De ce nu este indicat să joci bilete pariuri cu cote mari

11

Intru direct în subiect! Șansele să prinzi un bilet cu bonus dublu la Superbet (25+ de pronosticuri) sunt cam tot atât de mari cu cele avute de Dinamo să ajungă în Liga Campionilor (este doar o glumă, fără supărare pentru dinamoviști).

Da, sună tentant „am băgat doar 2 RON la case pariuri sportive și pot lua 10.000 RON”, dar doar sună, pentru că un astfel de bilet îl prinzi, dacă-l prinzi, o dată în viață și neapărat în ziua respectivă trebuie să te fi plimbat într-o zonă unde scot alte persoane câinii la plimbare (dacă înțelegi ce vreau să zic 🙂 ).

Click AICI pentru a paria online; primești și un bonus!

bonus superbet pariuri casino fara depunere
De ce nu este indicat sa joci bilete pariuri cu cote finale foarte mari

Dacă în loc să joci 25 de ponturi pariuri pe un bilet cu 2 RON ai împărți pronosticurile pe 5 bilete cu câte 5 evenimente fiecare și cu miza minimă, șansele de a lua ceva cresc considerabil. Da, trebuie să investești încă 8 RON și nu vei avea pe bilet un câștig din 4-5 cifre, ci probabil unul din 2, dar în pariuri orice câștig este bine-venit. Cunosc pariori care au început cu un depozit minim (40 RON) în urmă cu 2-3 ani și acum pariază mii de lei pe bilet (în general pariuri single).

Atunci când vorbim despre pariuri sportive trebuie să le privim ca o investiție, nu ca un „boom”. Dacă ești un parior bun și joci zilnic un bilet cu cota 10 și cu o miză de 5 RON și prinzi într-o lună jumătate dintre bilete ai un câștig de circa 750 RON, cu investiție de 150 RON. O cotă de 10 o faci din 5 pronosticuri cu cote de 1.60 sau din 4 pronosticuri cu cote de 1.80.

În luna viitoare având 750 RON buget îți poți permite să joci 25 RON pe un bilet cu o cotă de 6. Ai un câștig de 150 RON pe bilet. Dacă din 30 de bilete (presupunem că joci doar un bilet pe zi) prinzi 5 ți-ai recuperat investiția. Un parior bun cred că poate prinde și mai mult de 5 bilete cu cota 6 într-o lună, cotă care se poate forma din 4 cote de 1.60. La 10 bilete din 30 prinse astfel ai un câștig de 1.500 RON pe lună.

Iată cum, începând de la bilete jucate cu 5 RON, poți ajunge în 2 luni să duci banca la 1.500 RON. Iar în timp te vei mulțumi chiar și cu biletul zilei cota 2.

Ok, o să spună mulți că din taste este ușor de zis, dar în practică este mai greu. Perfect adevărat, doar că pariurile nu sunt pentru toți. Dacă n-ai un buget mai decent (și aici NU vorbim de mii de lei) să poți juca single sau duble și joci bilete cu cote de 5-10 și tot vezi că nu prinzi nimic poate ar trebui să lași pariurile.

Click AICI pentru a paria online la casa de pariuri recomandată!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

11 COMENTARII

    • Salutare. N-am urmărit biletul zilei propus de Dan Bara așa că nu știu ce să zic. Nici nu mai știu sincer să fiu dacă propune biletul pe pariuri1x2.ro sau în emisiunea Un pont pe zi pe care am urmărit-o de câteva ori pe Facebook.

    • Observ că nu există biletul zilei pe zulubet.ro. Este doar o listă cu șansele matematice ale pronosticurilor de tip 1×2. Deci nu prea pot avea o părere despre biletul zilei Zulu Bet atâta timp cât el nu există.

    • Nu prea este ok ceea ce face toptiseri.ro, dar daca asta e strategia lor nu prea ai ce le face. Stau si copiaza ce dau altii daca ei nu sunt in stare sa propuna bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here