Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online

0
909

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri Nu este mic numarul pariorilor care continua sa piarda bani jucand la agentiile stradale deoarece cred ca este dificil sa depuna si sa retraga bani de la casele de pariuri online. Sunt destui care cred ca fara un cont bancar nu pot juca la pariuri pe internet, lucru care nu este adevarat.

In acest articol vei vedea cum poti sa depui si sa retragi bani la agentiile de pariuri pe net.

1. In agentiile stradale sau locatiile stradale partenere

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri Incep printr-una din metodele de depunere si retragere care nu este insa disponibila la toate agentiile de pariuri online. Poti sa-ti alimentezi contul la agentii precum efortuna.ro, superbet.ro, Stanleybet, Casa Pariurilor, Admiral sau Mozzart direct din locatiile lor stradale.

La NetBet exista posibilitatea de a se alimenta contul online in locatiile partenere Smith&Smith. In mai toate orasele vei gasi o astfel de locatie, lista completa a locatiilor Smith&Smith o gasesti pe online.smith.com.ro/retea/smith.

Nu trebuie decat sa mergi cu suma de bani pe care vrei s-o depui, cu cartea de identitate si cu username-ul avut la agentia de pariuri respectiva. Ii dai cartea de identitate si banii operatoarei, ii spui username-ul si gata, in 5 secunde poti incepe sa pariezi online.

De asemenea poti sa si retragi la fel cum ai depus, adica din agentii. Va trebui sa soliciti pe pagina de retrageri a casei de pariuri o retragere intr-o locatie offline. Mai departe exista mai multe variante, in functie de agentie. In principiu lucrurile sunt insa identice. Va trebui sa-ti alegi o locatie unde vei merge sa retragi banii si dupa ce ai facut cererea de retragere vei primi pe e-mail un cod cu care sa mergi in locatia respectiva.

Vezi AICI agentia de pariuri recomandata pentru a depune direct din locatiile stradale!

2. Card de credit / debit

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri In cazul in care vrei sa depui cu cardul la agentii de pariuri online iti fac recomandarea sa alegi un card Visa Electron.

Motivul?

Astfel vei putea sa depui dar si sa retragi bani cu el. Alegand un Mastercard la retrageri va trebui sa selectezi transferul bancar. Nu este mare chestie, banii oricum ii vei putea retrage de pe card, doar ca ar putea dura cateva zile in plus si s-ar putea sa existe o limita minima mai mare la retrageri, aspect care conteaza de la agentie la agentie.

Ce trebuie sa stii legat de depunerile cu cardul! Daca cumva nu este eligibil pentru plati online nu-l vei putea utiliza pentru a-ti alimenta contul de pariuri. Asa ca, atunci cand aplici pentru un card special pentru acest lucru, specifica-i operatoarei pentru ce-l vei folosi.

Depunerile cu cardul se fac instant iar retragerile, in general, sunt procesate in maxim 3 zile lucratoare, ba chiar la unele agentii daca retragi dimineata poti primi banii pe card ziua urmatoare dupa pranz.

Marea majoritate a caselor de pariuri nu percep comisioane la depunerile / retragerile cu cardul, dar iti recomand sa te interesezi pe site-ul agentiei despre acest aspect.

Depune AICI cu cardul la una dintre cele mai bune case de pariuri!

3. Transfer bancar

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri

Mai degraba o metoda de retragere, daca depunem cu un card Mastercard sau Maestro, decat una de depunere.

Daca alegi sa depui prin transfer bancar vei gasi datele agentiei si numarul de cont in Casieria / Banca / Cont (denumirea difera de la agentie la agentie) acesteia. Cu acele date mergi la o sucursala a bancii cu care lucreaza agentia respectiva si ai depus banii imediat, fara sa fie necesar sa ai un cont bancar. Va trebui, totusi, sa-ti faci unul pana ajungi sa retragi banii.

Retragerile prin transfer bancar dureaza 2-5 zile lucratoare de la momentul in care agentia de pariuri a aprobat tranzactia.

4. Skrill

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri

Cel mai cunoscut portofel de plati electronice poate fi utilizat pentru a tine banii. La toate casele de pariuri recomandate vei putea depune si retrage bani imediat prin Skrill.

Alimentarea contului Skrill se face folosind cardul, prin transfer bancar sau cu ajutorul Paysafecard (se percepe o taxa consistenta prin aceasta ultima metoda).

Scoaterea banilor din contul Skrill se poate face pe card, prin transfer bancar sau direct de la orice bancomat care accepta Mastercard, asta daca ai aplicat pentru un card Skrill, card pe care-l poti solicita direct de pe site-ul skrill.com.

Skrill este o alternativa foarte buna deoarece datele cardului sunt in deplina siguranta. Nu ca n-ar fi si daca-l folosesti la depunerile la casele de pariuri, doar sa ai grija sa nu accesezi vreun site fake.

Mai este o alternativa foarte buna daca avem un card cu care nu putem face plati online si, nu-n ultimul rand mai este o alegere viabila daca vrem sa avem acces la bani mai rapid. In Skrill se proceseaza retragerile chiar si in aceeasi zi (lucratoare) si daca am avea un card Skrill am putea astfel sa facem o retragere online la ora 10 si la ora 18-19 sa avem deja banii in mana.

Ia AICI un bonus pentru pariuri chiar si atunci cand depui cu Skrill!

5. Paysafecard

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online Metode de plata Scoala de pariuri Aceasta cartela pre-platita poate fi utilizata in general la depuneri. Sunt insa si case de pariuri, putine, la care poti sa si retragi in contul avut pe paysafecard.com.

Avantajul unei astfel de depuneri este ca nu-ti vei expune deloc datele bancare pana la momentul in care alegi sa retragi bani. Mergi la orice PayPoint si cumperi un cod care are valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. Intri pe my.paysafecard.com si incarci codul in contul tau, dupa care intri pe site-ul casei de pariuri si alegi aceasta metoda de plata.

Retragerile de la casele de pariuri in contul Paysafecard vor putea fi apoi transferate in contul Skrill pentru a putea retrage banii sau vor putea fi folosite pentru a alimenta contul la alta casa de pariuri online.

6. Neteller

Un portofel electronic similar cu Skrill, care nu vine cu nimic suplimentar, dar care percepe taxe mai mari. Prin urmare daca ai de ales intre Skrill si Neteller primul portofel este clar optiunea mai buna. In plus, Neteller nu este o metoda acceptata chiar de toate casele de pariuri.

Poti observa ca ai suficiente modalitati prin care sa-ti alimentezi contul de pariuri online si cu ajutorul carora poti sa retragi banii din conturi.

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
35 din 63 56% +841.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
40 din 60 67% +479.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here