Importanța verificării contului la casele de pariuri

0

Verificarea contului la casele de pariuri pe internet este unul din motive care de-a lungul timpului a împiedicat unii pariori să joace online. Aceștia consideră că este riscant să-și dea datele pe internet. Dacă te afli și tu într-o astfel de postură în acest articol îți voi arăta că acest risc nu există dacă știi să te protejezi.

Importanta verificarii contului la casele de pariuri

Agențiile de pariuri legale și casinourile online nu fac verificarea contului de capul lor, pentru că vor ele să pună bețe-n roate jucătorilor. Ele răspund în fața anumitor organizații.

În România, de exemplu, verificarea contului a devenit o procedură obligatorie de când cu licențierea. Înainte, când nu era la noi această lege, tot se făcea verificarea contului deoarece agențiile trebuie să se asigure că nu se spală bani prin conturile pe care clienții le au la ele.

O agenție de pariuri riscă să piardă licența de operare în România dacă nu face verificarea conturilor în termenul specificat în lege și niciuna nu-și dorește acest lucru!

Trimiterea actelor către casele de pariuri este un proces foarte sigur dacă ții cont de un singur aspect foarte important. Atunci când încarci documentele pe site-ul unei case de pariuri asigură-te că acela chiar este site-ul agenției în cauză.

Cum faci acest lucru?

Foarte simplu! Atunci când ai de gând să verifici contul intri-n el accesând direct în browser link-ul agenției, nu intri după ce dai click pe diverse link-uri primite pe e-mail de la adrese dubioase.

Specific acest lucru deoarece cel puțin eu am primit de-a lungul anilor foarte multe e-mailuri în care eram anunțat că am câștigat milioane de dolari pe site-uri de care n-am auzit. Mi se cerea să accesez un link și în pagina care se deschidea eram îndemnat să trimit o copie a unui act (carte de identitate, card de credit). Era 1000% spam și datele mele erau compromise.

Dacă procedezi așa cum am explicat mai sus nu vei avea nicio problemă în privința securității datelor.

Actele care sunt solicitate de casele de pariuri online sunt următoarele:

  • copie scanată a cărții de identitate / pașaportului / permisului de conducere.
  • copia unei facturi pe numele tău, pentru verificarea adresei.
  • în unele cazuri, copie scanată a cardului de credit – acest lucru este solicitat în mod special la conturile pe care agenția le consideră dubioase. Dacă vei acoperi ultimele 4 cifre de pe fața cardului și codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului nu există niciun risc să rămâi fără bani pe card.

O problemă pe care ar putea s-o întâmpine unele persoane este lipsa facturii de utilități pe numele lor. În acest caz cea mai simplă soluție este să mergi la bancă unde ai cont și să soliciți un extras de cont. Pe un astfel de extras apare inclusiv adresa de domiciliu, prin urmare este un document suficient pentru a verifica contul de pariuri.

În final aș vrea să închei cu un sfat. După ce alegi una dintre casele de pariuri, deschizi cont la ea și depui o sumă de bani interesează-te cum se face verificarea contului (pe unele site-uri există o astfel de secțiune, la altele le poți trimite mail în care să-i întrebi despre verificare). Astfel vei verifica contul mai rapid și nu va mai fi nevoie să aștepți procedura de verificare în momentul în care vei solicita prima retragere.

Vezi AICI care este casa de pariuri la care îți recomand să pariezi online!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here