Cum să-ți crești șansele de câștig la pariuri sportive

0

Pentru un număr tot mai mare de români, un meci de fotbal sau de tenis nu mai reprezintă doar un spectacol de urmărit cu sufletul la gură, ci și o sursă de venit. Mai exact, este vorba despre pariuri, un domeniu care câștigă tot mai mulți adepți zi de zi.

cum crești șansele de câștig la pariuri

Mirajul câștigului la pariuri sportive atrage categorii de persoane de toate tipurile: cei inveterați, cu experiență în domeniu, care-și încearcă aproape zilnic norocul, dar și începători sau oportuniști, care pariază pe câteva meciuri doar ocazional sau chiar pentru prima dată.

Oricare ar fi situația, orice jucător cunoaște foarte bine faptul că la pariurile sportive norocul și intuiția reprezintă o mică parte din șansa de câștig. În realitate, este nevoie de o serie întreagă de cunoștințe, pentru ca șansele de câștig să crească. În continuare îți prezint câteva strategii care te pot ajuta să crești considerabil aceste șanse de câștig.

1. Sfaturi pentru a crește șansele de câștig la pariuri sportive

1.1 Documentează-te

Este una dintre cele mai importante etape în momentul în care te-ai decis să plasezi biletul zilei la pariuri. Va trebui să te informezi complet, pentru fiecare meci pariat, despre statisticile și evoluțiile echipelor, despre rezultatele pe care acestea le-au avut în diverse competiții și meciuri amicale.

statistici

De asemenea, la aceeași parte de documentare mai intră și informațiile de actualitate pe care le poți obține de la știrile sportive sau de pe site-uri specializate de pariuri sportive.

Mă refer aici la informații despre jucătorii disponibili pentru meciul ce se va desfășura, de partea fiecărei echipe. Sunt unii jucători care se accidentează, care sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene sau care pur și simplu sunt menajați și nu sunt introduși în teren. Să cunoști astfel de detalii înseamnă o șansă în plus de a plasa un pariu câștigător.

1.2 Pariază evenimente puține pe bilet

Tentația este foarte mare, atunci când evenimentele sunt numeroase. Chiar dacă marea majoritate preconizează că favoritele vor câștiga, surprize pot să apară întotdeauna.

În principiu există 2 categorii de pariori: cei care joacă puține ponturi pariuri sportive cu sume mari, sau cei care pariază sume mici și aleg câte 10-15 sau mai multe meciuri pe care pariază.

Dacă vei paria pe meciuri mai puține sau chiar câte un singur meci pe bilet vei reduce considerabil riscul de a pierde.

1.3 Urmează-ți intuiția, dar nu exagera

După cum spuneam, majoritatea mizează pe echipele favorite. Atunci când liderul dintr-o competiție dispută un meci cu o echipă situată pe ultimele poziții în clasament intuiția îți spune, cel mai probabil, că liderul va câștiga. Totuși, există și surprize.

Se pot întâmpla situații în care din cele 10 meciuri alese, cu pronosticuri plasate pe favorite, unul singur să fie cel care răstoarnă cu totul situația. Se mai poate întâmpla ca fiecare favorită să termine meciul cu remiză sau înfrângere. Surprizele pot să apară oricând, astfel bazează-te și pe intuiție.

Totuși, nu exagera cu intuiția. Chiar dacă ți se pare că o echipă locală ar putea să-nvingă una de renume mondial – de exemplu Real Madrid sau Barcelona – de obicei un astfel de pronostic devine reușit doar la jocurile pe calculator sau pe console.

1.4 Nu paria mai mult decât îți permite bugetul

Chiar dacă ești foarte sigur pe câteva posibile ponturi nu trebuie să te avânți în pariuri pe sume foarte mari – vei ajunge s-ai surpriza neplăcută de a pierde, pentru că, după cum spune o vorbă: “mingea-i rotundă”. Se pot răsturna situațiile oricând – o favorită care conduce cu 1-0 în minutul 80 poate fi înfrântă cu 2 goluri în ultimele minute de joc.

De preferat este să investești în pariuri acele sume de care știi că te poți lipsi, pentru a nu rămâne cu un gust amar după ce verifici rezultatele.

1.5 Evită să pariezi pe echipa ta favorită

De ce? Motivul este unul simplu: te implici emoțional. Chiar dacă-ți dorești foarte mult ca echipa ta de suflet să câștige, șansa nu stă doar în dorința ta. Atunci când te implici emoțional, riști ca pronosticurile pe care le plasezi să fie bazate mai mult pe intuiție și noroc, decât pe o consultare temeinică și o documentare cu privire la clasamente, evoluții, statistici etc.

1.6 Folosește-te de scheme și strategii diverse

La acest capitol îți dau doar 2 exemple, deși schemele de joc alese pot fi mult mai multe. Prima ar fi metoda arbitrajului (pariuri sigure) – despre care tipsteri și specialiști în domeniul pariurilor sportive declară că este cea mai sigură metodă de a câștiga.

Ce implică această metodă?

Va trebui să pariezi nu doar pe unul singur din pronosticurile unui eveniment, ci pe ambele sau toate 3, în funcție de tipul pariului.

Dă click AICI pentru a obține bonusul la pariuri recomandat de biletu-zilei.com!

A doua metodă ar fi cea denumită “Martingale”. Pentru acest lucru vei avea nevoie însă de sume destul de mari, deoarece mecanismul funcționează în felul următor: plasezi pariuri consecutive, de câte un meci pe bilet, cu o cotă de peste 2. De fiecare dată când pierzi dublezi suma investită pentru pariul următor. În cele din urmă vei ajunge la câștig, însă poate să te coste destul de mult.

1.7 Ajută-te de sfaturile tipsterilor

Chiar dacă ești un împătimit al pariurilor sportive de câțiva ani, nu strică niciodată o părere în plus. Există numeroși experți și tipseri care oferă sfaturi zilnic – poți găsi bilete ale zilei în diverse variante, printr-o simplă căutare făcută pe Google.

Există unii care sunt de părere că sfaturile tipsterilor îi ajută cel mai mult pe cei care abia au început să joace la pariuri. Total greșit – părerea unui specialist contează de fiecare dată: poate că tu n-ai avut timp să analizezi în detaliu toate statisticile și evoluțiile. Tipsterii, pe de altă parte, nu riscă să ofere decât pronosticuri susținute de studii detaliate ale clasamentelor și situațiilor concrete.

1.8 Nu te limita doar la agenții de pariuri stradale

Dacă vrei să-ți crești șansele de câștig, nu te limita doar la case de pariuri fizice. Există numeroase case de pariuri la care ai parte de multe avantaje. Nu trebuie decât să te documentezi puțin.

Casele de pariuri online îți mai oferă un avantaj, față de casele de pariuri fizice: ai posibilitatea de a paria live, pe meciuri aflate în desfășurare, sau chiar de a viziona meciul în timp ce plasezi diverse pronosticuri. La o agenție de pariuri stradală nu prea poți face asta – în majoritatea cazurilor când plasezi un bilet și câteva meciuri sunt începute deja, nici nu mai sunt luate în calcul pentru cota finală a câștigului.

În plus, alegând să pariezi online nu va mai trebui să te deplasezi până la o anumită agenție, să petreci câteva zeci de minute analizând oferta zilei, pentru că abia apoi să concepi și să plasezi biletul. Poți să faci acest lucru chiar de acasă, de la PC, laptop sau smartphone.

2. Concluzii

La case pariuri nu este la fel ca la jocul de loto, unde pur și simplu alegi numerele în care-ți pui speranța că vor ieși câștigătoare. Chiar și la loterie există statistici și numere care apar mai frecvent, la fel cum și la pariuri sportive este cel mai probabil să câștige o echipă care are o evoluție bună.

Astfel, ideea de bază rămâne să te documentezi temeinic de fiecare dată când plasezi un pariu. Nu contează dacă ești un inveterat al pariurilor sportive, tot timpul te poți ajuta de statistici, evoluții sau sfaturi ale tipsterilor pentru a plasa acel pronostic care te poate îmbogăți – sau care cel puțin îți suplimentează bugetul.

Treptat se face o trecere către online pentru orice domeniu de activitate. Nu este deloc de mirare că tot mai mulți pariori, chiar dacă aleg în continuare să joace și la case de pariuri stradale, optează și pentru varianta pariurilor online. Din acest motiv trebuie să te orientezi și către această oportunitate, pentru a-ți crește șansele de câștig prin pariuri live, bonusuri oferite la pariere și multe altele.

Nu pot spune că există o strategie sigură care-ți va aduce câștigurile așteptate peste noapte. Există ănsă recomandările pe care le-am enumerat mai sus, care-ți cresc considerabil șansele de câștig. Profită de ele și … baftă!

CLICK AICI pentru a paria online la agenția recomandată de biletu-zilei.com!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here