Jocuri pariuri sportive – sfaturi de la un parior „maniac”

1

S-au consumat tone de cerneală scriindu-se multe, foarte multe lucruri despre pariurile sportive și cum și ce să facem, cum să ne dăm peste cap pentru a da lovitura, pentru a găsi rețeta câștigătoare.

O să-ți împărtășesc și eu câte ceva din experiența mea ce-nsumează ani mulți. (asta nu-nseamnă că toți anii au fost rodnici, doar că am avut timp berechet pentru a învăța din greșeli).

Pariază AICI la casa de pariuri online recomandată de biletu-zilei.com!

bonus superbet pariuri casino fara depunere
Jocuri pariuri sportive - sfaturi de la un parior "maniac"

De multe ori, de foarte multe ori, sunt mai supărat de faptul că n-au ieșit ponturile pe care le ofer pe site decât de faptul că am pierdut eu.

Nu vreau să fac o laudă din acest aspect, cred că sentimentul acesta îl au mulți dintre cei care scriu pe site-urile de pariuri sportive și poate că așa ar trebui să fie; eu zic că acest lucru înseamnă responsabilitate, înseamnă că ne pasă de ceea ce-ți oferim și ca am dori să dăm ponturi din ce în ce mai bune.

Oare sunt defect, învechit, vetust, gândind altruist într-o lume-n care goana aceasta de neoprit după câștiguri ne atrofiază sentimentele umane?

Aș vrea să cred că nu, că asa este normal să se întâmple, să împart cu tine ceea ce am învățat în ani mulți (nu toți buni, repet 🙂 ) de pasiune pentru sport.

Aș vrea ca sintagma aceasta a mea, de parior maniac, să nu fie înțeleasă în sens peiorativ.

Îți propun să luăm din dicționarul explicativ al limbii române doar partea luminoasă a definiției: să vorbim despre oameni preocupați, poate excesiv uneori, de ideile lor, de reușită-n domeniul lor de activitate.

Așa ne considerăm și noi, pasionați de sport, buni cunoscători ai acestui fenomen și, în același timp, oameni care înțeleg să-și folosească pasiunea pentru a obține profit din ea. Și dornici de a împărți ideile noastre cu voi.

Fiind un pasionat al Bundesligii și al tenisului am decis, cu mult timp în urmă, să-mi folosesc pasiunea pentru sport și statistică pentru a-mi plăti facturile din altă sursă decât salariul lunar.

Și am reușit acest lucru de mai bine de 10 ani, aproape în fiecare lună.

N-a fost ușor, au fost înainte ani întregi în care a trebuit să mă auto-educ, să nu mai pun pe bilet al optulea meci, apoi al șaselea și apoi al patrulea, deși mi se păreau „super-mega-ultra sigure”.

Jocuri pariuri sportive sunt ele jocuri de noroc?

Am mai spus-o, eu cred cu tărie ca jocuri pariuri sportive nu sunt jocuri de noroc așa cum sunt catalogate de către cei care vor să ne smulgă tot mai multe taxe din această activitate.

Hazardul există peste tot, în orice activitate aparent gândită cu minuțiozitate.

Așa este și la pariurile sportive, o alunecare, o deviere, o eliminare, o minge ieșită un milimetru în aut, pot schimba învingătorii.

Dar noi analizăm fiecare eveniment, ne documentăm cu strășnicie pentru ca acest hazard să se reducă la minimum posibil.

Te sfătuiesc (am mai făcut-o, o s-o mai facem) să pariezi cu grijă, cu atenție, responsabil.

Găsești pe acest site o echipă de oameni dedicați, pasionați, maniaci în sensul bun al cuvântului, pentru că avem marota de a schimba total percepția celor din jur despre ceea ce înseamnă de fapt pariurile sportive.

Nu-ți vom oferi ponturi pariuri cu cota 20 pauză / final, pentru că vrem să schimbăm părerea generală despre cei care joacă la pariuri sportive online, cred că s-a schimbat în timp profilul acesta atât de discutat și de blamat al pariorului.

Sunt tot mai mulți oameni inteligenți în această branșă, sunt din ce în ce mai puțini cei care vor să dea lovitura cu 2 RON și 20 de meciuri pe biletul zilei.

Pe acest lucru ne bazăm, pe agerimea minții, și în cazul tău și într-al nostru, firește! 🙂

Experiența face diferența!

Trebuie spus fără falsă modestie că experiența contează și ea din plin în branșa aceasta. Avem ani de pasiune și de studiu în urmă și sper că acest istoric benefic să se vadă și-n rezultatele obținute.

Se spune că englezescul „bet” (pariu) provine de la prescurtarea cuvântului „abetment”, care ar însemna a încuraja, a aproba sau a sprijini o acțiune.

Cred că-n momentul în care fiecare dintre noi implică în joc niște sume de bani, obținute prin muncă, implicarea în acțiunea de a paria crește, motiv pentru care și abordarea acestei activități trebuie să fie mult mai atentă, mai aprofundată.

Pe măsură ce am evoluat în acest domeniu mi-am dat seama de tot mai multe lucruri care trebuie luate în calcul, de alte elemente pe care nu le-am putut prevedea la începuturi și pot spune fără teama de a greși că orice informație în plus dobândită a dus la evoluție gradat, în timp.

Dacă la început pariurile nu ne aduc o satisfacție financiară și, dacă acest trend nefericit continuă, oare câți dintre noi ne-am întrebat de ce mai continuăm, câți avem puterea să ne oprim pur si simplu sau să ne schimbăm atitudinea?

Cred că un parior trebuie neaparăt să-și pună următoarele întrebări, într-un mod responsabil, într-un mod matur și într-un mod obiectiv:

  • Până în acest moment am câștigat din pariuri sau am pierdut continuu?
  • Ce am schimbat în evoluția mea ca să duc lucrurile în sens pozitiv, către obținerea profitului?
  • Ce motivare mai am ca să mai pariez?
  • Oare ce aș putea îmbunătăți în abordarea pe care o am de a paria?
  • Pariurile sportive îmi afectează viața de zi cu zi, relațiile cu cei din jur?

Eu mărturisesc că am răspuns la aceste întrebări, dar acestea sunt lucruri strict individuale, mi se aplică mie, se mulează pe evoluția mea și pe concepția mea.

Evoluția mea a fost influențată major de activitatea mea de ani întregi în domeniul pariurilor sportive, de modul în care am primit feed-back de la voi, de modul altruist în care am încercat să recomand alegerile mele, de felul în care m-am implicat și mi-a pasat de ceea ce ofer.

Nu cred că am rețeta de câștig la pariuri sportive, probabil că nimeni n-are una infailibilă.

Dar atâta timp cât poți dubla relativ ușor suma pariată, atâta timp cât noaptea nu te găsește încordat, măcinat de gânduri legate de pariuri și de povara banilor implicați, atâta timp cât bucuriile vieții, prietenii și familia sunt în prim-plan, iar pariurile sunt doar o activitate conexă, o activitate de fundal, un hobby, cred că ele pot fi privite cu adevărat ca o pasiune din care putem scoate și ceva bănuți, nu ca un mod de viață.

Dar la fel ca și fumatul unui trabuc fin, linia de demarcare dintre o satisfacție moderată, ocazională, și un viciu, precum cel al fumatului zilnic de țigări, este foarte subțire, și natura umană este astfel constituită încât să fie predispusă la a cădea în latura negativă.

Învață să te autocunoști, să-ți cenzurezi pornirile instinctuale. Încearcă să corectezi ceea ce-i de corectat, să fii isteț, să fii inspirat din ponturile noastre, dar cu discernământ, să nu le îngurgitezi pe nemestecate, să le treci prin filtrele tale.

Te vom ajuta să ai permanent pariul zilei pe masă, în primul rând pentru bucuria jocului, pentru adrenalină, plăcere, dar cu relaxare, fără patimă, cu zâmbetul pe buze.

CLICK AICI pentru a paria online cu un super bonus!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here