Cum pot să depun și să retrag bani la casele de pariuri online

0

Nu este mic numărul pariorilor care continuă să piardă bani jucând la agențiile stradale deoarece cred că este dificil să depună și să retragă bani de la casele de pariuri online. Sunt destui care cred că fără un cont bancar nu pot juca la pariuri pe internet, lucru care nu este adevărat.

În acest articol vei vedea cum poți să depui și să retragi bani la agențiile de pariuri pe net.

Cum pot sa depun si sa retrag bani la casele de pariuri online

1. În agențiile stradale sau locațiile stradale partenere

Incep printr-una din metodele de depunere și retragere care nu este disponibilă la toate agențiile de pariuri online. Poți să alimentezi contul la agenții precum Efortuna, superbet.ro, Stanleybet, Casa Pariurilor, Admiral sau Mozzart direct din locațiile lor stradale.

La NetBet există posibilitatea de a alimenta contul online în locațiile partenere Smith&Smith. În mai toate orașele vei găsi o astfel de locație. Lista completă a locațiilor Smith&Smith o găsești pe pagina online.smith.com.ro/retea/smith.

Nu trebuie decât să mergi cu suma de bani pe care vrei s-o depui, cu cartea de identitate și cu username-ul avut la agenția de pariuri respectivă. Îi dai operatoarei cartea de identitate și banii, îi spui username-ul și gata, în 5 secunde poți începe să pariezi online.

Poți să și retragi la fel cum ai depus, adică din agenții. Va trebui să soliciți pe pagina de retrageri a casei de pariuri o retragere într-o locație offline. Mai departe există mai multe variante, în funcție de agenție. În principiu, însă, lucrurile sunt identice. Va trebui să alegi o locație unde vei merge să retragi banii și după ce ai făcut cererea de retragere vei primi pe e-mail un cod cu care să mergi în locația respectivă.

Vezi AICI agenția de pariuri recomandată pentru a depune direct din locațiile stradale!

2. Card de credit / debit

carduri pariuri onlineÎn cazul în care vrei să depui cu cardul la casele de pariuri online îți recomand să alegi un card Visa Electron. Acesta este, dintre tipurile de carduri bancare, cel mai bun pentru pariori.

Motivul?

Astfel vei putea să depui dar și să retragi bani cu el. Dacă alegi un Mastercard la retrageri va trebui să selectezi transferul bancar. Nu este mare diferență, banii oricum îi vei putea retrage de la bancomat cu cardul, doar că ar putea dura câteva zile în plus și s-ar putea să existe o limită minimă mai mare la retrageri, aspect care contează de la agenție la agenție.

Ce trebuie să știi legat de depunerile cu cardul! Dacă cumva nu este eligibil pentru plăți online nu-l vei putea utiliza pentru a alimenta contul de pariuri. Prin urmare, atunci când aplici pentru un card special pentru acest lucru, specifică-i operatoarei pentru ce-l vei folosi.

Depunerile cu cardul se fac instant iar retragerile, în general, sunt procesate în maxim 3 zile lucrătoare. La unele agenții dacă retragi dimineața poți primi banii pe card în ziua următoare, după prânz.

Ține cont că unele case de pariuri percep comisionul de 2% la depunerile cu cardul, iar altele aleg să plătească ele acel comision. 

Depune AICI cu cardul la una dintre cele mai bune case de pariuri!

3. Transfer bancar

transfer bancar pariuri

Mai degrabă o metodă de retragere, dacă depui cu un card Mastercard sau Maestro, decât una de depunere.

Dacă alegi să depui prin transfer bancar vei găsi datele agenției și numărul de cont în Casieria / Banca / Cont (denumirea diferă de la agenție la agenție) acesteia. Cu acele date mergi la o sucursală a băncii cu care lucrează agenția respectivă și ai depus banii imediat, fără să fie necesar să ai cont bancar. Va trebui, totuși, să aplici pentru un card până ajungi să retragi banii.

Dacă te întrebi în cât timp intră banii în cont la retragerile prin transfer bancar ai răspunsul aici. Durata este de 2-5 zile lucrătoare din momentul în care agenția de pariuri a aprobat tranzacția.

4. Skrill

skrill pariuri online

Cel mai cunoscut portofel de plăți electronice poate fi utilizat pentru a ține banii. La toate casele de pariuri recomandate vei putea depune și retrage bani imediat prin Skrill.

Alimentarea contului Skrill se face folosind cardul, prin transfer bancar sau cu ajutorul Paysafecard (se percepe o taxă consistentă prin această ultimă metodă).

Scoaterea banilor din contul skrill.com se poate face pe card sau prin transfer bancar. Dacă ai aplicat pentru un card Skrill Mastercard vei putea retrage banii instant de la orice bancomat care acceptă Mastercard. 

Skrill este o alternativă foarte bună, deoarece datele cardului sunt în deplină siguranță. Nu că n-ar fi și dacă-l folosești la depunerile la casele de pariuri, doar să ai grijă să nu accesezi vreun site fake.

Mai este o alternativă foarte bună dacă ai un card cu care nu poți face plăți online. Nu-n ultimul rând mai este o alegere viabilă dacă vrei să ai acces la bani mai rapid.

În cât timp se virează banii în cont dacă retragi prin Skrill de la casele de pariuri online?

În Skrill se procesează retragerile chiar și în aceeași zi (lucrătoare) și dacă ai avea un card Skrill ai putea astfel să faci o retragere online la ora 10 și la ora 18-19 să ai deja banii-n mână.

Ia AICI un bonus pentru pariuri chiar și atunci când depui cu Skrill!

5. Paysafecard

paysafecard pariuri onlineAceastă cartelă pre-platită poate fi utilizată, în general, la depuneri. Sunt și case de pariuri, puține, la care poți să retragi în contul avut pe my.paysafecard.com.

Avantajul unei astfel de depuneri este că nu-ți vei expune deloc datele bancare până în momentul în care alegi să retragi bani. Mergi la orice PayPoint și cumperi un cod care are valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. Intri pe my.paysafecard.com și încarci codul în cont, după care intri pe site-ul casei de pariuri și alegi această metodă de plată.

Retragerile de la casele de pariuri în contul Paysafecard vor putea fi apoi transferate în contul Skrill pentru a putea retrage banii sau vor putea fi folosite pentru a alimenta contul la alte case de pariuri online.

6. Neteller

Un portofel electronic similar cu Skrill, care nu vine cu nimic suplimentar, dar care percepe taxe mai mari. Prin urmare, dacă ai de ales între Skrill și Neteller primul portofel este clar opțiunea mai bună. În plus, Neteller nu este o metodă acceptată chiar de toate casele de pariuri.

Poți observa că ai suficiente modalități prin care să alimentezi contul de pariuri online și cu ajutorul cărora poți să retragi banii din conturi.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+431.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
4 din 667%+34.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 863%-5.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here