De ce este mai indicat să pariezi live pe meciurile de tenis

0
612

De ce este mai indicat sa pariezi live pe meciurile de tenis 1

Din totalul de 365 de zile existente într-un an tenisul se găsește disponibil la casele de pariuri în peste 330 de zile. Fie că vorbim de turneele cele mai importante sau de cele mai puțin importante (în special în ultimele 2 luni din an) avem tot timpul tentația să luăm pe bilete pronosticuri din sportul “alb”.

La fel de de adevărat este că se întâmplă să pierdem pe ponturi pariuri din tenis mai des decât o facem pe fotbal, baschet sau alte sporturi de echipă, pentru că aici se joacă 1 vs 1 sau 2 vs 2 în cazul meciurilor de dublu. Pierdem pe anumiți/anumite jucători/jucătoare chiar dacă le-am văzut cu 1-2 zile înainte ca joacă foarte bine. Se întâmplă acest lucru pentru că tenismenii sunt și ei oameni, motiv pentru care se poate întâmpla să prindă o zi mai slabă.

În acest context, în special pentru cei care joacă pariuri single sau duble, este mai indicat să plaseze pariuri live pe tenis.

De ce spun acest lucru (de fapt n-o spun eu, ci pariorii profesioniști pe meciuri de tenis)?

Pentru că văzând câteva schimburi de mingi din meci ne dăm seama la ce nivel sunt jucătorii. Un tenismen care a evoluat excelent în precedentele 2 tururi poate prinde acum o zi mai slabă și, cu siguranță, acest lucru se va vedea după câteva schimburi de mingi (măcar 3-4 game-uri). Putem observa cum servește, cum se deplasează-n teren, cum returnează etc. La fel, la polul opus, putem să avem surpriza ca un jucător care-n precedentele zile a jucat mai slab, dar totuși a câștigat, să prindă o zi mai bună. Astfel ne putem feri de meciul respectiv sau putem să ne schimbăm opinia inițială.

Amatorilor de pariuri live pe tenis – de fapt celor care joacă live la casele de pariuri în general, pe orice sport – le recomand să mizeze live doar pe meciuri pe care le pot urmări viziona. În caz contrar se poate întâmpla să fii tentat să mizezi pe un jucător care conduce, să spunem cu 3:0, dar el să nu fie chiar într-o zi bună și doar norocul să fi dus la acel scor.

Un alt sfat pe care-l ofer celor care pariază pe meciuri de tenis este să se ferească de turneele de categorie foarte mică (challenger-uri obscure sau turnee ITF) pentru că aici pot să apară și anumite rezultate pentru pariuri. Realistic vorbind șansele ca un jucător să piardă după ce are set și break avantaj în setul secund sunt mult mai mari într-un turneu challenger, unde nu sunt atâția bani în joc, decât într-un turneu ATP.

Vrei un bonus ca să pariezi pe meciuri de tenis? Dă click AICI pentru a-l obține!

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here