Paid picks și paid tips pe înțelesul tuturor

0

Paid picks și paid tips sunt 2 noțiuni despre care aud din ce-n ce mai mulți pariori în ultima vreme. Chiar dacă-n prima fază acestea te duc cu gândul la câștiguri importante, în realitate lucrurile nu stau tocmai așa.

Pariază online AICI la casă de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Paid picks și paid tips

În acest articol îți voi prezenta toate informațiile pe care trebuie să le știi despre paid picks sau paid tips.

rotiri gratuite 119

Merită să cumperi aceste ponturi plătite, atăta cât timp ai ponturi pariuri gratis? Vei face profit dacă vei merge pe mâna acestor tipsteri?

Găsești răspunsuri la aceste întrebari în cele ce urmează.

1. Ce reprezintă paid tips și paid picks?

În traducere liberă acești termeni înseamnă ponturi sau pronosticuri plătite, paid în traducere fiind plătit, iar pick traducere reprezintă pont (pronostic). Pe scurt, “mecanismul” de funcționare al acestora este următorul: o echipă de tipsteri sau un singur tipster oferă spre cumpărare ponturi singulare sau abonamente, pe care cei interesați le pot achiziționa.

Trebuie să fii, însă, foarte atent de unde cumperi aceste ponturi, deoarece pe internet există multe țepe și chiar dacă un site îți prezintă o statistică foarte bună, în realitate lucrurile nu stau deloc așa.

Te voi învăța mai jos cum trebuie s-alegi site-ul/tipsterul de la care să cumperi pronosticuri, dacă vrei neapărat să faci acest lucru.

2. Cine apelează la ponturile plătite?

Chiar dacă majoritatea pariorilor nu vor apela niciodată la ponturi plătite sunt totuși persoane care vor să obțină câștiguri la pariuri sportive, însă n-au timpul necesar, poate nici cunoștințele, pentru a analiza un eveniment sportiv. Cei care cumpără ponturi plătite ar putea fi înscriși într-una din următoarele categorii:

2.1 Cei care n-au timp să analizeze meciurile sau nu se pricep.

Această categorie este destul de restrânsă, deoarece în realitate puțini sunt cei care chiar n-au timpul necesar pentru a se informa. În primul rând, o persoană începe să joace la pariuri din plăcere (dorința de a urmări la intensitate maximă un meci, de a se informa, de a-ncerca să facă alegerea potrivită etc.), iar în momentul când joci ponturile altora deja această plăcere se diminuează drastic.

Sunt însă și oameni cu buget mare care vor să investească bani și-n pariuri, însă nu posedă prea multe cunoștințe. Atunci aceștia merg pe mâna specialiștilor.

2.2 Cei care vor să se îmbogățească din pariuri sportive.

În această categorie intră cei mai mulți jucători care apelează la paid picks sau paid tips. Aceștia cred că se vor îmbogăți din pariuri dacă vor juca doar ponturile oferite de tipsterii profesioniști, însă nu va dura mult până când vor fi aduși cu picioarele pe pământ.

Nimeni și nimic nu-ți poate asigura câștiguri la pariuri și trebuie să-nțelegi faptul că ponturile plătite nu-nseamnă neapărat și profit!

3. Cum alegi de unde cumperi pronosticuri plătite?

Dacă ții neapărat să testezi acest serviciu de paid picks atunci în rândurile următoare îți voi prezenta câteva aspecte importante de care trebuie să ții cont în alegerea site-ului/tipsterului de la care vei cumpăra pronosticurile.

3.1 Verifică dacă statisticile afișate sunt reale.

Multe site-uri sau, mai nou, pagini de Facebook care vând ponturi afișează o statistică foarte bună, care arată profit de sute de unități lunar. Aceste date însă sunt false și sunt afișate doar pentru a atrage potențiali clienți.

Trebuie să verifici dacă statisticile sunt reale, iar pentru acest lucru respectivul site ar trebui să-ți prezinte un istoric verificat. Pe internet sunt destule platforme care monitorizează site-urile de paid picks.

3.2 Nu te baza pe review-uri.

În mod normal părerea altor cumpărători contează foarte mult, însă așa cum statisticile se pot “falsifica”, la fel de bine se pot cumpăra și aceste recenzii pozitive. Mai mult decât atât, o echipă de câțiva oameni își poate crea și singură o reputație “bună” prin postarea de mesaje pozitive.

3.3 Ia contact direct cu respectiva sursa de ponturi. 

Fie că vorbim de un site care adună mai mulți tipsteri, fie de un singur tipster, este foarte important să iei legătura cu sursa care oferă pronosticurile plătite. Ți-ai putea da seama foarte usor din discuții dacă totul este o mare țeapă sau este ceva serios.

Dacă ți se va spune că “profitul este garantat” sau alte astfel de aberații, atunci să știi că totul este o păcăleală. Nici cel mai bun parior nu-ți poate garanta câștiguri!

Caută mai degrabă să dai peste o echipă profesionistă și realistă, care nu-ți garantează profitul, însă-ți prezintă o statistică reală pozitivă care subliniază calitatea ponturilor.

4. Merită cumpărate ponturi plătite de pe internet?

Este evident că aici părerile sunt împărțite, însă eu nu-ți recomand să apelezi la paid picks sau paid tips.

De ce?

În primul rând pentru că-n acest moment există prea mulți țepari pe internet. Astfel șansa să te păcălești este foarte mare. În al doilea rând, chiar dacă vei da peste o echipă serioasă, nu te aștepta ca rezultatele să fie excelente. Pe lângă abonamentul lunar, care se poate dovedi destul de scump, vei avea nevoie de un buget destul de mare pentru a face profit.

Astfel, eu ți-aș recomanda să-nveți cum se analizează un eveniment sportiv, să dedici timp informării și să-ți impui un set de reguli pe care să le respecți indiferent de situație. Dacă procedezi așa cu siguranță vei reuși să câștigi constant biletul zilei.

Dă click AICI pentru a primi cel mai bun bonus acordat pariorilor români!

În concluzie, chiar dacă la prima vedere paid picks-ul / paid tips-ul reprezintă o șansă bună de a câștiga la pariuri sportive, în realitate lucrurile sunt mult diferite. Pe internet există mulți țepari în ziua de azi, astfel că nu-ți recomand să cumperi ponturi plătite sau să plătești pentru a intra în anumite grupuri „Premium” de pe Facebok.

Mai bine înveți și cum se analizează un eveniment sportiv și pariezi doar ceea ce ți se pare ție bun de jucat!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
28 din 3972%+1211.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here