Analiză meciuri fotbal la pariuri

0

Am tot întâlnit pariori care atunci când îi întrebi de ce au ales un pronostic răspund "pentru că echipa x este mai bună, se află pe un loc mai bun" sau joacă peste 2.5 goluri pentru că ultimele meciuri ale echipelor implicate s-au încheiat astfel. Aceasta este o abordare greșită atunci când vine vorba de analiză meciuri fotbal, iar pe termen lung un astfel de parior va fi pe minus.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

analiză meciuri fotbal

Chiar aș fi curios câți dintre cei care analizează superficial meciurile din ofertă, adică doar cu clasamentul în față și cu ultimele rezultate, au făcut profit din ponturi fotbal în ultimul an.

Pariază AICI online la casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Analiză meciuri fotbal – de ce trebuie să ținem cont?

Îți prezint punctual toți pașii pe care ar trebui să-i urmezi atunci când faci analiză pentru meciuri de fotbal.

1. Motivația echipelor!

Primul criteriu atunci când analizăm un meci este de departe acesta. O echipă, chiar foarte bună, poate produce rezultate surprinzătoare atunci când nu este motivată.

2. Declarațiile jucătorilor, antrenorilor și oficialilor!

Poate intra tot la motivație, dar este ceva diferit. Dacă un antrenor declară „venim să ne apărăm”, atunci nu te aștepta ca echipa respectivă să marcheze multe goluri. Dacă un jucator declară că la club sunt probleme de ordin financiar, atunci nu te aștepta ca formația din care face parte să fie foarte motivată.

3. Evoluția echipelor în ultimele meciuri!

Aici trebuie să ținem cont și de adversarii întâlniți de cele 2 echipe-n ultimele meciuri. Dacă Manchester City a marcat de câte 4 ori în ultimele 3 etape cu Fulham, Burnley și West Ham nu-nseamnă că va marca și acum, când o va-ntâlni pe Chelsea. La fel cum 2 echipe spectaculoase ar putea să se anuleze reciproc atunci când se-ntâlnesc și să facă un meci lipsit de goluri, chiar dacă ambele vin după multe meciuri cu goluri.

La evoluția din ultimele meciuri trebuie luat în calcul și aspectul acasă / deplasare. S-ar putea ca o echipă să joace perfect acasă, iar în jocurile externe să facă mai puține puncte.

4. Absențele din echipe!

Un aspect neglijat de mulți este reprezentat de absențe. O echipă căreia-i lipsesc principalii marcatori va avea probleme în a-nscrie, deși-n ultimele jocuri (cu ei în teren) a-nscris de multe ori. La fel cum o apărare foarte bine organizată va avea probleme dacă din ea vor lipsi jucători importanți și dacă rezervele nu se ridică la nivelul titularilor obișnuiți.

5 Condițiile-n care are loc jocul!

Aici trebuie tinut cont de starea vremii și a terenului, spectatorii sau numele arbitrului. Îți dau rapid și cateva exemple fictive care pot deveni relevante.

O echipă care a marcat de câte 3 ori-n ultimele 2 meciuri jucate pe gazonuri „biliard” ar putea s-aibă probleme mari într-un joc pe un teren denivelat sau într-un joc disputat pe ploaie. Un arbitru care fluieră la cea mai mică atingere poate împiedica 2 echipe tehnice să-și facă jocul obișnuit. O echipă căreia-i lipsesc suporterii pe teren propriu nu mai este la fel de motivată ca atunci când i-ar avea pe aceștia-n tribune.

6 Întâlnirile directe!

Un factor foarte important pentru unii, dar în multe rânduri irelevant. Nu poți compara, de exemplu, un meci Manchester United – Chelsea de acum cu același meci disputat în urma cu 3 ani, pentru că s-au schimbat multe în ambele tabere. Chiar și de la tur la retur se schimbă multe, așa că atunci când iei în calcul întâlnirile directe ține cont de modificările care au avut loc în cele două loturi. Și schimbarea antrenorului poate face diferența!

Dacă atunci când faci analiză meciuri fotbal ții cont de aceste aspecte atunci cu siguranță șansele de a câștiga mai mult atunci când joci la case pariuri online vor crește considerabil. Este adevărat că ia ceva timp s-analizezi astfel un meci. Recomandat este să te axezi doar pe 3-4 competiții, astfel încât vei avea timp mai mult s-analizezi în detaliu meciurile. Pe termen lung vor apărea cu siguranță și rezultatele.

Recomand ACEASTĂ casă de pariuri, unde te așteaptă o ofertă de bun-venit foarte bună!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here