Interval total goluri – ce înseamnă și unde poți juca

0

Pariurile pe interval total goluri au devenit încet, dar sigur, printre preferatele pariorilor români și nu numai. Dat fiind faptul că este tot mai greu să câștigi un bilet pe care ai mai multe pariuri de tip solist, pariorii caută alte pariuri mai sigure, așa cum este și pariul „interval total goluri”. Acesta pare, cel puțin la prima vedere, un pariu ceva mai safe.

Dacă lucrurile stau chiar așa vei afla citind informațiile din acest articol.

Joacă AICI un pariu pe interval total goluri fără riscul de a pierde!

bonus superbet pariuri casino fara depunere
interval total goluri

1 Ce presupun pariurile de tip interval total goluri

Multe case pariuri online oferă posibilitatea de a opta pentru acest tip de pariu. Prin urmare nu-ți va fi greu să găsești un operator care să aibă în ofertă pariul interval total goluri.

Acest pariu poate fi privit ca o alternativă pentru pariurile de tip total goluri (sub / peste), o opțiune de asemenea foarte populară.

Numele pariului este în sine foarte sugestiv. Practic, casele de pariuri oferă mai multe opțiuni de intervale goluri de la 1-2 goluri, până la 4-6 goluri. Opțiunile pot fi diferite de la o casă de pariuri la alta, așa că nu trebuie decât să alegi varianta pe care o găsești ca fiind cea mai probabilă.

Astfel, dacă vei paria că în meciul dintre Barcelona și Real Madrid va fi un interval de 1-3 goluri atunci vei câștiga doar dacă se va înscrie minim un gol și cel mult 3.

2 Avantajele pariului de tip interval total goluri

Poate fi privit, așa cum am zis, ca un pariu mult mai sigur decât deja clasicul pariu total goluri sub/peste.

De exemplu, dacă vei paria că într-un meci de fotbal va fi un interval de 1-2 goluri, atunci acesta va fi câștigat dacă partida se va termina 1-0. În schimb, dacă ai fi pariat pe același meci că vor fi peste 1.5 goluri, atunci ai fi pierde pariul în cazul în care scorul era 1–0.

Cotele pentru aceste pariuri nu diferă foarte mult. Ca exemplu, pentru un meci de fotbal ales total aleatoriu, cota de peste 1.5 goluri este de 1.37, în timp ce pariul interval total goluri 1-2 are cota 1,55.

Totuși, trebuie să recunosc faptul că este un tip de pariu care implică și anumite riscuri. Continuând cu exemplul de mai sus dacă s-ar fi ajuns la 3 goluri atunci pariul pe interval 1-2 era pierdut, în schimb pariul pe peste 1.5 goluri ar fi fost câștigat.

3 Unde poți plasa pariuri pe interval total goluri

Pariul tip Interval Total Goluri s-a popularizat destul de ușor în România, așa că poate fi găsit la cele mai bune case de pariuri online, mai concret:

  • betano.com – cu denumirea Total Goluri, unele evenimente având peste 14 opțiuni;
  • superbet.ro – oferă numeroase opțiuni de intervale.
  • netbet.ro – noutatea pe NetBet este reprezentat de faptul că ai la dispoziție și pariuri de tipul „Altele decât x-y”. Practic, vei câștiga dacă nu se va marca numărul de goluri cuprins în intervalul jucat. De exemplu dacă mizezi pe Altele decât 1-3 vei câștiga pariul dacă partida se va încheia fără goluri sau cu minim 4 reușite.
  • efortuna.ro – aici opțiunile sunt ceva mai puține, însă poți alege intervalul de goluri marcate fie de echipa gazdă, fie de cea oaspete.
  • publicwin.ro – cu denumirea Total Goluri, vei găsi mai multe intervale standard;
  • winbet.ro – și aici sunt numeroase opțiuni de a paria pe interval goluri;
  •  winmasters.ro – aici găsim opțiunea sub denumirea Multi-goluri și la unele evenimente avem chiar și 34 de opțiuni.

Pariul tip interval total goluri poate fi folosit, prin urmare, pentru a juca meciuri sigure de pariat azi, atâta timp cât alegi să pariezi cu o bună documentare în prealabil.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here