Evita urmatoarele greseli daca vrei sa castigi la pariuri live

0
1274

Evita urmatoarele greseli daca vrei sa castigi la pariuri live Ponturi pariuri Scoala de pariuri

Pariurile live reprezinta unul din principalele puncte de atractie atunci cand vorbim de pariuri sportive online. Trebuie totusi sa ai in vedere ca pe cat de prolifice par a fi pariurile live, pe atat de mult s-ar putea sa-ti dea batai mari de cap.

Cunosc pariori care din 10 lei au facut 1.000 lei la pariuri live si care dupa ce au ajuns la 1.000 lei au marit mizele, au pariat haotic si au ajuns intr-un final cu banca pe 0. Evita asadar greselile pe care le voi prezenta in continuarea acestui articol.

Cei mai multi romani pariaza online AICI!

1. Nu paria live daca nu vizionezi meciul

La prima vedere aceasta n-ar trebui sa reprezinte o greseala, dar cei care joaca la pariuri sportive online fara sa urmareasca si meciul in cauza pot cadea in plasa. Sunt 2 motive principale pentru care se poate pica in plasa.

Primul ar fi informatiile gresite afisate de casele de pariuri. Atunci cand pariezi live fara sa vezi evenimentul respectiv te bazezi doar pe 2 aspecte: cotele propuse de casele de pariuri si informatiile furnizate de acestea. Nu o data insa aceste informatii au fost eronate si poti ajunge sa pierzi bani datorita acestor erori.

Daca la un meci de tenis vezi ca scorul afisat de agentie este 4:2 si cel care conduce urmeaza la serviciu vei fi tentat sa pariezi ca respectivul va castiga setul. Problema este ca s-ar putea ca informatia legata de cine serveste sa fie eronata si astfel sa fii indus in eroare. Aceste sunt erori care apar rar, in special la competitii de mana a treia, dar apar, asa ca ideal ar fi sa le eviti.

De asemenea, mai poti fi pacalit de cote. Vei vedea ca o echipa de fotbal conduce cu 1:0 si are cota 1.70 sa castige cu 20 de minute inainte de final. Vei fi tentat sa mergi pe ea, dar s-ar putea ca echipa respectiva sa se apere pe 2 linii si sa fie atacata din toate partile, astfel ca sunt sanse mari sa pice golul egalizator.

2. Nu paria live pe echipele pe care nu le cunosti

Daca totusi ignori primul sfat atunci tine macar cont de acest al doilea sfat. Casele de pariuri propun foarte multe meciuri pe pagina de pariuri live si de multe ori risti sa pariezi pe un anumit meci doar datorita cotelor, desi n-ai auzit nici macar o data de acele echipe sau de acei jucatori implicati.

S-a intamplat aproape oricui sa plaseze macar o data un astfel de pariu live. Indicat ar fi sa nu faci si tu aceasta greseala daca vrei sa te apuci acum de pariuri live. Daca pariezi pe echipele pe care nu le cunosti risti sa fii pacalit de cote. De exemplu s-ar putea ca o echipa din liga a treia suedeza sa conduca cu 1:0 in minutul 60 si sa fi tentat sa mergi live pe ea, dar fara sa stii ca in echipa respectiva mai multe de jumatate dintre jucatori au peste 30 de ani si astfel pe final poate interveni oboseala.

3. Nu juca pariuri live la recuperare

Ai pierdut 3, 4, 5 pariuri live la rand? Este in regula. Inchide pagina de pariuri live si ocupa-ti timpul cu altceva. Altfel vei fi tentat sa joci la recuperare si risti sa pierzi si mai mult. In cei peste 10 ani de cand activez pe site-uri de profil am vazut multi pariori care dupa ce au pierdut 5 ponturi pariuri live la rand s-au gandit sa joace si un al saselea pariu, cu o miza mult mai mare pentru a recupera pierderile precedente. Ghici ce s-a intamplat? Da, au pierdut si acel pariu si au intrat si mai mult in gaura. Asa ca evita jocul la recuperare.

4. Nu varia mizele foarte mult atunci cand castigi la pariuri live

Ai prins 5 pariuri live la rand si deja crezi ca maine va scrie pe site-ul casei de pariuri: FALIMENT (glumesc, desigur) pentru ca esti tu in mare forma si vei mai castiga alte 5 pariuri la rand, dar de data aceasta cu o miza de 4-5 ori mai mare? Evita aceasta gresela, s-ar putea sa urmeze 5 pariuri la rand pierdute si sa pierzi chiar mai mult decat ai castigat. Atunci cand ai o serie foarte buna de pariuri live pastreaza miza la aceiasi parametri. Adica daca ai jucat pana atunci mize de 10-30 RON poti sa cresti putin miza la 40-50 RON, dar nu te duce la 100+ RON.

5. Nu paria live atunci cand nu te poti concentra pe deplin asupra pariurilor

Daca ai probleme de orice natura, daca ai consumat alcool sau chiar si daca esti foarte obosit evita sa plasezi pariuri, in general, si pariuri live, in special. Nu este indicat sa pariezi cand esti intr-o astfel de stare si cu atat mai putin este indicat sa joci pariuri live, deoarece sansele de a pierde bani cresc si mai mult. Asteapta sa treci peste starea respectiva si vei avea timp suficient sa pariezi apoi in conditii normale, concentrandu-te asupra pariurilor ce le vei juca.

Daca tii cont de aceste greseli pe care le fac multi pariori atunci cand joaca la pariuri live cu siguranta pe termen lung vei reusi sa castigi jucand pariuri in timp real.

Vrei sa joci la pariuri live? Vezi AICI care este agentia de pariuri pe care ti-o recomand!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here