Pariuri online sau pariuri offline, unde este mai bine să ne plasăm biletele?

0

Văd în fiecare zi pe Facebook foarte multe bilete pariuri și majoritatea sunt jucate offline. Ce i-o face pe acești pariori sa aleaga agentii precum Gobet sau Casa Pariurilor în detrimentul unora ca Betano sau NetBet chiar nu știu.

Pariuri online sau pariuri offline

În cele ce urmează vreau să-ți arăt unde este mai bine să pariezi. O să par subiectiv – site-ul promovează o casă de pariuri online, apropo îti poți deschide cont la ea acum – dar orice parior cu ceva experiență dacă va sta să analizeze la rece (nu-i nevoie să se ducă la Polul Nord :)) – va vedea diferența.

Unde-i mai bine să pariem, online sau offline?

O să fiu, probabil, contrazis de mulți, dar în mod cert este mai practic să joci la case pariuri online. Îți dau un exemplu concret, cazul meu în zilele de sâmbătă. Programul de lucru-l încep la ora 8 și-l termin la ora 15.

rotiri gratuite 119

Asta se-ntâmplă cam în fiecare sâmbătă.

Dac-aș paria offline mai mult ca sigur n-aș prinde sâmbăta meciurile din Anglia sau Germania, dar și alte partide interesante de prin campionate secundare. Da, aș mai avea și varianta să pariez cu o seară înainte, dar cu o ofertă stufoasă precum cea de sâmbătă ar însemna să pierd seara de vineri numai în fața calculatorului și, glumind puțin, aș risca s-ajung la o agenție offline după ce aceasta închide.

Apoi unei persoane care are o muncă fizică și trage din greu 7-8 ore nu cred că-i mai vine seara să treacă pe la agenție, să analizeze cu ATENȚIE oferta și să joace un bilet. Mai practic este să vii acasă, să te pui în fața pc-ului și-n timp ce bei o bere să vezi ce merge jucat.

Singurul avantaj care-l au pariurile offline este că-ți dă câștigul mai rapid, dar nu cu mult, în condițiile-n care sunt case de pariuri online la care dacă retragi în aceeași zi ai banii-n mână.

Unde avem cote mai bune, online sau offline?

Mulți o să fie tentați să spună că sunt cote mai bune la agențiile de pariuri online. Le dau dreptate într-o oarecare măsură, dar ține cont de un aspect.

Eu dacă joc ponturi pariuri online la superbet.ro, de exemplu, o cotă de 1.70, câștig mai bine decât tine daca ai paria pe o cotă de 1.78 la Gobet (sau la oricare agenție stradală). Poate nu mă crezi, dar cred că te va convinge imaginea de mai jos. Așadar aceste diferențe de cote sunt anulate în mod cert de taxele percepute offline.

Nu mai pun aici, în exemplul meu, că la online câștig 1.700 RON pariind 1.000 RON pe o cotă de 1.70, iar la offline din 1.695 RON câștigați mizând 1.000 RON pe o cotă de 1.78 mi se va opri și impozitul de 17 RON. Practic pentru a câștiga în mână 1.700 RON cu o miză de 1.000 RON online îmi este suficientă o cotă de 1.70, iar la offline cota trebuie să fie de 1.81.

Și atunci cu ce ne ajută aceste cote mai mari de la offline?

comparatie betano superbet

Unde avem bonusuri mai bune, online sau offline?

Nu există termen de comparație! Mi-ar plăcea să intru astăzi într-o agenție offline pentru prima dată și să mi se spună „Pentru c-ați plasat primele 3 pariuri la noi, în valoare totală de 800 RON, vă mai oferim încă 400 RON pentru a-i paria”. Evident nu se va-ntâmpla asta niciodată. :))

Online, în schimb, dacă-mi deschid cont la această casă de pariuri online și depun 500 RON mai primesc încă 500 RON (bine, nu 100% gratis pentru că am de îndeplinit o condiție, dar totuși îi pot primi). În schimb, offline avem placa cu super bonusurile pentru pariuri cu 14, 15, 20 de pronosticuri pe bilet.

Evident, cei care dețin aceste agenții de pariuri nu-s proști și oferă aceste bonusuri pentru că multi vor „alerga” după ele. Cu siguranță celor de la Gobet nu le-ar conveni dacă toți pariorii vin să joace bilete cu miza de 500 RON și un meci pe bilet. Lor le convin cei care vin cu 2 RON și 20 de meciuri pe bilet. Șansele de a câștiga de la 250 de astfel de persoane 500 RON sunt mai mari decât cele de a câștiga de la o singură persoană. Înțelegi tu ideea! 😉

În concluzie bonusurile pentru multe meciuri pe bilet de la offline sunt un mare fâs în ajutorul pariorilor.

Unde putem paria live, online sau offline?

În ambele părți, dar ultima dată când am intrat într-o agenție offline erau 12 meciuri pe TV pentru pariere live și când i-am cerut operatoarei să pun un pariu banal, de tipul echipa x câștigă perioada din meci rămasă, operatoarea s-a uitat la mine destul de ciudat. Evident, n-aveau așa ceva-n ofertă.

Acesta este un mare handicap avut de offline față de online, oferta de pariere live. Aud mulți pariori care spun că nu joacă pariuri live online pentru că n-au stăpânire de sine. Păi dacă nu te poți stăpâni în a paria poate ar fi mai bine să-ți cumperi o undiță și să te apuci de pescuit, este un hobby mai relaxant. Pentru un parior decent nu există „nu mă pot stăpâni”.

Mi s-a mai întâmplat o chestie interesantă.

Eram cu un amic la un meci al echipei locale și acesta dorea să parieze live pe acel meci. El, la fel ca mulți dintre cei care citesc acum, nu prea au încredere în casele de pariuri online și joacă doar offline la Fortuna, Superbet etc. M-a rugat să-i plasez un pariu live online și să-mi dea el banii pariați. Chiar dacă este prieten bun cu mine i-am recomandat să meargă la cea mai apropiată agenție de pariuri offline și să plaseze pariul. Asta pentru a-i arăta că este mult mai practic să pariezi live online.

În care agenții avem mai multa încredere, în cele online sau în cele offline?

Mai există și mitul că agențiile de pariuri pe internet nu fac plățile. Dacă tu ești un parior corect, care n-ai deschis cont și pe numele bunicului decedat încă de la Revoluție doar pentru a primi bonusuri cât mai multe, atunci nu vei avea probleme cu nicio casă de pariuri online.

Dacă tu nu-ncerci să trișezi cu anumite chestii, din nou nu vei avea probleme. În schimb, dacă observi o cotă eronată și pariezi pe ea este posibil ca agenția să-ți anuleze acel pariu. Este normal acest lucru.

Ca să fac o paralelă, este ca și cum ai conduce cu viteză peste limita regulamentară doar pentru că nu vezi vreo mașină de Politie în jur. Înțelegi tu analogia, ești băiat deștept dacă ai ajuns să citești pănă aici. 🙂 Concluzia aici este că ambele sunt la fel de serioase, nu există o agenție „mai serioasă”.

Cam acestea ar fi principalele puncte de interes pentru pariori. Eu nu-ți spun unde este mai bine să pariezi, ca să nu par subiectiv. Citește ce am scris mai sus și-n mod normal vei ajunge singur la o concluzie. Și dacă este cea corectă, atunci nu mai pierde timpul și deschide cont la această casă de pariuri pe internet.

PS: Chiar dacă de-a lungul articolului am mai încercat să leg lucrurile serioase și de unele mai amuzante tot ceea ce am scris mai sus este cât se poate de serios și de adevărat!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

888sport

L1160654W000324

L1172986W000768

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON100% pana la 1000 RON250% pana la 2500 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
32 din 4768%+1145.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here