Top 3 CARDURI RECOMANDATE pentru depuneri / retrageri la pariuri online

0

Folosim cardurile bancare pentru orice achiziție sau plată: plătim facturi, cumpărăm haine din magazine online, achiziționăm bilete de avion, plătim vacanțe-n țări exotice, cumpărăm bilete la concertul formației noastre preferate sau la un meci de fotbal important de la noi din țară sau din campionatele puternice din Europa, achiziționăm cărți în format e-book și multe altele.

Pariorii români folosesc des carduri bancare ca să depună la case de pariuri online legale în România. Înainte să-ți prezint care sunt cele mai utile pentru pariuri, o să-ți dau câteva sfaturi pentru ca banii tăi de pe card să fie-n siguranță.

  1. Depune bani doar la casele de pariuri care au licență de la ONJN și nu trimite niciodată poze cu cardul la o anumită casa de pariuri fără să ascunzi câteva cifre de pe fața cardului și cele 3 de pe spatele cardului reprezentate de CVV.
  2. Nu alege un cod PIN ușor de ghicit. Unii au codul 1234, 4441 sau 2233. Folosește o combinație grea. Ar fi bine să nu fie nici anul nașterii tale.
  3. Nu nota PIN-ul pe o hârtie pe care s-o ții undeva la vedere. Cel mai bine este să-l memorezi, iar dacă nu poți să faci acest lucru ar fi bine să adaugi ceva-n plus pentru siguranță. Dacă PIN-ul tău este 1852 ar fi bine să adaugi cifra 1 la toate cele 4 cifre și să-l scrii 2963 în agendă. Dacă scazi 1 din fiecare cifră îți va apărea PIN-ul tău.
  4. Blochează plata prin contactless. Cardurile bancare contactless îți permit să plătești rapid sume mici de bani la POS-urile comercianților. Pericolul este reprezentat de unii care au receptoare puternice pirat, care cresc distanța de interacțiune card – scanner, persoane care dacă se plimbă prin metrou, autobuz sau microbuz pot clona datele digitale ale cardurilor bancare.

Sunt mai multe tipuri de carduri bancare cu care să depui la agențiile online: Visa, Mastercard și Maestro. Avantajul principal al cardului Visa este că poți depune, dar poți și retrage cu el. Același lucru nu-l pot spune despre cardurile Mastercard si Maestro, pentru că vei putea depune cu ele, dar nu vei mai putea retrage. Ca să faci o retragere după ce ai depus cu Mastercard va trebui să alegi transferul bancar ca metodă de plată. Astfel vei aștepta mai multe până ajung banii la tine-n portofel.

Prin urmare cardul cel mai bun pentru depuneri și retrageri la casele de pariuri online este Visa! Fără nicio îndoială!

Dar care sunt cele mai bune bănci care oferă asemenea carduri pentru români?

1. Visa Electron de la ING Bank

Înainte să-ți arăt care sunt costurile unui card Visa Electron de la ING Bank ar trebui să-ti zic c-am cont la această banca de ani buni.

Avantajul principal la ING este că pot să depun bani pe card și la sfârșit de săptămână, pentru c-au bancomate unde poți să alimentezi contul. Folosești cardul ca să intri-n sediul ING, depui banii și apoi părăsești incinta-n câteva minute. Unele bănci n-au aceasta opțiune pentru că nu lucrează nimeni la ghișeu.

Să zicem că vineri seara ai pierdut banii la pariuri și sâmbătă vrei să depui din nou la casa ta de pariuri online favorită. Daca n-ai card Visa de la ING îți va fi greu să faci operațiunea aceasta.

Dacă n-ai un asemenea card poți să te duci la un sediu ING din orașul tău și să aplici pentru un Card Visa Electron. Dacă ești mai comod poți să aplici direct pe ing.ro din fața laptopului de acasa sau de la muncă.

Prețul pentru emiterea cardului este 14 RON. După ce ai intrat în posesia lui o doamnă sau o domnișoară de la ING îți va arăta cum să depui și cum să retragi de la bancomatele din acea bancă. Cardul o să-l folosești pentru pariuri online și este bine să precizezi acest lucru înainte sa-l soliciți.

2. Visa Electron de la BCR

Un avantaj mare al cardului Visa Electron de la BCR este că nu plătești taxe atunci când retragi de la bancomatele acestei bănci sau când interoghezi soldul.

Ca sa intri-n posesia cardului nu trebuie să plătești vreo taxă, doar să semnezi un contract cu banca (convenția de cont curent sau actul adițional, după caz). Dacă nu-i aglomerat în sediul BCR această acțiune nu durează mult. În maxim 4 zile lucrătoare te vei putea folosi de cardul tău BCR Visa Electron.

Poți să aplici pentru cardul Visa de la BCR direct pe site-ul bcr.ro. Acolo va trebui să introduci următoarele date: nume, prenume, CNP, număr de telefon mobil și e-mail.

3. Visa Classic de la Banca Transilvania

Avantajele principale ale unui card Visa Clasic de la Banca Transilvania sunt următoarele: comision 0 când retragi banii de la bancomatele Banca Transilvania, comision 0 pentru personalizarea PIN-ului la bancomatele BT, comision 0 la plata cumpărăturilor cu cardul. De asemenea nu trebuie să plătești vreun ban la emiterea cardului.

Cardul va intra-n posesia ta după 3 sau 4 zile lucrătoare.

Acum, c-ai aflat care sunt cardurile recomandate pentru a alimenta conturile la pariuri online nu-ți rămâne decât să creezi contul de pariuri. 

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de români!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here