Pariuri X – sfaturi utile pentru cei care vor să parieze pe egalitate

0

Pariurile pe rezultate de egalitate sunt preferate de mulți pariori. Din acest motiv m-am gândit să scriu acest articol în care vin cu câteva recomandări pentru cei care vor să joace pariuri pe x final.

pariuri x sfaturi utile

1. Ține cont de stilul echipelor implicate

De foarte mulți ani o mare parte dintre pariori consideră că anumite campionate sunt predispuse pentru a se înregistra rezultate de egalitate. Mă refer în mod special la ligile secunde din Italia și Franța.

În condițiile în care în sezonul curent ambele campionate menționate au procentajul rezutaltatelor de egalitate de aproximativ 30% această considerație pare a fi una corectă. Trebuie, însă, să se țină cont și de echipele implicate înainte de a juca un pariux.

Plasează AICI pariuri x cu o miză de 500 RON fără riscul de a pierde!

Anumite echipe preferă să joace mai spectaculos și în meciurile lor șansele să avem parte de egalitate vor fi mai mici. La fel cum, de cealaltă parte, sunt destule echipe care atunci când joacă în deplasare o fac la ciupeală. Ele își propun să obțină un punct și de multe ori reușesc.

La meciurile în care sunt echipe de nivel apropiat poate fi un reper bun și formulele de start probabile. Dacă cei 2 antrenori plănuiesc să înceapă în același sistem 4-2-3-1, 4-4-2, 4-3-3 etc sunt mai multe șanse să vedem o remiză decât dacă una dintre echipe ar începe în 4-2-3-1, iar cealaltă ar juca în 4-3-3.

În prima situație fiind formule identice ele practic s-ar anula. Dacă nu vor fi jucători care să facă diferența atunci egalul este o opțiune viabilă.

2. Ia în calcul condițiile meteorologice

Nu insist prea mult pe acest aspect deoarece n-ar trebui să reprezinte un aspect important decât iarna sau vara.

În perioada rece a anului s-ar putea ca anumite meciuri să se joace pe terenuri înghețate sau pe ploi puternice. Aceste condiții meteorologice n-au cum să nu influențeze evoluțiile echipelor. Un teren prost va duce, în cele mai multe cazuri, și la un joc prost iar cei care joacă ponturi pariuri x combo sau simplu ar putea avea de câștigat.

În perioada foarte caldă a anului, mai ales în anumite zone, s-ar putea ca tocmai căldura să fie un factor important. Dacă este un meci echilibrat și cel puțin prima repriză se va juca la o temperatură de cel puțin 33-34 de grade s-ar putea să vedem în teren jucători storși de energie. În aceste condiții n-ar fi exclus să avem puține faze de poartă și implicit un echilibru total și pe tabela de marcaj.

3. Nu te lăsa păcălit de cote

Vrei să joci pariurix? Te uiți pe oferta de la case de pariuri România și vezi la anumite meciuri cote de 2.70 sau 2.80. Acestea sunt cote mai mici decât cele de peste 3 oferite în general de casele de pariuri pentru rezultatul de egalitate.

Mulți pariori vor considera că dacă agenția oferă o cotă mai mică pentru egal atunci acel meci are șanse mari să se încheie în acest mod. Ei nu vor mai pierde timpul cu analiza și vor lua direct egalul pe bilet.

Aceasta este o greșeală!

Joacă AICI pariuri X la casa de pariuri online cu cele mai bune cote! 

Fă o analiză, de preferat mai vastă, dar chiar și una sumară este mai bună decât deloc. La capătul ei poate vei vedea lucruri care te vor face să te îndoiești de remiză. Sau, din contră, poate vei observa aspecte care te vor face să mizezi cu și mai mare încredere pe egalitate.

În cazul în care vrei să joci de acum pariurix n-ar fi o idee rea să ții cont și de cele 3 sfaturi pe care le-am prezentat în acest articol. Nu te uita strict după 2-3 date statistice și după cote și sunt șanse mari să ai doar de câștigat pe termen mediu și lung.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
20 din 2774%+995.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here