PayPal – un portofel online nerecomandat pariorilor

0

Deși este unul dintre cele mai populare metode de plată online, Paypal nu se dovedește a fi de mare ajutor pariorilor. Dacă te întrebi ce este Paypal, cum te înregistrezi, ce taxe se percep și cât de folos este în pariuri acest articol îți va oferi răspunsurile pe care le cauți!

1. Ce este PayPal?

PayPal este cel mai mare procesator de plăți online, fiind fondat încă din anul 1998. Este deținut de eBay și se aproximează că există peste 190 de persoane cu cont PayPal.

Poate fi privit ca un portofel virtual, deoarece îți permite să adaugi un card bancar pentru a efectua retrageri și depuneri. Contul de PayPal poate fi folosit pentru diferite tranzacții online dar și pentru transferuri către alți utilizatori.

2. De ce PayPal nu este de ajutor pariorilor?

Foarte multe persoane se întreabă dacă pot depune sau dacă pot face retrageri cu PayPal la casele de pariuri. Ei bine, din păcate răspunsul este negativ. Acesta este și motivul pentru care cred că PayPal este un portofel online nerecomandat pariorilor.

Deși mulți pariori și-ar dori să poată folosi un cont PayPal pentru a realiza tranzacții în domeniul pariurilor, din păcate acest lucru nu este posibil. Cu toate acestea, în curând ar putea apărea primele agenții de pariuri și casinouri online care acceptă PayPal. Trebuie să fim optimiști iar noi vă vom ține la curent în acest sens.

3. PayPal creare cont nou

Pentru a te înregistra va trebui să accesezi site-ul paypal.com. În dreapta sus ai butonul Sign Up pe care trebuie să dai click dacă dorești un cont PayPal România.

După ce ai apăsat acest buton va trebui să alegi dacă vrei un cont personal sau un cont de business. Cel mai probabil vei opta pentru crearea unui cont personal. Așa că următorul pas este să apeși butonul „Get Started”.

paypal inregistrare

Se va deschide o nouă pagină acolo unde va trebui să introduci rând pe rând datele solicitate, începând cu numărul de telefon.

După ce ai completat toate aceste date contul tău de PayPal a fost creat. În continuare va trebui validat cu ajutorul adresei de email sau a numărului de telefon introduse.

Trebuie să știi că poți avea cont PayPal fără card însă acesta va fi în cea mai mare parte inutil atâta timp cât nu adaugi un card pentru a putea face alimentare cont PayPal. De asemenea, cardul adăugat va fi folosit și pentru a face plata PayPal atunci când dorești să faci o retragere.

PayPal funcționează excelent cu un card Visa, iar de aceea ar trebui să adaugi un astfel de card.

Cardul poate fi adăugat de pe pagina principală PayPal, accesând butonul din dreapta „Link a Card or Bank”.

4. Taxele și comisioanele pe care le impune PayPal

Așa cum scriam la capitolul unde îți prezentam ce este Pay pal, acesta este un serviciu gratuit.

Asta înseamnă că poți avea un cont PayPal România fără a plăti o taxă anume. Totuși, dacă vrei să te bucuri pe deplin de acest serviciu, atunci vei suporta anumite comisioane în funcție de tranzacțiile pe care le efectuezi.

Dacă plătești cu PayPal, atunci tranzacțiile efectuate nu percep comisioane. Vei plăti comision însă atunci când vei retrage bani, iar comisionul s-a modificat destul de mult în ultima vreme. În prezent, dacă vrei să retragi bani de pe PayPal atunci va trebui să suporți un comision de 1%, care poate fi de minim 1 leu și de maxim 40 lei.

5 De ce să folosești PayPal?

Așa cum am mai menționat în acest articol despre PayPal Romania informații, pentru pariorii din România nu este un serviciu foarte util, deoarece NICI O CASĂ DE PARIURI ONLINE LEGALĂ nu acceptă plăți cu PayPal.

Nu înseamnă că ar trebui să ignori complet acest serviciu!

Fac această afirmație deoarece Paypal prezintă totuși o mulțime de beneficii. Vei putea face plăți online, atât pentru achiziția de produse din magazine online, pentru achiziția de diferite servicii online, pentru a face tranzacții către prieteni și chiar pentru a juca la casele de pariuri din străinătate dacă NU locuiești în România.

Este ușor de folosit și totodată transferurile se fac instant.

Acestea fiind spuse, dacă și tu te întrebai despre PayPal ce este, care sunt avantajele și cum îți faci cont, atunci sper că acest articol ți-a fost de ajutor.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here