Cum să câștigi la pariuri online? Top 5 metode de a obține bani din pariuri!

0

Toți ne-am întrebat cum putem să câștigăm des la pariuri online. Sunt multe metode de a face un ban în plus, dar ar fi bine s-o alegi pe cea care ți-se potrivește. Oamenii au caractere diferite și reacționează diferit la anumiți stimuli externi, iar acest lucru este valabil și-n cazul pariurilor online.

cum să câștigi bani la pariuri

Dacă ești un om răbdător joacă o strategie pe 30 de zile sau mai mult. Dacă ești agresiv și nerăbdător joacă o strategie pe 3 zile și apoi fă o retragere. Mai jos ai 5 metode de obține bani din ponturi pariuri, încercate de mine, din care să alegi.

Pariază online AICI la casa de pariuri cu cele mai bune cote!

  1. Poți să joci contra echipelor puternice dacă au 4 sau 5 victorii la rând. O echipă mare nu poate avea un parcurs perfect, în care leagă doar succes după succes. Când echipa mare joacă acasă joci șansă dublă X2, iar dacă echipa de top joacă-n deplasare joci șansă dublă 1X. Dacă pierzi, dublezi miza până iese pariul. Se poate întâmpla ca o echipă mare să lege multe victorii, așa că este importantă inspirația ta în alegerea acestor echipe.
  2. Strategia sub 5,5 goluri la fotbal este foarte eficientă dacă alegi meciuri în care nu se marchează mult. Este de evitat să joci această strategie pariuri pe campionatele de fotbal unde se înscrie des: Spania La Liga, Belgia, Germania, Olanda etc. Încearcă această strategie în campionatele din țările arabe, în Rusia, în Liga 1 România, în campionatul din Argentina etc. Este o strategie în care riști o sumă mare pe o cotă mică, în cazul acesta de 1.10. Dar dacă alegi partidele de fotbal unde se joacă strâns poți să câștigi zile la rand. La Betano găsești cote chiar și pentru sub 7.5 goluri sau sub 6.5 goluri.
  3. Strategia la pariuri pentru baseball este destul de folosită de pariorii americani. Într-un meci relativ echilibrat (cote 1.75 – 2.20) se pariază pe victoria outsiderei (cota 2.20) și pe handicap asiatic -1.5 pe favorită. Alegând miza corespunzătoare la această strategie se va pierde doar dacă favorita câștigă la exact un punct.
  4. Joacă miză fixă pe cota minimă 2. Dacă știi să alegi cele mai bune pronosticuri fotbal la sfârșitul lunii vei avea mai multe pariuri câștigate decât pierdute. Un singur pariu pe zi la cota 2, pe care-l poți face dintr-un singur meci sau maxim 2, este cheia spre succes în pariuri.
  5. Dacă se accidentează un jucător mai grav va dura cel puțin 2 minute până-l va scoate de pe teren. Atunci poți să pariezi că nu se va marca niciun gol și apoi ieși repede de pe piață de pariuri, când arbitrul fluieră reluarea jocului. Nu se pot face bani mulți cu această strategie, dar nu riști aproape nimic. Se poate câștiga des, fără risc, dar ar fi bine să urmărești meciurile în direct, ca să ai control la tot ce mișcă.

Acestea ar fi cele 5 metode de făcut bani la agenții de pariuri online!

Depuneri și retrageri din agenții + bonus 500 RON + aplicație pentru mobil doar AICI!

betano euro 2020 v2

Legat de subiectul strategiilor la pariuri te-ar mai putea interesa și următoarele articole:

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here