Joacă la pariuri de pe mobil. Vezi ce avantaje ai!

0

Tu cât timp pierzi efectiv pentru a juca biletul zilei la pariuri? Nu mă refer ca timp de formare a biletului, ci al drumului până la agenție, stat la coadă etc.

N-ar fi mai bine să economisești acest timp și să faci altceva, decât să bați străzile până la cea mai apropiată agenție de pariuri?

Avantaje pariuri de pe mobil

Mulți vor spune, probabil, că nu-i totuna să joace biletul zilei de pe mobil și să mergi la agenție, pentru că-n al doilea caz mai socializezi cu alți pariori, vezi ce joacă ei etc. Parțial au dreptate, nu-nsă și total pentru că acum sunt atâtea pagini și grupuri pe Facebook unde poți schimba păreri cu alți pariori, încât nu prea mai merită să stai la taclale prin agenții când o poți face lejer de pe un telefon.

Click AICI pentru a paria de pe mobil!

Pariurile de pe mobil vor deveni cu siguranță viitorul pariurilor. Asta pentru că lumea este într-o mișcare tot mai mare și oamenii au tot mai puțin timp liber. Oare nu-i mai practic să plasezi un bilet la pariuri dimineața stând în pat, înainte să pleci la job, decât să treci să-l joci seara, după ce termini programul? Oare nu-i mai comod ca seara să vii direct acasă de la job sau să ieși cu amicii la o bere, decât să stai prin agențiile de pariuri?

Eu cred că da!

Sau ce faci în situația-n care scapi de la job la ora 16:20 și la 16:30 încep câteva meciuri pe care vrei să le joci? Un drum până la agenție, plus probabila coadă-ți năruiesc șansele de a paria, pe când de pe mobil pariezi imediat, simplu și rapid.

Alt motiv pentru care personal consider pariurile de pe mobil foarte utile este reprezentat de ponturi pariuri live.

De foarte multe ori stau la TV și mă uit la evenimente sportive sau ies cu prietenii la o bere și urmăresc un meci. Dacă aș juca doar la agenții stradale n-aș avea cum să plasez un pariu dacă văd că merită jucat ceva la meciul urmărit de mine. Jucând la pariuri online, în special de pe mobil, acest lucru este posibil.

De câte ori n-ai văzut în fața TV-ului un meci și ai spus “la cum se joacă va câștiga echipa x”, “ce ar fi mers jucat aici peste 2.5 goluri” etc? Cu siguranță ți s-a întâmplat acest lucru măcar o dată dacă ești parior și știi senzația care o ai când părerea ta ți-ar fi adus un câștig dacă o puneai în practică.


Și o chestie extra pariuri pe mobil, care are legătură cu pariurile sportive online în general. Sunt foarte mulți pariori care spun că nu joacă online pentru că trebuie să depună o sumă mare (pentru ei) de bani. 

Depozitul minim la o mare parte dintre casele de pariuri online este de 20 RON. Ți se pare o sumă mare 20 RON? Adună biletele jucate și pierdute-n ultima săptămână și s-ar putea să depășești cu mult această sumă. Prin urmare, dacă n-ai dintr-o dată o astfel de sumă de bani o poți strânge în câteva zile.

Al doilea minus pe care-l văd pariorii la pariurile sportive online este faptul că banii câștigați ajung, în general, cam după 2-3 zile în cont. Poate fi un minus pentru că nu dispui de bani imediat, dar la fel de bine poate fi un plus. Joci azi la o agenție stradală un bilet cu 5 RON și câștigi 100.

Care-i pasul următor?

“Spargi” acei 100 RON pe prostii, în general, și când mă refer la prostii mă gândesc de la a-i lua de la pariuri și a-i băga în aceeași agenție la păcănele sau la jocurile virtuale și până la a merge o seară-n club sau la un restaurant.

Dacă-n schimb banii se strâng în cont și-i scoți când ajungi la o sumă din 4 cifre atunci ppți face ceva mult mai util cu ei.

Pariază online ACUM de pe telefon sau tabletă la casa de pariuri numărul 1 în România!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here