Despre pariurile live

0
938

Despre pariurile live

Pariurile live sunt acele pariuri plasate pe un eveniment în desfășurare. Din momentul în care s-a fluierat startul unui meci sau s-a jucat prima minge la un meci de tenis sau a început un anumit concurs (chiar și non-sportiv) vorbim despre pariuri live. Acestea le mai găsești denumite și ca “live betting” sau “in-play betting”.

Pariurile live se joacă în timp real, atunci când se desfășoară un eveniment, dar chiar și așa ele nu sunt procesate instant. Durează, în general, 5 secunde până cand un pariu live este acceptat. Dacă în acest timp nu se întâmplă nimic notabil în evenimentul pe care pariem atunci pariul va fi acceptat, dacă nu, fie va fi blocat, fie cotele sau limitele vor fi modificate.

Ce trebuie să știm despre pariurile live este în primul rând că nu sunt pentru oricine. Ca să pariezi live cu succes trebuie să ai fler, să știi când să plasezi pariul. O secundă de întârziere și pariul tău este blocat și astfel nu mai poți profita de un pariu care ți se părea foarte bun.

O recomandare dată de toți pariorii profesioniști celor care vor să joace ponturi pariuri live este de a paria doar pe evenimente sportive care sunt vizionate. Da, casele de pariuri online au anumite statistici la meciurile din consola live, dar acelea au caracter informativ și o eroare a agenției poate duce la pierderi considerabile.

Dacă urmărești meciul live eviți din start astfel de erori și, mai important, vezi ce se întâmplă-n meci și nu pariezi doar după cote. Cei care pariază live fără să urmărească meciul video riscă să parieze după acele statistici, care pot fi eronate, dar și dupa cote, care pot fi înșelătoare.

Ca să joci ponturi pariuri live cu succes îți trebuie nervi de oțel! Aceasta chiar cred că este principala calitate pe care trebuie s-o aibă cel care pariază live. Ok, analiza meciului în timp real poate da greș, se pot întâmpla lucruri care nu pot fi anticipate în momentul plasării pariului, dar pe termen lung un parior bun va răzbi chiar și cu aceste impedimente.

Însă, dacă n-ai nervi tari degeaba! Cunosc multe persoane care nu joacă online tocmai din cauza acestor pariuri sportive live. Ei înțeleg că online este mult mai avantajos să pariezi, dar spun că nu se pot controla și pariază live haotic. Acest lucru te poate îmbogăți în câteva ore și te poate falimenta în câteva minute.

Știu pariori care după ce au prins pe durata unei zile chiar și 10-15 pariuri live consecutive au terminat ziua pe minus deoarece nu știau când să se oprească. La fel, știu persoane care după 2-3 pariuri live pierdute jucau toți banii din cont pe un pariu pe care “n-am cum să-l mai pierd”. Inevitabilul, însă, se întâmpla! Dacă nu-ți poti controla trăirile chiar n-are rost să te apuci de pariuri sportive live.

Important în pariurile live este să-ți stabilești niște limite minime și maxime pe zi sau, dacă pariezi mai puțin, pe săptămână. Ai câștigat de x ori (un număr realizabil) banca avută la startul zilei, pauză până-n ziua următoare. Același lucru este valabil și dacă-ți stabilești o limită de câștig săptămânală. Ți-ai propus să faci din pariuri live 500 RON în această săptămână; păi dacă i-ai făcut adio pariuri live până săptămâna viitoare.

La fel și cu pierderile.

Ți-ai stabilit să pierzi suma maximă x pe durata unei zile. Dacă ai pierdut-o ia pauză până-n ziua următoare, chiar dacă vezi după aceea cel mai bun pariu posibil. Din nou, dacă nu poți face aceste lucruri și nu te poți ține de ele n-are rost să te complici cu pariurile live.

Un alt aspect important atunci când pariezi live este să știi pe ce anume pariezi. Sunt case de pariuri online care oferă posibilitatea de a paria pe ce se întâmplă-n meci după ce plasezi pariul. Dacă nu știi că acesta este pariul vei fi indus în eroare, de exemplu, de o posibilă cotă de 2.00 avută de victoria gazdelor la scorul de 2:0.

Dacă ai plasat un pariu greșit singura șansă pe care o mai ai, la unele agenții, este să dai cashout imediat. Și așa vei pierde bani. Bine, mai ai și șansa să câștigi pariul, dar dacă greșești constant nu vei avea această ocazie de fiecare dată.

Celor care urmăresc multe meciuri de fotbal la TV sau pe internet le recomand să deschidă cont la o casă de pariuri online – recomandarea mea este această casă de pariuri online – și să depună-n cont o sumă de bani pentru a paria live pe astfel de meciuri. Dacă tot urmărești un meci și vezi un pronostic bun de jucat ar fi păcat să nu profiți de el.

Poate nu este cel mai profesionist sfat, dar eu numai așa pariez live. Atunci când stau și mă uit la un meci și observ anumite lucruri care pot duce la un pariu bun pariez. Altfel n-o fac doar de dragul de a avea un pariu live. Recunosc, nu sunt un jucător de pariuri live și poate că de aceea ajung să plasez maxim 9-10 pariuri sportive live pe săptămână.

Alții joacă atâtea pariuri live în câteva minute, aplicând diverse strategii. Tocmai pentru că mi se întâmplă să am momente de exuberanță mă feresc să joc la pariuri live după anumite strategii. Aș paria foarte probabil pe ceva ce nu urmăresc și acest lucru mi-ar dăuna băncii avută pentru pariuri. La fel de adevărat este că știu persoane care fac bani constant din pariurile live aplicând strategii. 

În final aș mai avea 2 recomandări pentru tine.

Prima este să nu joci live offline deoarece îți vei consuma nervii de pomană (poate ști cum este să te duci să bagi rapid un bilet că-ți încep meciurile de pe bilet în 5 minute și ai în față la coadă o persoană care joacă 10 bilete cu câte 20 de pronosticuri fiecare). Dacă la pariuri pre-meci acest lucru nu-ți influențează chiar așa de mult un bilet cu 2-3-4 meciuri, gândește-te cum ar fi să vrei să bagi un bilet live offline în minutul 30 al meciurilor și până pui biletul mai trec 4-5 minute. Se schimbă cote, se pot marca goluri, în mod cert nervi consumați.

A doua recomandare pentru cei care vor să parieze live este să-și stabilească în mod clar câți bani sunt dispuși să piardă și doar pe aceia să-i joace. Tentația este mare, dacă ai bani pe card pentru alte lucruri și pierzi vreo 4-5 pariuri sportive live la rând care-ți duc banca la 0 vei fi tentat să intri-n banii de pe card, destinați altui lucru, și să alimentezi contul.

Sfatul meu într-un astfel de moment este pur și simplu să închizi pagina agenției de pariuri, poate chiar și pc-ul pentru 5-10 minute, până ce-ți mai trece adrenalina. Altfel vei lua decizii care pot crea complicații mult mai mari decât simplul fapt că ai pierdut la pariuri (știu persoane care au băgat la pariuri, în special live, chiar și banii destinați plății utilităților și-n ziua următoare când trebuiau să facă plățile se împrumutau și iar pariau și iar se împrumutau și situația devenea problematică pentru ele).

La momentul actual recomandarea mea dacă dorești să te apuci pentru prima dată să pariezi live online este casa de pariuri online Betano (deschide cont acum). La ea primești un bonus la prima depunere de până 500 RON. Astfel depui 500 RON și vei avea 1.000 RON pentru pariuri. Bonusul primit poate fi o sursă bună de bani pentru a învăța cum să abordezi pariurile live și să vezi dacă acestea sunt potrivite pentru tine.

Click AICI pentru a paria live – te așteaptă un super bonus!

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here