Ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri – ce să pariezi?

0

Pariurile pe goluri sunt în acest moment cele mai populare pronosticuri pentru meciurile de fotbal, deoarece prin intermediul lor pot fi evitate unele surprize, care sunt din ce-n ce mai frecvente în fotbalul modern.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

Ambele inscriu sau peste 2.5 goluri

În acest articol voi scrie despre ponturi pariuri de tipul “ambele echipe înscriu” și “peste 2.5 goluri” care, deși par a fi foarte apropiate ca semnificație, trebuie analizate în mod diferit. Te voi învăța în continuare când este indicat să joci GG și când 3+ pentru a avea o rată de reușită mai mare a pariurilor câștigătoare.

  • Analizează foarte bine meciul – în primul rând, pentru a putea face cele mai bune alegeri la pariurile pe goluri în fotbal trebuie să analizezi foarte bine și să te informezi despre evenimentele pe care vrei să pariezi.
  • Nu te lăsa influențat de cote – chiar dacă-n teorie cotele reflectă șansa de reușită a unui pariu, valoarea lor nu trebuie să te influențeze în alegerea pronosticurilor. Ai încredere-n informațiile pe care le deții și-n analiza pe care ai făcut-o și mergi pe pariul inițial, chiar dacă în prima fază acesta are o cotă care “te sperie”.
  • Ține cont de motivația echipelor – motivația joacă un rol esențial în meciurile de fotbal, de aceea privește fiecare partidă din postura ambelor formații și vezi care este miza pentru cele două combatante. Un meci fără miză de vreo parte ar putea fi unul plictistor, fără prea multe reușite, însă dacă meciul este foarte important pentru ambele formații, atunci ar trebui să iei în considerare pariul “ambele echipe marchează”. Dacă motivația există doar într-o singură tabără este posibil ca alegerea mai potrivită să fie “peste 2.5 goluri”.
  • Informează-te despre problemele din lot – un lucru foarte important asupra căruia trebuie să te axezi este reprezentat de jucătorii indisponibili din cele 2 echipe. Lipsa celui mai bun marcator ar putea să se faca simțită și pe tabela de marcaj, în timp ce lipsa unor oameni de bază din defensivă ar putea duce la mai multe goluri încasate decât de obicei. De multe ori vei considera că agențiile de pariuri sportive oferă cote mult prea bune pentru GG sau pentru peste 2.5 goluri ținând cont de forma echipelor, dar nu vei lua-n calcul că bookmakerii știu că de la una dintre echipe vor lipsi cei mai periculoși oameni.
  • Ai grijă la derby-uri – chiar dacă-n general derby-urile sunt foarte atractive pentru pariori, ele sunt destul de greu de pronosticat, deoarece ambele echipe intră foarte motivate în teren. Chiar dacă diferența de valoare este una clară, în astfel de meciuri outsiderii se pot motiva suplimentar și pot produce surprize. Aici alegerea dintre “ambele echipe marchează” și “peste 2.5 goluri” consider că ține foarte mult de inspirația fiecărei persoane.
  • Ține cont de forma de moment a echipelor – forma de moment în care se află cele 2 formații este și ea foarte importantă. O echipă care n-a marcat de 3 etape trebuie privită cu scepticism, în timp ce una a cărui atac a funcționat extrem de bine-n ultimele jocuri are toate șansele să continue pe aceeași linie, deoarece jucătorii au moralul bun.
  • Ia în calcul condițiile meteorologice – chiar și vremea poate influența foarte mult soarta unui meci de fotbal. De exemplu, pe o ploaie torențială mingea va fi greu de controlat, astfel că sunt toate șansele ca jucătorii să nu găsească prea des spațiul porții adverse. De asemenea, canicula poate determina o oboseală accentuată în rândul fotbaliștilor, care va conduce în mod normal la un joc fără prea multe reușite.

Acum că ți-am prezentat principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când vrei să joci pe biletul zilei pariuri pe goluri la fotbal, să vedem și care sunt situațiile-n care trebuie să joci pariul “ambele înscriu” și când ar trebui să alegi “peste 2.5 goluri”.

Am întâlnit multe persoane care nu agrează pariul “ambele echipe înscriu”, deoarece se gândesc la faptul că scorul de 1-1 este singurul im plus (pe lângă 0:0, 0:1, 1:0, 2:0 și 0:2) care ar conduce la un pariu pierdut în cazul în care ar juca “peste 2.5 goluri”. Sunt pariori care consideră această selecție mult mai sigură, însă-n realitate lucrurile stau diferit și multe meciuri se încheie cu scorul de 1-1.

Dacă se-ntâlnesc echipe apropiate ca valoare, în mod normal, pariul “ambele echipe înscriu” are mai multe șanse de reușită decât “peste 2.5 goluri”, pentru că este greu de crezut că va fi 0-3/3-0 pentru una dintre formații. În același timp trebuie să ții cont atât de statisticile pe faza ofensivă, cât și pe faza defensivă ale celor două formații.

De exemplu, 2 echipe cu golaveraje de 12:2 și 15:3 nu-nseamnă că vor produce un meci de GG, deoarece ambele au defensive puternice care pot “anihila” atacul advers. Sfatul meu este s-alegi acest pariu în cazul în care se-ntâlnesc grupări cu un atac puternic, dar și cu probleme -n apărare în același timp.

Pariul “peste 2.5 goluri” este mai indicat decât GG-ul în cazul unor meciuri cu o favorită clară, în care sunt toate șansele ca aceasta să se impună cu scorul de 3-0. Evident, în cazul în care outsider-ul marchează un gol este cu atât mai bine, deoarece pronosticul “peste 2.5 goluri” va avea șanse și mai mari de reușită.

Pariază AICI pe tipul de pariu „peste 2.5 goluri” la cele mai tari meciuri ale zilei!

Ți-am prezentat principalele aspecte legate de pariurile pe goluri la fotbal, mai exact despre selecțiile “ambele echipe înscriu” și “peste 2.5 goluri”. Chiar dacă acestea sunt apropiate ca semnificație și mulți pariori consideră că nu este o diferență prea mare între ele, să știi că-n realitate este foarte ușor că doar unul dintre aceste pronosticuri să fie câștigător.

De aceea te sfătuiesc să analizezi foarte bine meciul de fotbal pe care vrei să pariezi și să decizi singur care dintre cele două opțiuni de pariere este mai potrivit.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
59 din 90 66% +1263.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here