Cum joc sistem la pariuri

Scris de Laur198524/01/2024

Un bilet tip sistem la pariuri este acel bilet care are-n componență combinații de pronosticuri și care poate fi câștigat chiar dacă unul sau mai multe ponturi pariuri de pe bilet sunt pierdute.

În cazul în care te întrebi ce înseamnă combinații la pariuri este vorba de numărul de variante care reies atunci când joci un anumit sistem. De exemplu dacă vei juca sistem pariuri 2 din 4 vei avea pe bilet 6 combinații.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

sistem pariuri

Să jucăm un sistem la pariuri la agențiile din cartier este destul de simplu deoarece-i spunem operatorului că vrem să jucăm x din y, unde x este numărul de pronosticuri care trebuie să ne iasă pentru ca biletul să fie câștigător iar y numărul total de pronosticuri de pe bilet. În schimb, la pariuri sportive online poate părea puțin mai dificilă plasarea unui pariu tip sistem. Doar poate părea, însă nu este așa!

Sisteme de pariere la casele de pariuri online

Până să trec să-ți arăt cum poți juca un bilet tip sistem la principalele case de pariuri legale m-am gândit să-ți spun câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când joci pariuri tip sistem:

Online miza pe care o vei scrie-n dreptul căsuței sistemului dorit reprezintă miza pe o variantă și ea se va-nmulți cu numărul total de variante. Dacă într-o căsuță scrii 10 și acel sistem are 5 variante atunci miza totală va fi 10 x 5 = 50 RON.

Acest lucru este diferit față de offline, unde spui miza totală și aceasta se împarte automat la numărul de variante. Sunt și câteva agenții la care miza scrisă este totală, așa că ai mare grijă atunci când vrei să joci un pariu tip sistem, pentru a nu paria mai mult decât ți-ai propus.

Atunci când joci bilete tip sistem caută să ai cote ceva mai mari, nu neapărat foarte mari, dar oricum măcar la valori de minim 2.2-2.3.

Dacă de exemplu vei juca sistem 2 din 3 pe cote de 1.5 cu miza de 10 RON pe variantă vei avea o miză totală de 30 RON. În cazul în care ies doar 2 dintre pronosticuri atunci vei câștiga 22.5 RON și nu-ți vei scoate nici măcar investiția.

În schimb, dacă vei avea cote de 2.1, 2.1, 2.2 și-ți ies cotele de 2.1, în aceleași condiții (sistem 2/3, miza 10 RON pe variantă) vei avea un câștig de 44.1 RON. Prin urmare vei face profit chiar dacă nu prinzi toate pronosticurile.

Sistem la pariuri la Betano

După ce ai selectat toate pronosticurile pe talonul de pariuri de la Betano scrie miza, din nou pe fiecare pariu în parte, în dreptul sistemului dorit și dă click pe Pariază Acum. Observi că este afișată miza totală (60 RON în cazul meu, la sistem 2/4 cu 10 RON pe variantă). Atenție la "B"-urile care apar după fiecare pronostic să nu bifezi vreunul dintre ele. Voi scrie despre acestea la sistemele cu bază.

bilet sistem pariuri la betano 1

Pariuri sistem Superbet

La Superbet pariuri sportive biletele tip sistem se joacă foarte simplu! Mai întâi selectezi pronosticurile. În partea dreaptă a paginii vei observa biletul creat de tine, iar pentru a juca sistem trebuie să selectezi secțiunea “Combinat” din partea de sus a biletului. Apoi vei vedea sistemele disponibile pentru joc, în cazul meu 1/4, 2/4, 3/4 și 4/4.

Pentru fiecare sistem este trecut între paranteze numărul total de combinații, iar tu vei introduce miza totală, miză care se va împărți la numărul de variante. De exemplu eu am selectat 3/4 și 4/4 și vreau să joc 10 RON, astfel că voi avea 2 RON mizați pe fiecare dintre cele 5 combinații. per combinație.

sistem pariuri superbet

Sistem pariuri la NetBet

Dacă vrei să joci bilete pariuri tip sistem, atunci la NetBet este foarte ușor și-ți voi arăta cum. În primul rând trebuie să selectezi pronosticurile pe care vrei să le joci, apoi îți va apărea în partea dreaptă a paginii biletul tău.

Acum trebuie să selectezi tipul de sistem pe care vrei să-l joci. Pentru asta trebuie să dai click pe butonul “Sistem” din partea de sus a biletului creat. Vei observa-n partea de jos toate sistemele disponibile. Eu am ales 4 meciuri, deci le pot juca duble, triple, sistem Yankee (2/4, 3/4, 4/4) sau Lucky 15 (1/4, 2/4, 3/4, 4/4).

Pentru fiecare sistem este trecut între paranteze numărul de bilete care vor fi create. Miza pe care o introduci se va înmulți cu numărul de bilete create de sistem. Eu de exemplu am selectat Sistem 3/4 cu 10 lei, deci voi avea de plătit 40 lei în total. Acum tot ceea ce trebuie să faci este să apeși pe “Pariază”.

sistem netbet pariuri

Sistem pariuri la Favbet

Favbet Romania este una dintre casele de pariuri legale din Romaniae. Pentru a paria bilete pariuri tip sistem la Favbet, trebuie mai întâi să dăm click pe pariurile dorite. 

În partea dreaptă a ecranului se va forma biletul combo cu pariurile selectate, în acest caz, bilet cu 4 pronosticuri. Mai departe, vom apăsa pe butonul "TIP BILET", de unde vom alege tipul de sistem dorit. 

În pasul urmator, vom introduce miza dorită, iar la final vom apăsa pe butonul de plasare bilet.

bilet sistem la pariuri favbet

Sistem pariuri la Fortuna

Să joci pariuri Fortuna tip sistem înseamnă să joci un bilet Maxikombi. Aceste tipuri de bilete pot fi plasate normal, ca orice pariu în sistem, însă avantajul este că agenția Fortuna oferă jucătorilor și posibilitatea de a grupa pronosticurile-n mai multe categorii și de a crea sisteme pe baza acestora.

După ce ai ales toate pronosticurile dorite pe bilet trebuie să comuți tichetul de joc în modul "Maxikombi". Pentru o mai mare ușurință îți recomand apoi să dai click pe butonul "Super-bilet".

Pentru a-nțelege mai ușor cum funcționează voi lua un exemplu. Am selectat 11 pronosticuri pe care le-am grupat în 4 categorii, după cum se poate observa:

sistem pariuri fortuna

Am la dispoziție 13 grupuri, notate de la A la M, care pot fi compuse din unul sau mai multe pronosticuri. Pentru a muta un pronostic într-un anumit grup se dă click pe el și se selectează din listă litera corespunzătoare grupului dorit sau se ține click apăsat și se mută-n grupul potrivit.

Odată ce am stabilit grupurile trebuie doar să mai selectez sistemul de joc dorit. După cum se poate observa, în exemplul meu avem 4 variante: 1/4 (4), 2/4 (6), 3/4 (4) și 4/4 (1). Între paranteze este trecut numărul de combinații create de acel sistem. Se poate alege manual miza pentru fiecare sistem în parte sau se poate selecta o miză totală, care va fi împărțită-n mod egal pe fiecare combinație, așa cum am făcut eu mai jos:

sistem efortuna pariuri

Sistem pariuri la Mozzart

Și la Mozzart putem foarte ușor să plasăm un bilet tip sistem. Tot ce e de făcut, e să alegem pronosticurile pariuri dorite, iar biletul simplu se va forma automat în partea dreaptă a paginii. 

Mai departe, vom apăsa pe butonul "Sistem" din colțul de sus a biletului, iar jos, sub selecții avem tipurile de sistem disponibile. Vom alege sistemul de joc dorit și vom introduce miza totală. Automat va fi afișata miza pe combinație si numarul de combinații posibile.

bilet sistem la pariuri mozzart

La final, tot ce ne rămâne de făcut e să dăm click pe butonul "PLASEAZĂ BILETUL".

Sistem pariuri la 888Sport

La 888 Sport este foarte ușor să joci bilete tip sistem și îți voi arăta cum să faci asta.

După ce ai navigat prin oferta de pariere, alege pronosticurile pe care vrei să mizezi.

Adaugă ponturile tale pe biletul de joc, iar în biletul de joc, apasă click pe butonul din dreapta, Sistem.

Aici va trebui să alegi tipul de sistem pe care vrei să îl joci, introduci miza și apoi apeși pe "Plasați pariul".

sistem pariuri 888

Sistem pariuri la Get's Bet

Pentru a plasa un bilet tip sistem, în online, la casa de pariuri sportive Get's Bet, trebuie mai întâi să alegem oferta de pariere online, să accesăm secțiunea "Sporturi" și să alegem selecțiile dorite.

Odată alese selecțiile, în dreapta imaginii se va forma biletul cu pariurile multiple alese. Pentru a paria tip sistem, vom da click pe "Sistem", de unde vom avea de ales opțiunea de sistem dorită.

Am selectat 4 evenimente sportive și am ales să pariez un sistem 3/4 Treables care presupune crearea a 4 pariuri. 

bilet sistem pariuri getsbet

Am tastat jos miza pe pariu, 10 RON și astfel am un bilet cu 4 variante de câștig. Pentru a plasa biletul este nevoie să ai un cont nou Gets Bet.

Sistem pariuri la Conticazino

La ContiCazino e foarte ușor de plasat un bilet sistem, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să selectezi evenimentele dorite, iar în dreapta se va forma biletul cu pariurile multiple.

Mai apoi, alegi opțiunea Sistem, iar pentru 4 evenimente opțiunile disponibile sunt Doubles (2/4), Treables (3/4), Lucky 15 și Yankee

bilet sistem la pariuri conti

Ultimul pas este reprezentat de setarea mizei dorite și de plasarea pariului.

Sistem pariuri la Las Vegas

Casa de pariuri sportive Las Vegas oferă la randul ei posibilitatea de a paria bilete tip sistem. 

Pentru a paria un astfel de bilet, intrăm la secțiunea "Sport", de unde vom alege evenimentele sportive dorite pentru crearea ticketului.

Odată ce am selectat evenimentele pe bilet, in dreapta imaginii se va forma biletul nostru. 

De sub secțiunea Pariere a biletului, trebuie sa selectăm opțiunea Sistem și nu opțiunea Multiplu. Din dreapta opțiunii Sistem vom alege tipul de sistem dorit. Pentru 5 evenimente, tipurile de sistem sunt următoarele 2/5, 3/5 și 4/5.

bilet sistem la pariuri las vegas

Ca și ultim pas, trebuie să selectăm miza dorită pentru fiecare număr de pariuri generate de sitem și să apăsăm pe butonul Plasează Pariurile.

Sistem pariuri la Unibet

Pentru a juca un bilet tip sistem la agenția de pariuri Unibet după ce selectezi toate pronosticurile dorite dă click pe "Sistem" (vezi imaginea de mai jos) pe biletul de joc. După aceea scrie miza per variantă în dreptul sistemului dorit.

Eu, de exemplu, am trecut 10 în dreptul la Duble. Asta înseamnă că miza totală va fi de 60 RON (se poate vedea și-n imagine). Câștigurile potențiale care pot fi văzute în imagine (289.82 RON) vor fi obținute doar dacă ies toate cele 4 pronosticuri de pe bilet. În caz contrar se va calcula fiecare variantă-n parte. Dacă pe biletul meu prind ultimele 2 pronosticuri atunci aș câștiga 23.25 RON și, practic, aș fi pe minus cu 46.75 RON.

pariu sistem la unibet

Sistem pariuri la Luck

Luck este o casă e de pariuri nou intrată pe piață. 

Pentru a paria un bilet tip sistem la Luck, vom accesa adresa de web a casei de pariuri și vom selecta evenimentele dorite. 

În dreapta ecranului vom avea format ticketul cu pariurile multiple alese, de unde vom selecta biletul tip sistem. Sub meciuri vom avea opțiunile de pariu aferente numărului de evenimente de pe bilet.

Ultimul pas este reprezentat de setarea mizei dorite și de plasarea pariului.

bilet sistem la pariuri luck

Sistem pariuri la Maxbet.

Și la Maxbet este foarte simplu să joci un pariu tip sistem.

După ce ai adăugat pronosticurile preferate pe biletul de joc, apasă pe butonul din dreapta biletului, Sistem.

Aici alege sistemul preferat și plasează miza.

sistem pariuri maxbet

Atenție! Miza plasată este per pariu, deci în funcție de sistemul ales, vei avea mai multe bilete de joc, iar miza totală va fi suma mizelor fiecărui bilet.

Sistem pariuri la Betfair.

La Betfair pariuri este foarte simplu să joci bilete tip sistem.

La fel ca la toate celelalte case de pariuri, după ce ai ales pronosticurile preferate, adaugă-le pe biletul de joc.

sistem pariuri betfair

După ce ai adăgat pronosticurile pe bilet, dă scroll în jos până vezi opțiunea de pariere în sistem, exact ca în poza de mai jos.

sistem betfair sportsbook

Alege sistemul de joc, plasează miză și apoi apasă pe butonul Plasează pariuri.

Sistem pariuri la Winmasters

Lucrurile sunt la fel de simple și la Winmasters, dacă vrei să joci bilete în sistem. Mai întâi selectezi pariurile din oferta operatorului. Eu am ales 5 meciuri din fotbal.

În partea dreaptă a paginii vei observa biletul creat de tine, iar pentru a juca sistem trebuie să selectezi secțiunea “Sistem” din partea de sus a biletului. Apoi vei vedea sistemele disponibile pentru joc, în cazul meu Double 2/5, Trebles 3/5, Four-folds 4/5, Super Yankee și Lucky 31.

Pentru fiecare sistem este trecut numărul total de combinații, iar tu vei introduce miza pentru fiecare combinație în parte. De exemplu eu am selectat sistemul Four-folds 4/4 și vreau să joc 10 lei per combinație. În total voi paria 50 de lei.

bilet sistem la winmasters 1

Sistem pariuri la Mr Bit

La Mr Bit vom intra pe pagina de Pariuri Sportive, iar din ofertă vom selecta pronosticurile dorite.

În dreapta imaginii se va format biletul multiplu pe care îl vom modifica in bilet Sistem printr-un simplu click pe "Sistem".

bilet sistem la pariuri mrbit

La final, introducem suma de pariere dorită și apăsăm butonul de plasare bilet.

Sistem pariuri la SlotV

Platforma celor de la SlotV Sport România e asemănătoare cu cea de la Mr Bit, iar pașii de urmat sunt aceeași.

bilet sistem la pariuri slotv

Nu uita sa selectezi tipul de sistem dorit și s-a apeși butonul Plasare Pariu.

Sistem pariuri la Frank Sport

Pentru a paria bilet sistem la Frank Sport, vom intra pe site-ul celor de la Frank Casino si vom alege secțiunea Sport. 

Mai departe, vom selecta evenimentele dorite, iar în dreapta ofertei se va creea biletul multiplu cu selecțiile alese. 

Alegem bilet Sistem în detrimentul celui Multiplu, iar pentru 4 evenimente pe bilet avem două optiuni tip sistem: 2/4, respectiv 3/4.
bilet sistem la pariuri frank sport

La final, selectăm valoare pariu și dăm click pe plasare bilet.

Sisteme pariuri cu baze la casele de pariuri online

Bazele sau bankerii cum îi vei găsi numiți la unele case de pariuri reprezintă pronosticuri care trebuie neapărat să-ți iasă pentru a avea șanse să câștigi biletul.

Dacă joci sistem 2 baze + 6/8 și-ți iese o singură bază și toate celelalte 8 pronosticuri din sistem nu vei câștiga, asta deoarece n-au ieșit ambele baze, deși ai prins toate celelalte pronosticuri.

La acest sistem cu bankeri este indicat ca bankerii (bazele) să fie pronosticuri cât mai sigure, la cote cât mai mici (bine, ideal ar fi să nu joci cote de sub 1.40 - ar fi păcat să prinzi în sistem cote de 3 sau 4 și să pierzi un banker cu cota 1.20).

Sistem la pariuri cu baze la Superbet

După ce ai selectat minim 3 pronosticuri pe bilet vei putea selecta bazele. Acest lucru se poate face simplu, printr-un click pe F din dreptul pronosticului dorit.

În imaginea de mai jos eu am ales ca bază pronosticul de la meciul Wolves vs Brighton. Apoi am bifat sistemul dorit (1F 3/4) și am scris miza de 10 RON, adică de 3.33 RON per variantă. Îmi va fi afișat câștigul avut dacă joc acest sistem cu bază și dacă ies toate pronosticurile (85.71). Dacă este totul așa cum trebuie mai trebuie doar să fie dat click pe PARIAZĂ ACUM.

sistem cu baze superbet

Sistem la pariuri cu baze la Betano

Atunci când selectezi pronosticuri pe bilet la casa de pariuri pe internet Betano în dreptul fiecăruia vei vedea câte un B. Dacă vrei să alegi ca bază (banker) unul dintre pronosticuri dă pur și simplu click pe "B"-ul din dreptul lui.

În imaginea de mai jos eu am ales ca bază pronosticul de la meciul Real Madrid - Napoli. Apoi am bifat sistemul dorit (2/3) și am scris miza de 10 RON. Îmi va fi afișată automat miza totală (30), dar și câștigul avut dacă joc acest sistem cu bază și dacă ies toate pronosticurile (342.98). În cazul în care iese baza și primele 2 pronosticuri din sistem atunci câștigul va fi de 183.02 RON.

pariu sistem cu baze la betano

Sistem la pariuri cu baze la Fortuna

Pentru a juca un bilet sistem cu baze la Fortuna trebuie să comuți tichetul de joc în modul Maxikombi, așa cum ți-am zis și mai sus.

După ce alegi toate pronosticurile dorite va trebui să le grupezi pe categorii. Grupul T este rezervat pariurilor de bază, adică acele pronosticuri care trebuie să fie neapărat corecte pentru a putea câștiga. Restul grupurilor, notate de la A la M, sunt pentru celelalte pronosticuri.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, am selectat 3 baze pe care le-am asociat în grupul T, plus alte 11 pronosticuri grupate în alte 4 categorii:

bilet sistem cu baze maxikombi la fortuna

Acum trebuie doar să mai introduci miza dorită. Poți selecta o miză totală care va fi împărțită-n mod egal pe toate combinațiile create sau poți seta manual miza dorită pentru fiecare sistem de joc în parte, așa cum poți observa în următoarea imagine:

miza bilet sistem maxikombi

Sistem la pariuri cu baze la NetBet

În momentul de față NetBet nu oferă posibilitatea de a juca sisteme cu baze.

Sistem la pariuri cu baze la Unibet

Din păcate, la Unibet nu se pot juca sisteme cu baze.

Sistem la pariuri cu baze la Winmasters

La momentul scrierii acestui articol la Winmasters nu se puteau juca sisteme cu baze.

Sistem la pariuri cu baze Winbet.

În momentul de față Winbet nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

Sistem la pariuri cu baze 888Sport

În momentul de față 888Sport nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

Sistem la pariuri cu baze Maxbet.

În momentul de față Maxbet nu oferă posibilitatea parierii în sistem cu baze.

Sistem la pariuri cu baze Betfair.

Nici Betfair nu oferă momentan posibilitatea de a paria în sistem cu baze.

Tipuri de sisteme la pariurile online

Avem în oferta caselor de pariuri online sisteme de care am auzit toți, precum 2 din 3 (2/3) sau 5 din 8 (5/8) sau orice altă variantă x din y. Mai sunt însă și sisteme cu denumiri speciale și despre acestea voi scrie, pe scurt, în cele ce urmează.

Sistem canadian (26 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 5 pronosticuri, din care se vor forma 26 de combinații: 10 de câte 2 pronosticuri, 10 de câte 3, 4 de câte 4 și un pariu combinat din toate 5. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Sistem Goliath (247 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 8 pronosticuri din care se vor forma 247 de pariuri diferite: 28 de pariuri de câte 2 pronosticuri, 56 de 3, 70 de 4, 56 de 5, 28 de 6, 8 pariuri de 7 și un pariu de 8. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Sistem Heinz (57 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 6 pronosticuri din care se vor forma 56 de pariuri diferite: 15 pariuri de câte 2 pronosticuri, 20 de 3, 15 de 4, 6 de 5 și un pariu de 6. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Sistem Lucky 15 (15 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 4 pronosticuri, din care se vor 15 pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 4 pariuri de câte 2 pronosticuri, 4 de 3 și un pariu de 4 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

Sistem Lucky 31 (31 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 5 pronosticuri, din care se vor forma 31 de pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 10 pariuri de câte 2 pronosticuri, 10 de 3, 5 de 4 și un pariu de 5 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

Sistem Lucky 63 (63 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 6 pronosticuri, din care se vor forma 63 de pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 15 pariuri de câte 2 pronosticuri, 20 de 3, 15 de 4, 6 de 5 și un pariu de 6 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

Sistem patent (7 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 3 pronosticuri, din care se vor forma 7 pariuri diferite: câte un pariu single pentru fiecare pronostic, 3 pariuri de câte 2 pronosticuri și un pariu de 3 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin un pronostic.

Sistem Super Heinz (120 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 7 pronosticuri, din care se vor forma 120 de pariuri diferite: 21 de pariuri de câte 2 pronosticuri, 35 de 3, 35 de 4, 21 de 5, 7 de 6 și un pariu de 7 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Sistem Trixie (4 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 3 pronosticuri, din care se vor forma 4 pariuri diferite: 3 pariuri de câte 2 pronosticuri și un pariu de 3 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Sistem Yankee (11 pariuri)

Poate fi jucat dacă ai selectat 4 pronosticuri, din care se vor forma 11 pariuri diferite: 6 pariuri de câte 2 pronosticuri, 4 de 3 și un pariu de 4 pronosticuri. Pentru a câștiga trebuie să-ți iasă cel puțin 2 dintre pronosticuri.

Ține cont de caracteristica fiecărui sistem în parte înainte de a-l juca, deoarece poți ajunge-n situația-n care, dacă nu alegi un sistem corect, să câștigi mai puțin decât ai pariat.

Dacă ai întrebări legate de sistemele la pariuri nu ezita să le lași ca și comentariu la acest articol.

S-ar putea  te intereseze și: