Pariuri live – sunt profitabile sau nu?

0
355

Pariuri live sunt profitabile sau nu

O întrebare care stă pe buzele tot mai multor pariori este dacă pariurile live sunt profitabile sau mult mai profitabile decât cele dinaintea meciului? O întrebare destul de firească, dacă ne gândim că veniturile caselor de pariuri online de top cresc de la un an la altul, iar raportul câștigurilor se diminuează.

Fără îndoială, cele mai multe pariuri se axează pe sportul rege, acolo unde găsim și oferta cea mai variată.

De ce este mai profitabil să-ncerci un pariu live?

O întrebare la care putem răspunde destul de logic și simplu: poți schimba miza-n funcție de ce se-ntâmplă pe teren. De foarte multe ori analizăm o partidă bazându-ne pe informațiile furnizate de presă, de site-urile de specialitate. În acest caz nu prea ținem cont și de faptul că pot apărea accidentări sau evenimente neprevăzute cu 2-3 minute înainte de fluierul de start sau chiar pe parcursul partidei.

Referindu-mă strict la profitabilitate, ponturile live la pariuri sunt cu certitudine o sursă rapida de venit. Un alt avantaj ce trebuie luat în considerare este că poți rula suma de bani destinată unui eveniment de mai multe ori în timpul desfășurării acestuia.

Multe de alternative sunt puse la dispoziție de casele de pariuri online. Se poate paria live și-n agentiile stradale, dar oferta este foarte slabă, comparativ cu ceea ce-ți oferă o platformele online. De exemplu, dacă la o casă stradală ai aproximativ 10 opțiuni-n cazul unui eveniment în plină desfășurare, la o agenție online aceste opțiuni pot fi de 5 ori mai multe.

Așadar, răspunsul nostru este DA, pariurile live pot fi mult mai profitabile decât cele plasate înainte de începerea unui eveniment, dar totul ține de educația pe care o are pariorul. Și când spun educaâie mă refer la controlul pe care-l are fiecare persoană asupra pariurilor și modul în care-și gestionează resursele destinate acestui tip de pariu.

Top 3 case de pariuri online recomandate pentru pariuri live 

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
73 din 137 53% +640.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here