Pariuri LIVE – evită următoarele greșeli dacă vrei să câștigi

0
1342

Evita urmatoarele greseli daca vrei sa castigi la pariuri live

Pariurile live reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție atunci când vorbim de pariuri sportive online. Trebuie totuși s-ai în vedere că pe cât de prolifice par a fi pariurile live, pe atât de mult s-ar putea să-ți dea bătăi mari de cap.

Cunosc pariori care din 10 lei au făcut 1.000 lei la pariuri live și care după ce au ajuns la 1.000 lei au mărit mizele, au pariat haotic și au ajuns într-un final cu banca pe 0. Evită așadar greșelile pe care le voi prezenta în continuarea acestui articol.

Cei mai mulți români pariază online AICI!

1. Nu paria live daca nu vizionezi meciul

La prima vedere aceasta n-ar trebui să reprezinte o greșeală, dar cei care joacă la pariuri sportive online fără să urmarească și meciul în cauză pot cădea-n plasă. Sunt 2 motive principale pentru care se poate pica-n plasă.

Primul ar fi informațiile greșite afișate de casele de pariuri. Atunci când pariezi live fără să vezi evenimentul respectiv te bazezi doar pe 2 aspecte: cotele propuse de casele de pariuri și informațiile furnizate de acestea.

Nu o dată. însă, aceste informații au fost eronate și poți ajunge să pierzi bani din cauza acestor erori!

Dacă la un meci de tenis vezi că scorul afișat de agenție este 4:2 și cel care conduce urmează să servească vei fi tentat să pariezi că respectivul va câștiga setul. Problema este că s-ar putea ca informația legată de cine servește să fie eronată și astfel să fii indus în eroare. Acestea sunt erori care apar rar, în special la competiții de mâna a treia, dar apar, așa că ideal ar fi să le eviți.

De asemenea, mai poți fi păcălit de cote. Vei vedea că o echipa de fotbal conduce cu 1:0 și are cota 1.70 să câștige cu 20 de minute înainte de final. Vei fi tentat să mergi pe ea, dar s-ar putea ca echipa respectivă să se apere pe 2 linii și să fie atacată din toate părțile, astfel că sunt șanse mari să pice golul egalizator.

2. Nu paria live pe echipele pe care nu le cunoști

Dacă totuși ignori primul sfat atunci ține măcar cont de următorul. Casele de pariuri propun foarte multe meciuri pe pagina de pariuri live și de multe ori riști să pariezi pe un anumit meci doar datorită cotelor, deși n-ai auzit nici măcar o dată de acele echipe sau de acei jucători implicați.

S-a întâmplat aproape oricui să plaseze măcar o dată un astfel de pariu live!

Indicat ar fi să nu faci și tu această greșeală dacă vrei să te apuci acum de pariuri live. Dacă pariezi pe echipele pe care nu le cunoști riști să fii păcălit de cote.

De exemplu s-ar putea ca o echipă din liga a treia suedeză să conducă cu 1:0 în minutul 60 și să fii tentat să mergi live pe ea, dar fără să știi că-n echipa respectivă mai mult de jumătate dintre jucători au peste 30 de ani și astfel pe final poate interveni oboseala.

3. Nu juca pariuri live la recuperare

Ai pierdut 3, 4, 5 pariuri live la rând? Este-n regulă! Închide pagina de pariuri live și ocupă-ți timpul cu altceva. Altfel vei fi tentat să joci la recuperare și riști să pierzi și mai mult.

În cei peste 10 ani de când activez pe site-uri de profil am văzut mulți pariori care după ce au pierdut 5 ponturi pariuri live la rând s-au gândit să joace și un al șaselea pariu, cu o miză mult mai mare pentru a recupera pierderile precedente.

Ghici ce s-a întâmplat?

Da, au pierdut și acel pariu și au intrat și mai mult în gaură. Așa că evită jocul la recuperare!

4. Nu varia mizele foarte mult atunci când câștigi la pariuri live.

Ai prins 5 pariuri live la rând și deja crezi că mâine va scrie pe site-ul casei de pariuri: FALIMENT (glumesc, desigur) pentru că ești tu-n mare formă și vei mai câștiga alte 5 pariuri la rând, dar de data aceasta cu o miză de 4-5 ori mai mare?

Evită această greșeală! S-ar putea să urmeze 5 pariuri la rând pierdute și să pierzi chiar mai mult decât ai câștigat.

Atunci când ai o serie foarte bună de pariuri live păstrează miza la aceeași parametri. Adică dacă ai jucat până atunci mize de 10-30 RON poți să crești puțin miza la 40-50 RON, dar nu te duce la 100+ RON.

5. Nu paria live atunci când nu te poți concentra pe deplin asupra pariurilor.

Dac-ai probleme de orice natură, dac-ai consumat alcool sau chiar și dacă ești foarte obosit evită să plasezi pariuri, în general, și pariuri live, în special. Nu este indicat să pariezi când ești într-o astfel de stare și cu atât mai puțin este indicat să joci pariuri live. Șansele de a pierde bani cresc și mai mult.

Așteaptă să treci peste starea respectivă și vei avea timp suficient să pariezi apoi în condiții normale, concentrându-te asupra pariurilor pe care le vei juca.

Dacă ții cont de aceste greșeli pe care le fac mulți pariori atunci când joacă la pariuri live cu siguranță pe termen lung vei reuși să câștigi jucând pariuri în timp real.

Vrei să joci la pariuri live? Vezi AICI care este agenția de pariuri pe care ți-o recomand!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
44 din 83 53% +495.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here