Cât de profitabile sunt pariurile de tipul pauză/final?

0

Aflându-se în căutarea unor cote cât mai mari mulți pariori care joacă pe fotbal ajung să parieze pe pronosticuri de tipul pauză/final. Pentru acest tip de selecție primești, în general, o cotă bună, însă și riscurile sunt pe măsură.

pariuri pauză final

În acest articol îți voi prezenta principalele aspecte legate de pariurile pauză/final la fotbal. Te voi învăța cum să analizezi corect un meci atunci când vrei să joci un astfel de pronostic, dar vei vedea și dacă aceste selecții se pot dovedi profitabile pe termen lung.

Click AICI pentru a juca un pariu pauză / final fără risc!

bonus superbet pariuri casino fara depunere

1. Ce sunt pariurile de tipul pauză/final?

Chiar dacă este un tip de pariu foarte ușor de înțeles pot exista pariori care nu cunosc exact ce înseamnă acesta.

La pariurile sportive de tip pauză / final trebuie să intuiești corect atât rezultatul după prima repriză, cât și cel de la finalul jocului. Mă refer aici la finalul celor 90 de minute, deoarece reprizele de prelungiri (atunci când au loc) nu sunt luate în considerare. Atenție, nu confunda pariul “pauză sau final” cu pauză/final, pentru că sunt selecții diferite, însă cu siguranță îți vei da seama de acest lucru și după valoarea cotelor.

2. Ce trebuie să ai în vedere atunci când joci pariul pauză/final?

Această selecție este destul de greu de anticipat corect, iar din acest motiv analiza și informarea fiecărei persoane joacă un rol esențial. Inspirația contează și ea foarte mult în reușita unui astfel de pariu. În cele ce urmează îți voi da câteva sfaturi foarte utile atunci când vrei să joci ponturi pariuri de tipul pauza / final.

2.1 Nu te lăsa influențat de cote

Prima tendință a oricărui parior este să meargă pe cotele mai mici, atunci când nu posedă informațiile necesare pentru a alege un anumit pronostic. Chiar dacă în teorie aceste valori mai reduse ale cotelor reprezintă o șansă mai mare de reușită a pronosticului, în realitate lucrurile stau diferit. De aceea sfatul meu este să nu te bazezi pe cote în alegerea unui pariu pauză/final, ci doar pe analiza respectivului meci.

2.2 Ține cont de statistici

La acest tip de pariu și statisticile pot juca un rol important. Consultând astfel de date poți vedea cum se descurcă anumite echipe pe propriul teren sau în deplasare, poți vedea numărul de goluri înscrise/primite în prima parte a jocului și-ți poți face o idee generală despre cum ar putea să decurgă partida.

Doar statisticile nu te vor conduce mereu spre un pariu câștigător; ele trebuie folosite doar ca un punct de plecare. De exemplu, dacă în deplasare, o echipă n-a câștigat niciodată meciul conducând încă de la pauză, probabil pronosticul pauză/final 2/2 este de evitat.

2.3 Informează-te asupra problemelor de lot

O informație de folos, atât pentru pariurile de tipul pauză/final, cât și pentru orice altă selecție este legată despre problemele de lot din cadrul echipelor. De exemplu, lipsa celui mai bun marcator al unei echipe ți-ar putea schimba radical părerea despre un anumit joc, la fel cum și lipsa unui fundaș de bază sau a portarului titular ar trebui s-o iei în calcul.

2.4 Ține cont de condițiile meteorologice

Chiar și condițiile meteo pot juca un rol important în reușita unui pariu pauză/final. În cazul în care meciul se desfășoară în condiții de ploaie, caniculă sau pe un teren înghețat, cel mai bine ar fi să eviți orice fel de pronostic. Ploaia va face mingea foarte greu de controlat și rezultatele pot fi surprinzătoare, canicula poate afecta, de asemenea, performanța jucătorilor în teren, iar terenul înghețat va conduce la mari dificultăți în a găsi poarta adversă.

2.5 Derby-urile trebuie, pe cât posibil, evitate

Ținând cont că vorbim despre un pariu destul de riscant, acesta nu este recomandat să se joace pe derby-uri. În astfel de meciuri ambele echipe intră foarte motivate în teren și cel puțin în prima repriză meciul poate fi mai echilibrat decât te aștepți. Într-un derby se poate întâmpla orice, astfel că recomand evitarea oricărui tip de pariu pe un astfel de meci.

2.6 Ține cont de motivația echipelor

Nu-n ultimul rând, motivația jucătorilor este un lucru foarte important în analiza unui meci. De exemplu, dacă o echipă care are nevoie disperată de victorie întâlnește o formație pentru care jocul n-are miză, atunci este probabil ca echipa mai motivată să preia conducerea destul de repede în meci.

În același timp, dacă meciul este unul foarte important pentru ambele tabere este posibil ca prima repriză să fie tratată cu prudență și să se termine la egalitate. Acestea nu sunt niște date exacte, dar pot fi sfaturi utile pentru alegerea pariurilor pauză/final.

3. Sunt profitabile pariurile de tipul pauză/final?

Din punct de vedere teoretic pariurile de tipul pauză/final au o șansă de reușită de doar 11%, deoarece numai o singură selecție din cele 9 posibile (1/1, 1/X, 1/2, X/1, X/X, X/2, 2/1, 2/X, 2/2) poate fi câștigătoare. În pariuri teoria nu este valabilă în cele mai multe cazuri, astfel că informarea și analiza unui eveniment sportiv poate elimina din start câteva variante posibile ale pariului pauză/final.

Pariurile sportive de tipul pauză/final se pot dovedi profitabile dacă se face o informare și o analiză corectă a respectivului eveniment. Sfatul meu este să urmărești doar câteva campionate de fotbal (2-3 maxim) dacă îți permite timpul sau, dacă nu, doar câteva echipe (și de preferat nu cele mai puternice, deoarece în meciurile lor, de obicei, cotele nu sunt valoroase), pentru că astfel șansele de reușită ale pariurilor pauză/final vor crește considerabil.

În același timp, încearcă să eviți “bombele” pauză/final 1/2 sau 2/1, deoarece, chiar dacă primești cote extrem de mari, șansele de reușită sunt reduse.

Cele mai bune cote pentru pariurile pauză / final sunt AICI!

Ți-am prezentat principalele aspecte legate de pronosticuri fotbal de tipul pauză/final. Chiar dacă este un tip de pariu destul de greu de anticipat, consider că se poate dovedi profitabil dacă îți dedici suficient timp analizei și informării cu privire la evenimentele pe care pariezi. Cotele sunt și ele unele pe măsură și se pot dezvolta chiar și anumite sisteme de joc foarte interesante bazate pe pariurile de tipul pauză/final.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here