Cum pariez online?

Scris de Laur198520/01/2024

Cum pariez online? O întrebare pe care probabil că si-o pun majoritatea persoanelor care trec de la pariurile la agențiile de "cartier" la case de pariuri online. Este foarte simplu să pariezi online, chiar dacă la prima vedere pare complicat.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Pentru a paria online ai mai întâi nevoie de cont bancar și de un card asociat contului. La această casă de pariuri online nu este nevoie de card și cont bancar.

Dacă încă n-ai cont bancar îți recomand să mergi la ING sau la BCR și să deschizi unul. Majoritatea băncilor sunt în regulă, dar cele 2 amintite mai sus sunt cele mai folosite de către pariori.

Atunci când soliciți un card trebuie să ții cont de 2 aspecte: trebuie să poată fi utilizat la plăți online, pentru că altfel nu vei putea depune cu el, și ar trebui să fie card Visa. Vei putea depune și cu Mastercard, dar la majoritatea operatorilor nu vei putea retrage decât prin transfer bancar și există unele dezavantaje (limita minimă mai mare, timp ceva mai mare de așteptare), de aceea este recomandat cardul Visa.

Odată rezolvată problema cardului pentru pariuri online nu-ți mai rămâne decât să deschizi cont la o agenție de pariuri online. Până vine cardul poți să deschizi contul, pentru a te obișnui oarecum cu pariurile online, observând tot ce-ți oferă site-ul unei case de pariuri pe internet.

Recomand această agenție de pariuri pe internet. Chiar dacă la început vei fi tentat să deschizi cont la mai multe case de pariuri, îți recomand ca cel puțin în primele luni să te axezi doar pe o agenție.

Dacă nu ți-a sosit cardul și nu mai ai răbdare poți depune și cu un card preplătit (Paysafecard). Îl găsești la orice PayPoint și are valori de cel puțin 25 RON. Dacă alegi această metodă de plată va trebui să te înregistrezi și pe site-ul paysafecard.com. Odată efectuată depunerea treci la plasarea efectivă a pariurilor.

Pe pagina principală a majorității caselor de pariuri online vei găsi în partea stângă sporturile disponibile. Dai click pe sportul dorit și-ți vor fi afișate toate competițiile pe care se poate paria din sportul respectiv.

Selectează ligile pe care vrei să pariezi, dacă dorești să alegi din mai multe ligi, sau dă click pe liga dorită dacă dorești să pariezi pe o singură ligă. La Betano poți să îți salvezi competițiile favorite, ca să îți fi mai ușor data viitoare să creezi biletul dorit.

Ai ales și competiția, acum urmează alegerea pariului. Dacă nu vrei să pariezi pe rezultatul final (1x2), atunci dă click pe meciul pe care dorești să mizezi. Se va deschide o pagină cu principalele tipuri de pariuri pentru meciul ales. Acolo vei mai avea câteva opțiuni de afișare. Dă click pe opțiunea dorită și o să-ți fie afișate tipurile de pariuri disponibile pentru categoria respectivă.

Pentru a adăuga un meci pe biletul de pariu (îl găsești în partea dreaptă) dă click pe cota pronosticului dorit. După ce ai finalizat biletul trebuie să te orientezi puțin, deoarece aici diferă un pic modul de plasare a pariului de la agenție la agenție.

În principiu pentru un pariu single va trebui să scrii miza pe care vrei s-o joci și să apeși butonul (scos în evidență) prin care plasezi efectiv pariul. La biletele cu multe pronosticuri, în general, vei avea o listă cu mai multe sisteme de pariere. Tu trebuie să-l bifezi sau să scrii miza în dreptul celui care are scris cifra 1 (adică 1 pariu).

ATENȚIE! Verifică de 2 ori înainte de a da click pe butonul prin care plasezi pariul. Dacă la o agenție offline poți storna biletul, aici odată jucat biletul nu mai poate fi anulat / schimbat.

Practic din câteva click-uri ai jucat un biletul la pariuri online. Ai economisit astfel timp, pentru că dureaza câteva minute plasarea unui pariu online, cu siguranță mai puțin decât drumul până la agenție și posibila coadă existentă acolo.

S-ar putea  te intereseze și: