Ce înseamnă „câștigă oricare repriză”

Scris de Laur198506/01/2023

În ultima perioadă numărul de pariuri ce pot fi plasate pe un eveniment sportiv au crescut tot mai mult, iar astfel astăzi avem la dispoziție o mulțime de opțiuni. Printre acestea se află și pariul numit „câștigă oricare repriză”, pariu despre care voi scrie în acest articol.

Află din rândurile următoare ce înseamnă „câștigă oricare repriză”, ce presupune, care sunt avantajele, dacă merită jucat și totodată care sunt operatorii care îți pun la dispoziție acest pariu.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

logo manhattan casino

100% PÂNĂ LA 300 RON

logo luck

500 + 50 RON PARIURI GRATUITE

castiga oricare repriza

Ce înseamnă pariul „câștigă oricare repriză”

Dacă ești familiarizat cu pariurile sportive atunci cu siguranță ai observat cel puțin o dată faptul că poți paria că o echipă anume câștigă oricare dintre reprize. Este un pariu cu cote atrăgătoare așa că merită să-l ai în vedere ori de câte ori plasezi biletul zilei.

Înainte de toate, trebuie să precizez că acest tip de pariu poate fi întâlnit și la alte sporturi., nu numai la predicții fotbal. De exemplu, la pariuri handbal, hochei, baschet și nu numai este disponibil sub diverse forme.

Mai exact, acest pariu cu nume foarte sugestiv poate fi plasat, de regulă, pe orice eveniment sportiv împărțit în reprize sau perioade de joc.

Pariul „câștigă oricare dintre reprize” poate fi formulat în mai multe moduri însă cu siguranță îți vei da seama destul de ușor la ce se referă. Fie că pariezi că o echipă câștigă cel puțin o repriză sau oricare dintre reprize, ideea este aceeași.

Poți vedea acest pariu ca pe un mod mult mai sigur de a paria pe anumite meciuri. De exemplu, să spunem că în meciul Barcelona – Real Madrid pariezi că Barcelona câștigă oricare repriză. Iată cum vei câștiga pariul:

 • La pauză este 1–0 pentru Barcelona iar la final meciul se termină cu victoria Barcelonei > pariul este câștigat;
 • La pauză este 3-0 pentru Real Madrid, iar în a doua repriză marchează doar Barcelona și meciul se termină 3–1 > pariul este câștigat;
 • La pauză este egalitate, iar Barcelona câștigă în a doua repriză cu 2-1 > pariul este câștigat;
 • La pauză este 1–0 pentru Barcelona iar meciul se termină 2-1 pentru Real Madrid => pariul este câștigat;
 • Pierzi doar dacă Barcelona nu câștigă nici o repriză, dat fiind faptul că fiecare repriză în parte este privită ca pe un capitol separat, luându-se în considerare golurile marcate în fiecare parte a meciului. Pentru a înțelege mai ușor acest pariu, poți privi fiecare repriză ca pe un meci diferit.

Diferența de cotă nu este foarte mare. În meciul Dinamo Minsk - Slutsk, Dinamo Minsk are la superbet.ro cota 1.55 pentru victorie, în timp ce cota pentru a câștiga cel puțin o repriză este 1.30.

De ce să plasezi pariuri de tipul „câștigă oricare repriză”

Pariul „câștigă oricare repriză” poate fi o foarte bună alternativă pentru pariurile de tip solist. Astfel, dacă nu ești foarte convins că o echipă va câștiga un meci, cu toate că pare favorită, șansele de a câștiga cel puțin o repriză sunt mult mai mari.

A nu se confunda acest pariu cu pariul de tip „pauză sau final” deoarece este un pariu diferit. Cu toate acestea, mulți pariori le confundă, ceea ce poate avea consecințe nu foarte fericite.

Șansele de a câștiga atunci când mizezi că o echipă se va impune în cel puțin o repriză sunt mult mai mari. Iar acesta este cel mai bun motiv pentru a plasa astfel de ponturi pariuri!

De asemenea, poți profita de cote foarte bune pariind pe o echipă care nu începe jocul ca favorită, prevăzând astfel o mică surpriză. Chiar dacă nu va câștiga întreg meciul, șansele de a câștiga prima sau a doua repriză sunt mai mari.

Unde poți găsi pariul „câștigă oricare dintre reprize”

Dacă vrei să profiți de acest pariu și să-l joci mai des pe biletele tale, atunci îl vei găsi la următoarele case de pariuri sportive:

 • Betano pariuri - nu este disponibil chiar pentru toate evenimentele sportive; Deschide cont la Betano!
 • Super Bet - pariul câștigă minim o repriză sau câștigă oricare repriză este afișat în ofertă sub forma I1 sau II1 - echipa gazdă câștigă prima repriză sau echipa gazdă câștigă a doua repriză, respectiv I2 sau II2 în cazul care vrei să pariezi că oaspeții vor câștiga oricare dintre reprize. Pariul poate fi găsit la secțiunea Combo Sau/Sau; Pariază AICI la Superbet!
 • Unibet - sub forma „Să câștige cel puțin o repriză”. Pariază AICI la Unibet!
 • Netbet - sub forma „Câștigă minim o repriză”; Joacă AICI la Netbet cu bonus 100 RON!
 • 888Sport - aici avem opțiunea 1 sau 2 pe prima repriză și respectiv pe a doua.
 • Fortunabet - aici avem opțiunile de pariere Gazdele câștigă cel puțin o repriză: Da/Nu și respectiv oaspeții câștigă cel puțin o repriză: Da/Nu
 • Favbet - găsim opțiunea cu denumirea "Câștigă una din reprize"
 • Winbet - și aici avem opțiunile de pariere Gazdele câștigă cel puțin o repriză: Da/Nu și respectiv oaspeții câștigă cel puțin o repriză: Da/Nu
 • Winmasters - aici găsim opțiunea de pariere sub denumirea "Câștigă una din reprize"
 • Betfair - aici găsim opțiunea de pariere sub denumirea "Câștigă oricare repriză"

Mai este disponibil și la alți operatori, dar cei de mai sus reprezintă principalele recomandări.

Acestea fiind spuse, îți recomand să joci acest tip de pariu iar astfel șansele de a obține câștiga vor fi mult mai mari!

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

 1. Am pus azi un bilet și unul din meciuri a fost pe M.City că cîștiga ambele reprize scorul a fost 3-0 pauza și final 3-1 și mi sa dat că am pierdut meciul.

  1. Salut. Este corect.
   City a castigat doar prima repriza nu pe ambele. A doua repriza a fost castigata de Leicester.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: