Neteller

Scris de Laur198524/01/2024

Majoritatea caselor de pariuri online oferă mai multe alternative pentru depunerea și retragerea banilor, iar Neteller este una dintre acestea. Putem spune chiar că este o alternativă foarte populară în rândul pariorilor, iar dacă încă n-ai auzit de Neteller vei afla mai multe detalii din acest articol.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Neteller – un mod accesibil de a alimenta contul de pariuri

Așa cum spuneam, Neteller este un portofel electronic asemănător cu Skrill, însă totuși nu la fel de folosit în rândul pariorilor români. Un motiv pentru care Neteller n-a devenit la fel de popular ar putea fi faptul că platforma este în limba engleză, iar pentru unii pariori aceasta ar putea fi o problemă.

Important de precizat este faptul că Neteller poate fi folosit atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri la foarte multe agenții de pariuri online.

Este un serviciu lansat încă din 1999, având așadar la ora actuală o vechime de 23 de ani, ceea ce inspiră stabilitate și siguranță. Este disponibil la nivel mondial iar cel mai interesant lucru în legătură cu Neteller este faptul că este deținut de Paysafe Group, cei care dețin și Skrill sau PaySafeCard.

De asemenea, interesant și totodată important de precizat este și faptul că Neteller a fost unul dintre primele portofele virtuale folosite pentru alimentarea conturilor de pe diferite platforme de jocuri online păcănele.

Neteller înregistrare cont nou

Pentru a-ți face cont pe Nettler va trebui să intri pe neteller.com. Acolo vei găsi un buton verde chiar în centrul paginii cu textul Join for free.

neteller homepage

Dă click pe acel buton și se va deschide pagina de înregistrare. Va trebui să completezi numele, prenumele, adresa de email și parola dorită. Parola trebuie să conțină cel puțin 8 caractere, o literă mare și un număr sau un simbol. 

La țară și la monedă este presetat Romania și RON, așa că nu trebuie să faci vreo modificare.

După ce ai completat toate datele solicitate apasă pe Register și contul tău Neteller a fost creat instant!

neteller inregistrare

După ce ai creat contul se va deschide o pagină de forma celei de mai jos. Dă click pe Get Started și se va încărca o pagină în care va trebui să completezi anumite date: adresă, oraș, data nașterii, număr telefon etc.

neteller cont

După completarea datelor respective vei primi prin SMS un cod de verificare. Respectivul cod va trebui scris în pagina care se va încărca.

Cum depui bani pe Neteller

Pentru a depune ban pe Neteller trebuie să apeși butonul Pay online (vezi imaginea de mai sus).

Acolo vei găsi cele 5 metode prin care poți alimenta contul Neteller online:

 • transfer bancar manual
 • card de credit sau de debit
 • Paysafecard
 • transfer bancar rapid
 • Paysafecash

Depunerile cu card bancar sau Paysafe vor fi procesate instant.

Cum retragi bani de pe Neteller

N-am găsit o pagină de retragere bani în contul Neteller, asta poate și pentru că nu am verificată identitatea contului sau / și pentru că nu am bani în cont. Cert este că vei putea scoate banii din contul Neteller fie prin transfer bancar, fie direct de la bancomat cu cardul Net+.

Cum poți comanda un card Neteller

Iar dacă tot veni vorba despre cardul Neteller trebuie să știi că ai posibilitatea de a comanda un astfel de card fizic sau de a-ți face unul virtual.

Pentru a comanda un astfel de card trebuie să accesezi pagina Get a Net+ card din meniul din pagina principală afișată după logare. 

Cu cardul Neteller poți retrage direct de la bancomat. Pentru a comanda un astfel de card trebuie să fii înregistrat și totodată să ai contul confirmat, printr-o depunere. VIP-urile pot comanda cardul gratuit, în timp ce utilizatorii obișnuiți vor fi nevoiți să suporte taxa de 10$ pentru comandarea cardului.

Cardul virtual poate fi folosit doar pentru plăți online iar obținerea lui este ceva mai accesibilă, taxa fiind de doar 2.50$.

Neteller taxe și limite

La fel precum majoritatea portofelelor virtuale, Neteller are anumite limitări și taxe pe care jucătorii vor trebui să le suporte atâta timp cât aleg să îl folosească.

Pentru depuneri pe Neteller se va percepe o taxă în funcție de metoda de plată aleasă, astfel:

 • transfer bancar manual 1% din sumă
 • card bancar 2.5% din sumă
 • Paysafecard 5% din sumă
 • transfer bancar rapid 2.5% din sumă
 • Paysafecash 2.5% din sumă.

În ceea ce privește retragerile de bani din contul Neteller, acestea sunt taxate cu 10$, dacă se optează pentru retragerea prin transfer bancar, sau până la 3.99% din sumă în cazul retragerilor pe card.

De asemenea, dacă dorești un card fizic Net+, atunci va mai trebui să suporți câteva taxe. Taxa de emitere și de expediere este de 10$, taxa anuală este de 10$, retragerile de la bancomat sunt comisionate cu 1,75% din suma retrasă, iar taxa de schimb valutar este de 3,99%.

Neteller are și anumite limitări pentru utilizatori. Mai exact, aceștia pot face cel mult 10 retrageri pe zi, în valoare de cel mult 900 euro. De asemenea, nu sunt permise mai mult de 50 de plăți pe zi și totodată plățile pot fi de maxim 2.700 euro pe zi.

Cardul virtual permite realizarea de plăți de maxim 2.700 euro pe zi.

Dacă dorești să faci un depozit cu cardul bancar, suma minimă este de 20 RON, iar cea maximă de 1,111.11 RON. Poți realiza cel mult 4 depozite pe zi.

Case de pariuri online care acceptă plăți cu Neteller

Foarte multe case de pariuri și site-uri de păcănele online oferă posibilitatea de a depune și de a retrage bani cu Neteller. Trebuie doar să cauți logo-ul Neteller la metodele de plată, iar dacă acesta există acolo, atunci poți folosi portofelul virtual pentru tranzacțiile dorite.

Iată câțiva dintre cei mai importanți operatori online care îți permit să faci depuneri și retrageri cu Neteller pentru pariuri online:

De precizat că indiferent de casa de pariuri sau de site-ul de sloturi pe care îl alegi îți va fi oprită o taxă de 2% din suma depusă!

De ce să faci depuneri și retrageri la pariuri cu Neteller

Neteller este un portofel virtual care prezintă o mulțime de avantaje. Iată câteva dintre cele mai importante:

 • Are o platformă intuitivă;
 • Poate fi folosit la o mulțime de operatori de pariuri online;
 • Taxele și comisioanele nu sunt foarte mari;
 • Îți permite să faci depuneri și retrageri la operatorii online fără a mai adăuga cardul fizic în cont;
 • Poți comanda un card fizic sau un card virtual;
 • Înregistrarea se face în doar 2-3 minute;
 • Tranzacțiile au loc, de regulă, instant.

Iar dacă trebuie să vorbim și despre dezavantaje, atunci unul dintre ele ar fi faptul că platforma Neteller nu este disponibilă și în limba română. Cu toate acestea, nu ai nevoie de cunoștințe avansate de limba engleză pentru a te descurca să folosești platforma.

De asemenea, poți opta pentru folosirea Neteller în italiană, spaniolă sau franceză dar și în multe alte limbi străine.

Spre deosebire de Skrill, taxele sunt ceva mai mari, iar dacă retragerile pe care le faci de regulă sunt mici, atunci s-ar putea să nu te înțelegi prea bine cu Neteller.

Neteller contact

Pe pagina Support de pe site-ul Neteller vei găsi răspunsuri la foarte multe întrebări legate de acest portofel electronic. 

Din păcate n-am găsit o adresă de mail la care să se poată legătura cu serviciul clienți de la Neteller.

Neteller păreri și concluzii

Cel mai mult mi-a plăcut la Neteller faptul că este foarte bine securizat. Ai nevoie nu numai de parola aleasă la înregistrare, ci totodată de codul PIN de 6 cifre și ți se cere de asemenea să confirmi anumite acțiuni cu un cod de verificare trimis prin SMS sau prin email. Poți alege să marchezi dispozitivele pe care le folosești ca fiind de încredere, pentru un plus de securitate.

Astfel, șansele ca cineva să-ți spargă contul Neteller și să-ți fure banii sunt foarte reduse.

Mi-a mai plăcut și faptul că platforma este foarte intuitivă, este ușor de folosit și totodată îți pune la dispoziție numeroase instrumente practice.

Acestea fiind spuse, dacă erai în căutarea unui portofel electronic accesibil, ușor de folosit și compatibil cu cât mai multe agenții de pariuri online, Neteller poate fi soluția ideală. Iar articolul nostru despre Neteller îți poate fi de mare ajutor pentru a încerca acest portofel virtual.

S-ar putea  te intereseze și: