Pariuri sportive de valoare – sfaturi utile

0

În acest articol o să afli informațiile despre pariurile sportive de valoare, acele pariuri pe care orice parior, începător sau experimentat, și-ar dori să le găsească. Aceste pariuri de valoare mai poartă denumirea de Value Bets!

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

pariuri sportive de valoare

1. Ce este un pariu de valoare

Descoperi un pariu de valoare dacă după ce faci calculul de mai jos obții un rezultat mai mare de 1.00. Formula în cauză este următoarea:

valoarea pariului = cota selecției x estimarea procentuală / 100

Estimarea procentuală este estimarea care o dai tu pariului respectiv după ce-l analizezi ținând cont de tot ceea ce am scris la punctul 3.

De exemplu pentru peste 2.5 goluri la FCSB – CFR consideri că sunt 50% șanse să se înscrie peste 2.5 goluri. În cazul în care la o casă de pariuri vei găsi o cotă mai mare de 2.00 (să zicem 2.05) înseamnă că ai găsit un pariu de valoare.

Valoarea pariului în acest caz este egală 2.05 x 50 / 100, adică 102.5 / 100. Astfel valoarea pariului va fi 1.025. Este mai mare decât 1, deci vorbim despre un value bet.

2. Formarea cotelor de către casele de pariuri

Dacă, de exemplu, un anumit eveniment / pariu ar trebui să aibă cota 2.00 casa de pariuri îți va oferi cota 1.95 sau chiar 1.90.

De ce?

Pentru că prin cei 0.05-0.10 casa de pariuri își asigură profitul, indiferent de ce se va întâmpla în meciul respectiv. Noi ca să putem încadra un pariu ca și value bets trebuie să-l găsim cu o cotă de peste 2 pentru a putea scoate profit de pe urma acestuia.

Noi când suntem în căutare de valuebets trebuie să fim înaintea caselor de pariuri, să anticipăm, să urmărim și să acționăm.

3. Aspecte de luat în calcul atunci când cauți un value bet

3.1 Diferența de valoare dintre echipe

Dacă, de exemplu, Juventus se confruntă în deplasare cu Spal, aceasta cu siguranță la ora începerii va avea o cotă foarte mică. Noi dacă reușim să prindem acea cotă în maximul ei (de regulă cu câteva zile înainte de începerea partidei) putem să o considerăm un value bets.

3.2 Forma echipelor

Se întâmplă constant ca unele echipe să treacă prin perioade excelente sau prin perioade mai puțin bune. Astfel putem profita și noi, dacă echipelor li se oferă cotele obișnuite, ele venind cu un moral foarte bun sau foarte slab, noi putem profita și să scoatem profit în urma pariurilor pe acestea.

3.3 Importanța punctelor

Cu siguranță toată lumea a văzut răsturnări de situații prin ultimele etape ale campionatelor. Acestea sunt favorizate de necesitatea de puncte pentru a evita retrogradarea, pentru a accede în competițiile europene sau pentru câștigarea respectivei competiții. O echipă se poate schimba foarte mult atunci când are mare nevoie de puncte.

Dă click AICI dacă vrei să pariezi cu bonusuri de până la 500 RON! 

3.4 Programul echipelor

Acesta este un aspect foarte important de luat în calcul. Dacă, de exemplu, Real Madrid va joacă finala Ligii Campionilor sigur în ultimul meci dinaintea finalei va menaja jucătorii și va alinia echipa a doua sau cu prea puțini jucători de bază.

Într-o astfel de situație putem profita foarte mult, în special pe goluri. Jucătorii care nu prea au fost folosiți doresc să impresioneze. În plus echipa adversară va avea un plus prin faptul că în fața ei se va afla o formație mai puțin experimentată. Putem fi martorii unui meci foarte deschis, cu multe faze de poartă și totodată cu multe goluri.

3.5 Probleme interne

De luat în calcul în această căutare de value bets sunt și problemele de la echipă, de multe ori conducerea este în conflict cu jucătorii sau cu antrenorul, jucătorii pot fi neplătiți de mult timp, antrenorul este pe punctul de a pleca și nu-și mai dă interesul etc.

Sunt factori care afectează foarte mult determinarea jucătorilor. Dacă noi cunoaștem aceste aspecte putem spune că avem un plus față de case de pariuri România.

3.6 Diferența de piață

Dacă dorești să cauți acest tip de pariuri atunci te sfătuiesc să-ți faci cont la mai multe case de pariuri. De multe ori cotele diferă de la agenție la agenție și pentru tine cel mai benefic ar fi să pariezi pe cea mai mare cotă de pe piață.

4. Pariuri de valoare live – cum să profiți de cote mărite

O modalitate foarte bună de a obține aceste pariuri de valoare se găsește în pariurile live. Dacă ești adeptul tipurilor de pariuri pe peste 2.5 goluri sau GG poți profita mai mult de pe urma acestora.

Dacă ai încredere foarte mare într-o partidă că se vor marca peste 2.5 goluri atunci te sfătuiesc să analizezi cotele respectivului meci după ce a trecut jumătate din prima repriză și scorul nu s-a modificat.

Foarte probabil o să observi o creștere cu aproximativ 15% față de cota inițială. Dacă tu crezi că după cum s-a jucat șansele să se înscrie minim 3 goluri sau să înscrie ambele echipe s-ar putea să fi găsit un pariu de valoare.

5. Concluzii

În încheiere aș vrea să subliniez faptul că acesta nu este un pariu 100% sigur, fără risc, este tot un tip de pariu bazat pe analiză. După cum știe toată lumea, în momentul în care se aude fluierul arbitrului, toată analiză poate pica din cauza unei singure acțiuni.

Totuși, dacă ai capacitatea de a găsi aceste pariuri de valoare pe termen lung șansele de a câștiga la pariuri sportive vor fi mai mari.

Descoperă AICI una dintre casele de pariuri cu cele mai bune cote!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here