Arbitrage betting România

Scris de Laur198521/01/2024

În acest articol o să-ți prezint cum funcționează arbitrage betting, singura metodă 100% sigură de a câștiga la pariuri.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Ce presupune metoda denumită arbitrage betting?

Este extrem de simplu. Pariem la top case pariuri online pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, astfel încât orice s-ar întâmpla să facem profit.

Ca să te apuci de arbitrage trebui să ai o bancă de start consistentă, dar și răbdare, multă răbdare. Motiv este că sumele câștigate vor fi constante dar nu foarte mari.

Există site-uri care au un script special inserat care prezintă toate meciurile pe care se poate face arbitrage betting în ziua respectivă. Tu trebuie să verifici, în primul rând, dacă agențiile la care poate fi făcut un anumit sure bet acceptă români, pentru a nu risca să plasezi un tip de pariu la o agenție și apoi la a doua să descoperi că n-o mai poți face.

Ideal ar fi să-ți ții banii în portofelul online Skrill (un fel de bancă virtuală, dar care este 100% de încredere și unde nu vei risca s-ai banii blocați).

Este nevoie de un cont Skrill pentru că retragerile de la o casă de pariuri într-un astfel de cont durează, în general, 24 de ore. Dacă nu dispui de o bancă foarte consistentă, care să-ți permită să alimentezi cu mii de lei conturile la circa 7-8 case de pariuri atunci contul Skrill este vital.

Când te apuci de arbitrage betting trebuie să ții cont de modificarea rapidă a cotelor. O schimbare de cotă poate strica sure bet-ul și astfel riști să pierzi bani. Atunci când alegi această modalitate de a paria pe un meci plasează imediat cele 2 sau 3 pariuri.

Alt lucru de care trebuie ținut cont este verificarea limitei de pariere avută de o casă înainte de a paria pronosticul contrar la altă casă. Acest lucru este valabil în special dacă vrei să faci arbitrage cu sume foarte mari.

Unele case de pariuri din România mai au obiceiul să limiteze pariorii care sunt "mirosiți" că fac arbitrage betting. Îți dai seama că un bookmaker se va prinde că joci un sure bet dacă pariezi la el o dată la câteva zile și doar pe anumite pronosticuri cu mize foarte mari.

Nu vei fi limitat imediat, așa că se poate profita ceva timp. În plus, sunt case de pariuri care-și asumă pierderile și nu limitează deloc. Este drept că astfel de case nu sunt legale în România.

Scriam că ai nevoie de răbdare deoarece aceste ponturi pariuri sigure nu "curg în valuri". După cum aminteam mai sus există sure bets calculator pe anumite site-uri. Acestea calculează ce miză să joci dintr-un total ales de tine pentru a face profit indiferent de rezultat.

sure bets romania

În exemplul meu am un meci de fotbal pe care putem paria la Betfair, 1xbet și 10x10-bet.com (putem paria teoretic, deoarece practic dacă locuiești în România este ilegal să pariezi la acești operatori).

Conform cotelor oferite de cele 3 case dacă dorim să pariem 1.000 RON pe ele atunci ar trebui să plasăm pe SC Weiz 242.28 RON la Betfair, pe X 279.55 RON la 1xbet și pe Union Gurten 478 RON la 10x10-bet.com. Indiferent de modul în care se va termina partida vom avea un profit de circa 90 RON. Dacă este bine sau nu rămâne la latitudinea fiecăruia.

Ca o părere personală cred că o persoană care are un buget pentru pariuri de minim 10.000 RON se poate apuca de arbitrage jucând exact așa, mize de 1.000 RON pe meci. Am zis că ar trebui un astfel de buget pentru a putea împărți o mare parte din sumă între casele de pariuri online care oferă cele mai mari cote și pentru a rămâne și cu ceva în Skrill, în caz că va trebui să joci la o agenție unde nu ai fonduri.

Pe termen lung, la o rată de profit medie de 3.5%, putem face treabă destul de bună. Adică la un total de 100 de pariuri ai face un profit aproximativ de 3.500 RON. La un total de 300 de pariuri practic ți-ai dubla banca.

300 de pariuri se vor plasa probabil într-o perioadă de aproape un an, dar ținând cont că suma este garantată (dacă nu faci vreuna dintre greșelile de mai sus) cred că merită încercat de cei care dispun de o bancă mare. Totuși, grijă mare la limitări!

S-ar putea  te intereseze și: