Card pentru pariuri online

0

Atunci când decizi să intri-n lumea jocurilor de noroc pe internet, fie că vorbim de pariuri, poker sau casino trebuie să știi că ai nevoie de un cont bancar și de atașarea cardului asociat contului.

Pariază online AICI la una dintre cele mai bune agenții!

card pentru pariuri online

În cele ce urmează-ți voi prezenta cardurile care sunt utile la pariuri online. Trebuie să ții cont că dacă ai un VISA, la orice bancă, vei putea depune și retrage cu / pe el. În schimb, dacă ai Mastercard sau Maestro nu vei putea decât să depui, pentru că la retrageri majoritatea agențiilor de pariuri nu acceptă plăți pe astfel de carduri.

Prin urmare vei fi obligat să retragi prin transfer bancar și ar putea exista unele inconveniente (suma minimă de retragere mai mare, durată mai mare de așteptare până când intră banii-n cont).

Vrei să pariezi fără a fi necesar să ai carduri bancare? Deschide cont AICI la Fortuna și vei putea depune și retrage bani direct din locațiile stradale ale casei de pariuri.

1. Card pentru pariuri online – top 3

Află mai jos dintre ce carduri să alegi pentru a alimenta contul de pariuri online.

card visa ing1.1 VISA Electron de la ING Bank

Acesta este de departe cel mai bun dintre cardurile de credit, pentru pariuri online. Poți aplica pentru un Visa Electron de la ING într-o sucursală ING, online pe ing.ro sau prin ING Home / Bank.

Pentru emiterea cardului va trebui să plătești 14 RON. Apoi, anual, va trebui plătită o taxă de administrare în valoare de 28 RON. Pentru pariori este cardul perfect, iar cei care retrag de la această casă de pariuri online primesc banii-n cont chiar și-n 2 zile lucrătoare. Spre deosebire, dacă alegi un Mastercard poți aștepta chiar și 5 zile lucrătoare.

card visa bcr1.2 Visa Electron de la BCR

Dacă dorești un Visa Electron de la BCR trebuie să plătești o taxă de emitere în valoare de 10 RON. În plus, va trebui să completezi o cerere și un contract, pe care le primești de la angajatul BCR. Nu există taxe atunci când faci plăți online (depui la casele de pariuri) și-n plus nu se percep comisioane bancare dacă retragi bani cu cardul acesta de la bancomatele BCR.

card visa banca transilvania1.3 Visa Electron de la Banca Transilvania

Cu siguranță este cel mai ieftin dintre carduri pe care-l poți folosi la pariurile sportive online. Costul său este de doar 3 RON. Pentru a primi cardul trebuie să te deplasezi la un sediu al Băncii Transilvania și să completezi o cerere pe care o soliciți angajatului băncii.

Oricare dintre aceste carduri vei alege o să ai posibilitatea de a activa Internet Banking-ul (denumirea diferă de la bancă la bancă). Astfel ai acces la contul tău bancar de la calculator. Poți vedea când intră bani în cont, fiind mult mai practic decât să mergi la sucursala băncii pentru a verifica dacă ai primit banii retrași de la casele de pariuri online.

Click AICI pentru a juca la pariuri online!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here