Cum să pariezi biletul zilei la pariuri sportive

0

Ca să duci o viață bună ar fi bine să ai liniște sufletească și bani ca să-ți faci toate plăcerile, indiferent că este vorba de un meci de fotbal dintre Milan și Inter, El Clasico din Spania dintre Barcelona si Real Madrid sau o vacanță prin Mexic sau Africa de Sud.

cum să pariezi biletul zileiBanii se pot face prin multe metode! Unii reușesc și cu ajutorul pariurilor, dar nu este ușor. Trebuie să ai autocontrol, o strategie clară și pronosticuri alese fără grabă pentru biletul zilei.

Dacă vrei să câștigi la pariuri ar fi bine să te uiți pe toată oferta de meciuri din ziua respectivă, pentru că este posibil să găsești pontul zilei din liga a doua din Grecia, deși toată lumea pariază pe partide de fotbal din Bundesliga, Premier League sau Serie A.

Ca sa câștigi la pariuri sportive online joacă des aceeași sumă de bani și pe cote apropiate la biletul zilei și notează rezultatele pe zile. Eu joc mai mereu un singur meci la biletul zilei fotbal, cota minimă 2, 100 RON. O fac la casele de pariuri online pentru simplul motiv că sunt cote mai mari. Mai mereu câștig peste 50% din ponturi într-o lună și pentru că este sumă fixă și cota 2 sunt pe plus după 30 de zile. Au fost perioade când am prins chiar și 60% sau 75% ponturi bune într-o perioadă de 4 săptămâni.

Dacă joci pe cote de 1.50 și câștigi 4 meciuri la rand eu pot să fac acest lucru din doar 2 pronosticuri câștigate cu biletul zilei cota 2. Este indicat să câștigi constant la pariuri, dar mult mai importante sunt cotele pe care le prinzi.

Unii preferă să joace biletul zilei până ating o anumită sumă-n 24 de ore. Dacă ai o strategie care implică să ieși de pe piața de pariuri mai devreme, pentru c-ai ajuns la suma dorită, ar fi bine să joci la case de pariuri online care au CashOut, dar să verifici dacă meciul are această opțiune înainte ca arbitrul să fluiere începutul celor 90 de minute.

Încă un sfat bun este să nu amesteci bugetul pentru pariuri sportive cu banii care sunt pentru facturi, ieșiri în oraș la restaurant cu prietenii, vacanțe sau alte cheltuieli.

Se pot face bani din biletul zilei, dar cheia este la tine, la modul în care te organizezi. Nu trebuie să te grabești. Nu pariezi pe echipa favorită pentru că o să fii influențat negativ. Trebuie să fii calculat în această lumă plina de evenimente sportive.

Pariază AICI biletul zilei cu un bonus consistent la prima depunere!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here