Cum se valideaza pariurile pe tenis daca un jucator se retrage

2

Cum se valideaza pariurile pe tenis la casele de pariuri pentru meciurile in care un jucator se retrage

In conditiile in care din ce in ce mai multi pariori isi indreapta atentia catre sportul „alb” m-am gandit sa grupez intr-un articol modul in care valideaza casele de pariuri online pariurile pe tenis. Este important sa cunosti regulamentul la acest sport deoarece in tenis abandoneaza cel mai mult jucatorii si multi dintre noi nu stim in ce situatii primim cota 1 si in ce situatii pariul este luat in calcul.

Am luat la rand cele 10 case de pariuri sportive recomandate si le-am citit regulamentele tocmai pentru a avea raspunsuri concrete legate de modul de validare a pariurilor pe tenis atunci cand un jucator abandoneaza.

1. Reguli pariuri pe tenis la Betano

Daca un meci de tenis incepe si nu este finalizat la agentia de pariuri Betano sunt considerate anulate (cota 1) toate pariurile in afara celor care au fost deja decise inainte de momentul abandonului.

La ponturi pariuri pe castigatorul turneului se acorda cota 1 daca jucatorul nu participa. In cazul in care acesta a participat, a jucat un punct si a abandonat pariul va fi considerat pierdut.

Pariurile pe castigatorul meciului vor fi anulate daca un meci nu este finalizat.

Pariurile pe castigatorul setului actual / urmator sunt anulate daca setul in cauza nu este terminat.

Primul care castiga 3 game-uri – pariul este anulat daca un jucator abandoneaza inainte sa castige unul dintre jucatori 3 game-uri.

Tie-break in primul set – daca primul set nu este terminat pariurile vor fi anulate, cu exceptia cazului in care s-a ajuns la 6:6, caz in care unele pariuri (cele pe tie-break) vor fi castigatoare iar altele (cele pe tipul „fara tie-break in primul set”) vor fi pierdute.

Tie-break in meci – daca un meci este inceput si nu este finalizat pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care se joaca un tie-break si astfel pariul este deja castigat.

Total seturi – In cazul in care un meci incepe dar nu este terminat pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care rezultatul pariului nu a fost deja stabilit.
Exemplu 1: Daca ai pariat peste 2.5 seturi si la scorul de 1:1 la seturi un jucator abandoneaza pariul va fi declarat castigator.
Exemplu 2: Daca ai pariat sub 2.5 seturi si la scorul de 6:0 5:0 un jucator abandoneaza pariul va fi anulat.

Scor corect seturi – pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care rezultatele pariurilor au fost deja stabilite.
Exemplu 1: Daca ai pariat 2:0 la seturi pentru jucatorul 1 si la scorul de 1:1 la seturi un jucator abandoneaza vei pierde pariul.
Exemplu 2: Daca ai pariat 2:1 la seturi pentru jucatorul 1 si la scorul de 6:0 5:0 un jucator abandoneaza pariul va fi anulat.

Total game-uri / Duble greseli / Breakuri / Game-uri cu handicap / Handicap la asi – toate pariurile vor fi anulate daca un jucator abandoneaza, cu exceptia cazurilor in care nu exista nici o posibilitate ca desfasurarea partidei pana la final a respectivului set sau meci sa influenteze rezultatul pariului.
Exemplu 1: daca pariezi „peste 8.5 game-uri in primul set” la un meci si unul dintre jucatori abandoneaza la scorul de 3:3 pariul va fi considerat castigat (s-au jucat 6 game-uri si pana la final se mai jucau cel putin 3 game-uri, asa ca pariul era castigat).
Exemplu 2: daca pariezi „handicap 1 (-3.5 game-uri) la un meci si jucatorul pe care ai pariat conduce cu 6:0 4:3 pariul va fi considerat anulat (cota 1), asta deoarece jucatorul pe care ai pariat se putea teoretic sa piarda toate game-urile pana la final si astfel handicapul sa nu fie castigat.

La meciurile de tenis la care tie-break-ul in setul decisiv nu exista se va considera prelungirea acelui set ca un singur game.
Exemplu: daca un meci se va incheia cu scorul 6:4 2:6 10:8 (tie-break) se va considera ca jucatorul 1 a castigt 9 game-uri, in timp ce jucatorul 2 a castigat 10 game-uri.

Pariaza AICI la Betano pe meciuri de tenis – bonus 500 RON!

2. Reguli pariuri pe tenis la Fortuna

Mai jos gasesti regulile care se aplica la agentia de pariuri sportive Fortuna in cazul meciurilor de tenis intrerupte sau anulate:

In cazul in care un meci nu este finalizat pariurile pe castigatorul meciului vor fi anulate.

La pariurile pe set primim cota 1 daca nu unul dintre jucatori abandoneaza.

La pariurile de tipul total game-uri in set, respectiv in meci, se acorda cota 1 daca setul / meciul n-a fost finalizat.

Daca se modifica locatia, ora, ziua, suprafata de joc sau tipul terenului (indoor / outdoor) pariurile raman valide.

Pariaza AICI la Fortuna pe meciuri de tenis – 50% din primul pariu e fara risc!

3. Reguli pariuri pe tenis la NetBet

Pariurile pe meciurile de tenis sunt validate la NetBet dupa urmatoarele reguli:

Un pariu pe castigatorul meciului primeste cota 1 daca meciul n-a fost finalizat.

Handicap asiatic & peste / sub meci – daca meciul n-a fost finalizat pariurile vor primi cota 1.

Pariurile pe set (castigator, handicap sau peste/sub) vor primi cota 1 daca setul respectiv n-a fost finalizat.

Scor corect seturi – daca meciul n-a fost incheiat pariurile vor primi cota 1

Scor corect set 1 – daca primul set n-a fost incheiat pariurile vor primi cota 1.

Total game-uri per jucator – daca un meci nu este incheiat pariurile vor primi cota 1.

Tie-break in meci – in cazul in care la momentul intreruperii partidei s-a disputat un tie-break pariul va fi validat corespunzator; in caz contrar va primi cota 1.

Primul jucator care castiga 3 game-uri – toate pariurile plasate dupa tragerea la sorti vor fi considerate nule.

Primul break – daca in meci nu are loc niciun break pariul va primi cota 1.

Pariaza AICI la Netbet pe meciuri de tenis – primul pariu e fara risc pana la 500 RON!

4. Reguli pariuri pe tenis la Winmasters

La agentia de pariuri online Winmasters sunt valabile regulile prezentate mai sus la NetBet.

5. Reguli pariuri pe tenis la Betfair 

Iata cum sunt stabilite rezultatele pe tenis la Betfair pariuri:

La pariurile pe castigator jucatorul / perechea care avanseaza in runda urmatoare este considerat castigator daca s-a jucat cel putin un set.

Toate celelalte pariuri, excluzandu-le pe cele pe rezultatul final (castigator), vor fi anulate daca un jucator abandoneaza.

6. Reguli pariuri pe tenis la Unibet 

In cazul in care plasezi pariuri la agentia Unibet pe meciurile de tenis trebuie sa cunosti urmatoarele reguli de validare:

La pariul pe victorie „Meci (12)” jucatorul care avanseaza in runda urmatoare sau castigatorul turneului va fi considerat castigator al pariului, indiferent de retrageri, descalificari etc. Pentru a fi decis astfel este necesar sa se termine cel putin un set din meci.
Exemplu 1: daca pariezi pe victoria lui Halep in meciul cu Kerber si Halep abandoneaza inainte de finalul setului 1 vei primi cota 1.
Exemplu 2: daca pariezi pe victoria lui Halep in meciul cu Kerber si Halep abandoneaza dupa ce a fost jucat un set intreg vei pierde pariul.

Pariurile de tip „peste/sub” si „handicap” la meciurile neterminate al caror rezultat este deja stabilit inainte de intrerupere sau in cazul in care continuare partidei nu ar putea produce un rezultat diferit vor fi validate la Unibet pe baza rezultatului obtinut pana la intrerupere. Pentru calcularea acestor rezultate va fi adaugat numarul minim de aparitii car ar trebui necesare pentru a aduce oferta la finalizarea normala.
Exemplu 1: daca pariezi „peste 18.5 game-uri” la un meci si unul dintre jucatori abandoneaza la scorul de 6:4 4:4 pariul va fi considerat castigat (s-au jucat 18 game-uri si pana la final se mai jucau cel putin 2 game-uri, asa ca pariul era castigat.
Exemplu 2: daca pariezi „handicap 1 (-3.5 game-uri) la un meci si jucatorul pe care ai pariat conduce cu 6:0 4:3 pariul va fi considerat anulat (cota 1), asta deoarece jucatorul pe care ai pariat se putea teoretic sa piarda toate game-urile pana la final si astfel handicapul sa nu fie castigat.

La ponturi pariuri tenis de tipul „scor exact”, „impar/par” si acele pariuri care se refera la castigatorul unei anumite perioade din meci (exemplu: Care jucator va castiga primul set? sau Castigator set 2 -game 6″ vor necesita terminarea respectivei parti a meciului pentru a fi validate.
Exemplu 1: daca pariezi pe faptul ca Halep va castiga primul set al meciului cu Kerber si dupa ce castiga primul set Halep abandoneaza pariul va fi castigat.
Exemplu 2: daca pariezi pe faptul ca Halep va castiga game-ul 4 din setul 2 al meciului cu Kerber si inainte de terminarea acestui game unul dintre jucatori abandoneaza vei primi cota 1.

Toate tipurile de pariuri care nu sunt specificate mai sus necesita terminarea a cel putin un set pentru ca pariul sa fie validat, cu exceptia ofertelor al carui rezultat este determinat inainte de intreruperea jocului si orice continuare a jocului nu poate produce un rezultat diferit.

Exemplu 1: daca pariezi Halep peste 3.5 asi si la momentul intreruperii partidei Halep are 4 sau mai multi asi pariul va fi castigator.
Exemplu 2: daca pariezi Halep peste 2.5 duble greseli si meciul se incheie inainte ca Halep sa ajunga la 3 duble greseli pariul va fi anulat.

Pariaza AICI la Unibet pe meciuri de tenis – ai bonus pana la 300 RON!

7. Reguli pariuri pe tenis la 888sport

In cazul agentiei de pariuri 888sport sunt valabile regulile scrise anterior pentru Unibet.

8. Reguli pariuri pe tenis la Admiral

Regulamentul explicat anterior in cazul Unibet este valabil si pentru pariurile plasate la agentia Admiral pe meciurile de tenis.

Acestea ar fi regulile de validare a pariurilor la casele de pariuri recomandate. Citeste-le cu atentie si pariaza acolo unde consideri ca ai mai multe avantaje! La tenis, mai mult decat la oricare alt sport, este foarte important sa cunosti modul in care sunt validate pariurile in caz de abandon / neprezentare.

In cazul in care nu este ceva clar lasa un comentariu mai jos si-ti vom oferi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Save

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Buna seara!Am o intrebare din tenis.Am pariat pa Serena ca o sa castige turneul de la Toronto la Fortuna si a abandonat in finala am pierdut sau trebuia sa-mi restituie banii?Si am mai pariat pe meci andreescu-serena cu andreescu era pariu catigator sau cota 1 la stanleybet?Mentionez ca meciul s-a oprit la scorul de 3-1 in primul set cand a abandonat Serena.

    • Salut. Legat de pariul de la Fortuna el este pierdut. Primeai cota 1 doar daca Serena nu participa deloc la turneu.
      Cat despre pariul de la Stanleybet, sincer sa fiu nu stiu regulile agentiei. Daca ofera cota 1 pentru pariu pe victorie indiferent cand se retrage un jucator atunci trebuia sa primesti cota 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here