi în sistem cote de 3 sau 4 și să pierzi un banker cu cota 1.20).

2.1 Sistem la pariuri cu baze la Superbet

După ce ai selectat minim 3 pronosticuri pe bilet vei putea selecta bazele. Acest lucru se poate face simplu, printr-un click pe F din dreptul pronosticului dorit.

În imaginea de mai jos eu am ales ca bază pronosticul de la meciul Wolves vs Brighton. Apoi am bifat sistemul dorit (1F 3/4) și am scris miza de 10 RON, adică de 3.33 RON per variantă. Îmi va fi afișat câștigul avut dacă joc acest sistem cu bază și dacă ies toate pronosticurile (85.71). Dacă este totul așa cum trebuie mai trebuie doar să fie dat click pe PARIAZĂ ACUM.

cum joc sistem la casele de pariuri6 1

2.2 Sistem la pariuri cu baze la Betano

Atunci când selectezi pronosticuri pe bilet la casa de pariuri pe internet Betano în dreptul fiecăruia vei vedea câte un B. Dacă vrei să alegi ca bază (banker) unul dintre pronosticuri dă pur și simplu click pe „B”-ul din dreptul lui.

În imaginea de mai jos eu am ales ca bază pronosticul de la meciul Real Madrid – Napoli. Apoi am bifat sistemul dorit (2/3) și am scris miza de 10 RON. Îmi va fi afișată automat miza totală (30), dar și câștigul avut dacă joc acest sistem cu bază și dacă ies toate pronosticurile (342.98). În cazul în care iese baza și primele 2 pronosticuri din sistem atunci câștigul va fi de 183.02 RON.

sistem cu baze la betano

2.3 Sistem la pariuri cu baze la Fortuna

Pentru a juca un bilet sistem cu baze la Fortuna trebuie să comuți tichetul de joc în modul Maxikombi, așa cum ți-am zis și mai sus.

După ce alegi toate pronosticurile dorite va trebui să le grupezi pe categorii. Grupul T este rezervat pariurilor de bază, adică acele pronosticuri care trebuie să fie neapărat corecte pentru a putea câștiga. Restul grupurilor, notate de la A la M, sunt pentru celelalte pronosticuri.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, am selectat 3 baze pe care le-am asociat în grupul T, plus alte 11 pronosticuri grupate în alte 4 categorii:

bilet sistem cu baze maxikombi la fortuna

Acum trebuie doar să mai introduci miza dorită. Poți selecta o miză totală care va fi împărțită-n mod egal pe toate combinațiile create sau poți seta manual miza dorită pentru fiecare sistem de joc în parte, așa cum poți observa în următoarea imagine:

miza bilet sistem maxikombi

2.4 Sistem la pariuri cu baze la NetBet

În momentul de față NetBet nu oferă posibilitatea de a juca sisteme cu baze.

2.5 Sistem la pariuri cu baze la Unibet

Din păcate, la Unibet nu se pot juca sisteme cu baze.

2.6 Sistem la pariuri cu baze la Winmasters

La momentul scrierii acestui articol la Winmasters nu se puteau juca sisteme cu baze.

2.7 Sistem la pariuri cu baze la PublicWin

Pentru a juca un sistem cu baze la PublicWin trebuie să apeși pe butonul Combinație din partea dreaptă a biletului de joc.

Aici va trebui să selectezi baza sau bazele prin activarea butonului „F” din partea de jos a pronosticului.

În imaginea de mai jos vei vedea că am ales să joc sistem cu baze 4/5, iar baza aleasă este meciul West Ham vs Everton.

cum joc sistem la casele de pariuri7

Am scris miza 10 lei, ceea ce înseamnă că fiecare bilet va fi plasat cu o miză de 2 lei.

2.8 Sistem la pariuri cu baze Winbet.

În momentul de față Winbet nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

2.9 Sistem la pariuri cu baze 888Sport

În momentul de față 888Sport nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

2.10 Sistem la pariuri cu baze Maxbet.

În momentul de față Maxbet nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

2.11 Sistem la pariuri cu baze Betfair.

Nici Betfair nu oferă momentan posibilitatea de a paria în sistem cu baze.

3. Tipuri de sisteme la pariurile online

Avem în oferta caselor de pariuri online sisteme de care am auzit toți, precum 2 din 3 (2/3) sau 5 din 8 (5/8) sau orice altă variantă x din y. Mai sunt însă și sisteme cu denumiri speciale și despre acestea voi scrie, pe scurt, în cele ce urmează.

3.1 Sistem canadian (26 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 5 pronosticuri, din care se vor forma 26 de combinații: 10 de câte 2 pronosticuri, 10 de câte 3, 4 de câte 4 și un pariu combinat din toate 5. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

3.2 Sistem Goliath (247 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 8 pronosticuri din care se vor forma 247 de pariuri diferite: 28 de pariuri de câte 2 pronosticuri, 56 de 3, 70 de 4, 56 de 5, 28 de 6, 8 pariuri de 7 și un pariu de 8. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

3.3 Sistem Heinz (57 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 6 pronosticuri din care se vor forma 56 de pariuri diferite: 15 pariuri de câte 2 pronosticuri, 20 de 3, 15 de 4, 6 de 5 și un pariu de 6. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

3.4 Sistem Lucky 15 (15 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 4 pronosticuri, din care se vor 15 pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 4 pariuri de câte 2 pronosticuri, 4 de 3 și un pariu de 4 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

3.5 Sistem Lucky 31 (31 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 5 pronosticuri, din care se vor forma 31 de pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 10 pariuri de câte 2 pronosticuri, 10 de 3, 5 de 4 și un pariu de 5 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

3.6 Sistem Lucky 63 (63 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 6 pronosticuri, din care se vor forma 63 de pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 15 pariuri de câte 2 pronosticuri, 20 de 3, 15 de 4, 6 de 5 și un pariu de 6 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

3.7 Sistem patent (7 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 3 pronosticuri, din care se vor forma 7 pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 3 pariuri de câte 2 pronosticuri și un pariu de 3 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

3.8 Sistem Super Heinz (120 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 7 pronosticuri, din care se vor forma 120 de pariuri diferite: 21 de pariuri de câte 2 pronosticuri, 35 de 3, 35 de 4, 21 de 5, 7 de 6 și un pariu de 7 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

3.9 Sistem Trixie (4 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 3 pronosticuri, din care se vor forma 4 pariuri diferite: 3 pariuri de câte 2 pronosticuri și un pariu de 3 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

3.10 Sistem Yankee (11 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 4 pronosticuri, din care se vor forma 11 pariuri diferite: 6 pariuri de câte 2 pronosticuri, 4 de 3 și un pariu de 4 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Joacă AICI bilete sisteme la pariuri cu un super bonus!

Ține cont de caracteristica fiecărui sistem în parte înainte de a-l juca, deoarece poți ajunge-n situația-n care, dacă nu alegi un sistem corect, să câștigi mai puțin decât ai pariat.

Dacă ai întrebări legate de sistemele la pariuri nu ezita să le lași ca și comentariu la acest articol.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
28 din 3972%+1211.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here