Cum să alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2

0
189

Cota 2 pare ușor de făcut la prima vedere, dar nu este așa de simplu-n lumea pariorilor, amatori sau profesioniști. Cota 2 este foarte bună atunci când vrei să-ți dublezi banii sau atunci când aplici o strategie la pariuri pe termen lung. Iar dacă nu știi cum să alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2, ai venit unde trebuie pentru că-n articolul curent o să-ți prezint câteva idei despre această vestită cotă 2 și sporturile de pariat.

N-ai nevoie de multe pronosticuri ca să faci cota 2. Un singur pronostic sau cel mult 2 sunt de ajuns ca s-atingi cota 2. Unii preferă o cotă de siguranță de 1.30 sau 1.25 și lângă aceasta adaugă una de 1.70 sau 1.65, iar cota 2 este gata.

Eu prefer să fac cota 2 doar dintr-un singur meci de fotbal, fără să pariez pe victorie sau egal, ci pe goluri marcate peste 2,5 goluri la cota 2. Pot să găsesc această cotă sau apropiată și la peste 2 goluri handicap asiatic în campionatul României sau în alte campionate unde se înscre mai rar. Pot să fiu inspirat și să aleg partidele de fotbal unde se marchează cel puțin 2 goluri sau unde știu că ambele echipe înscriu des.

Ar fi bine să nu te bazezi pe un singur sport când alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2. Această cotă o poți realiza dintr-un meci de tenis aproape sigur la cotă 1.40 și o dublă X2 pe o echipă puternică la fotbal la 1.60. Poți s-alegi cote din baschet, tenis, volei, rugby, box, MMA (arte marțiale mixte), baseball sau fotbal american.

Alege pronosticuri DNB la cota minimă 2. DNB înseamnă că la egal primești banii înapoi. Să zicem că la un meci echilibrat găsești cota 2 DNB pe echipa gazdă. Dacă va învinge, ai făcut cota 2 pe ziua respectivă, dacă face egal primești miza înapoi. Doar dacă vor câștiga oaspeții pierzi banii. Ai 2 șanse din 3, iar acesta este un avantaj care-i binevenit în lupta cu agențiile de pariuri online.

Joacă aceeași miză pe bilet pe termen lung. Dacă joci 100 RON în fiecare zi și la sfârșitul lunii ai reușit 60% de pronosticuri bune la cota 2 o să fii pe plus. Nu schimba miza, nu juca sub cota 2 niciodată și ai grijă ce ponturi pariuri alegi din toată ofera de pariuri din ziua respectivă.

Să faci bani din pariuri nu este ușor! Dac-aș face o comparație cu atletismul, activitatea de a câștiga bani din pariuri pe termen lung se compară cu o cursă maraton, nu cu una de 100 metri.

Pariază AICI cota 2 și primești bonus la prima depunere!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here