Vesti proaste de la casele de pariuri online: de AZI avem taxa si la depuneri!

2

Incepand cu data de 13 martie 2 site-uri de jocuri de noroc online au anuntat ca vor opri o noua taxa, de data aceasta la depuneri, dupa impozitul de la retrageri. Daca pana acum aveam de plata o taxa la depuneri doar in anumite conditii (de exemplu la Unibet cand se depunea cu Paysafecard), iata ca din aceasta zi de miercuri la unii operatori deja se opreste 2% la fiecare depunere efectuata, indiferent de metoda. 

Motivul?

Nevoia de bani a Guvernului PSD – poate dupa ce vom scapa de el, la anul, revine si taxa pentru depuneri la 0 – cel care a efectuat unele reglementari fiscale prin intermediul O.U.G. nr. 114/2018.

Taxa de 2% la fiecare depunere efectuata la un operator de jocuri de noroc online!

In urma acelei ordonante unibet.ro si vladcazino.ro, dar probabil ca in scurt timp vor exista anunturi si din partea altor operatori, au anuntat ca vor opri de acum o taxa de 2% la depunerile efectuate. 

taxe depunere pariuri

Taxa se va opri automat atunci cand se efectueaza depunerea. Ai si un exemplu in imaginea de mai jos. Am scris 250 RON la suma de depunere, pentru a beneficia la maxim de pariul fara risc oferit de Unibet clientilor noi, si la efectuarea depunerii imi va fi oprita si taxa in valoare de 5 RON. 

taxe depunere unibet

Si totusi, “dracul” nu este chiar atat de negru in online, ca la offline!

Ca sa inchei pe un ton optimist lucrurile inca stau bine la casele de pariuri online. Platim taxe la depuneri si la retrageri, asta pe cand offline se platesc taxe la bilete plasate si bilete castigate. 

Diferenta? 

Pai hai sa facem un exercitiu foarte simplu. 

Ai buget 3.000 RON si vrei sa joci biletul zilei in luna aprilie cu cate 100 RON. Presupunem ca vor fi prinse 15 bilete cu cota exact 3, ca sa fie calculele usoare. Avem asa:

La o casa de pariuri online:

 • Vrei sa depui 3.000 RON si ai de platit 60 RON impozit, deci platesti 3.060 RON. 
 • Ai jucat 30 de bilete cu cate 100 RON fiecare pe cota 3; ai castigat 15 dintre ele. 
 • Ai in cont la finalul lunii 4.500 RON, pe care-i retragi. 
 • Iti este oprit impozit 1% din suma si ramai cu 4.450 RON net (punem si 5 RON taxa de retragere de la bancomat).
 • Ai facut profit 1.450 RON!

La o agentie de pariuri online:

 • Vrei sa joci 100 RON net pe fiecare bilet, asta inseama o miza de 105 RON per bilet, deci platesti 3.150 RON. 
 • Ai jucat 30 de bilete cu cate 100 RON net pe fiecare la cota 3; ai castigat 15 dintre ele.
 • Platesti 3 RON la fiecare bilet castigat, adica 45 RON in total. 
 • Tragand linie la final de luna vei avea 4.455 RON, din care se scad 3.150 RON investiti. 
 • Ai facut profit 1.305 RON!

Se poate observa ca este o pierdere NETA de 145 RON daca am fi pariat in aceleasi conditii (cota 3 x 100 RON net) timp de o luna online si offline. Aceleasi calcule facute pe termen mai lung sau la mize mai mari duc la pierderi mult mai mari. 

Pariaza online AICI la casa de pariuri numarul 1 in Romania!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

 1. Mai bine lăsați-va de jocurile astea nenorocite,care va aduc mai mult pierderi decât câștiguri.Nu guvernul e de vina ci indivizii viciati de aceasta iluzie a posibilelor câștiguri rapide si fara munca.

  • Marius, taran prost cu iq de ciupalac. Nu e treaba ta ce face omul cu banii. Se numeste LIBERTATE. intoarce-te la comunism unde ti se spune ce si cum sa faci, cum sa iti traiesti viata. Vad ca esti prea prost pentru a gandi liber, pentru tine. Doar pentru ca esti cum esti nu incerca sa subjugi dreptul altor oameni de as trai viata asa cum doresc. Cand oare, comunisti neorociti cu IQ medieval, veti intelge ca nimeni nu iti da tie dreptul sa decizi cum sa isi traiasca cineva viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here