Ponturi pariuri 1×2 – de ce să ții cont atunci când le joci

0

Când vine vorba de pariuri sportive cele de tipul 1X2 sunt cele mai cunoscute în întreaga lume. În acest articol îți voi prezenta câteva lucruri pe care trebuie să lei în calcul înainte de a paria pe rezultat final 1×2 la case de pariuri România.

Joacă AICI un pariu 1×2 fără riscul de a pierde!

Pariuri 1x2 sfaturi utile

Aceste pariuri 1 X 2 sunt prezente în toate disciplinele sportive de echipă, indiferent vorbim de ponturi pe fotbal, baschet, hochei pe gheată sau ponturi handbal.

1. Ce înseamnă pariurile 1X2?

Dacă alegi un astfel de pariu practic vei miza pe rezultatul final al unui meci.

1 – semnifică victoria primei echipe, care de obicei este gazdă sau formația organizatoare a respectivului meci.

X – egal sau draw în limba engleză. Draw în traducere înseamnă egalitate, adică jocul nu are vreun câștigător. În acest caz partida poate ajunge în prelungiri (la baschet sau hochei pe gheață) sau se poate încheia fără niciun câștigător.

2 – este semnul pentru victoria celei de-a doua echipe, de obicei, aceasta fiind formația oaspete.

2. Ce trebuie să luăm în calcul atunci când jucăm ponturi pariuri 1X2?

Chiar daca linia de pariuri bet 1X 2 e una foarte ușor de înțeles, nu e deloc ușor de pariat și de castigat în același timp pe rezultatul final al unei întreceri sportive, iar pentru asta iți voi prezenta mai jos 4 lucruri pe care trebuie le faci înainte de a alege pariezi pe rezultatul final.

2.1 Verifică forma recentă

Este foarte important, înainte de a plasa un pariu pe rezultatul final să verifici forma recentă a celor două competitoare, să identificăm anumite tipare, dacă ele există, în rezultatele înregistrate de respectiva echipă și să evaluam șansele de câștig ale ambelor echipe.

Bineînțeles, ideal ar fi să urmărești în prealabil precedentele dueluri pe care le-au disputat cele 2 echipe. Chiar și așa, poate fi suficientă o analiză a ultimelor jocuri, a accidentărilor / suspendărilor etc, aspecte care te pot ajuta să stabilești pariul pe care-l vei plasa pe eveniment.

Vezi AICI ce casă de pariuri oferă cote mărite pentru pariuri 1×2!

2.2 Ține cont de factorii externi

Starea terenului de joc (la fotbal), brigada de arbitrii / comisia de arbitraj, condițiile meteo sunt foarte importante în analiza de pariuri sportive 1 x2.

Un factor extern de luat în calcul este și distanța parcursă de echipa oaspete în ultima perioadă. Acest lucru este de multe ori foarte important la meciurile de hochei, unde unele echipe dispută chiar și 4 meciuri la rând în deplasare, sau la cele de baschet din NBA, unde o formație poate juca în orașe aflate la distanțe mari în seri consecutive.

2.3 Nu paria pe cine dorești tu câștige

Este foarte important nu implici sentimentele față de o echipă atunci când vrei pariezi pe un eveniment. O practică destul de întâlnită când se plasează ponturi pariuri fotbal, dar frecvența și în alte sporturi. Recomandat este eviți pariurile 1×2 pe evenimente în care este implicată echipa favorită.

Nu înseamnă însă este interzis mizezi pe formația pe care o susții. Condiția este să joci respectivul pariu doar după ce ai făcut o analiză complexă a meciului respectiv. Dacă la finalul analizei consideri că victoria echipei al cărei fan ești are șanse mari de a câștiga atunci poți miza pe ea.

2.4 Ia serios în considerare probabilitatea unui rezultat de egalitate

Este foarte important ca înainte de a paria pe rezultatul final al unui eveniment analizezi cu atenție șansele de reușită ale tutoror celor 3 pariuri 1, X și 2. Spun acest lucru deoarece de multe ori avem tendința de a ne uita mai mult la cotele pentru victorie și mai puțin la cota pentru rezultatul de egalitate.

Prin urmare este important acorzi atenție la fel de mare și pentru rezultatul de egalitate.

AICI ai super bonus pentru a juca bilete pariuri!

Dacă vei ține cont de sfaturile prezentate în acest articol vei avea șanse mai mari de a câștiga pariuri de tipul 1×2.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here