Ponturi pariuri 2+ si 3+, ce sunt și unde le poți juca

0

Dacă ar fi să facem un clasament al celor mai jucate tipuri de pariuri, cu siguranță „2+” și „3+” se vor afla în top 5. Află mai multe despre aceste opțiuni de pariere prin intermediul acestui articol, atât ce înseamnă cât și unde poți să mizezi pe ele.

Joacă AICI ponturi pariuri 2+ sau 3+ cu bonusuri de până la 500 RON!

ponturi pariuri 2+ 3+

1. Ce înseamnă 2+ la pariuri

Dacă vrei să joci ponturi pariuri pe numărul minim de goluri dintr-o partidă, 2+ sau Peste 1.5 goluri în meci reprezintă una dintre cele mai sigure opțiuni. Pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie să se marcheze cel puțin 2 goluri (exemple de scor: 2-0, 1-1, 0-3).

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Totuși, trebuie să ții cont că de cele mai multe ori cotele pentru acest tip de pariu nu sunt foarte mari. Ele se situează în general în intervalul 1.10 – 1.40, în funcție de echipele implicate în meciul respectiv.

Totodată, pariul de tip 2+ poate fi aplicat în mai multe situații, exemplificate mai jos:

  • Una dintre echipe să marcheze 2+ goluri. Acest pariu este câștigător dacă o formație (cea pe care ai mizat) va marca cel puțin 2 goluri, indiferent de scorul final al partidei.
  • Se marchează 2+ goluri în prima repriză / a doua repriză. Comparativ cu pariul Peste 1.5 goluri în meci, această opțiune se referă doar la una dintre reprize și automat cotele vor fi considerabil mai mari. Dacă pariezi 2+ goluri într-o repriză te va interesa doar numărul de goluri înscrise în respectiva repriză.

2. Ce înseamnă 3+ la pariuri

Acesta este unul dintre cele mai populare pronosticuri fotbal. 3+ sau Peste 2.5 goluri în meci” este un pronostic câștigător dacă partida se încheie cu minim 3 goluri, indiferent dacă le va marca doar una dintre formații sau ambele împreună.

La fel ca și în cazul pariului 2+, pariul de tip 3+ poate fi jucat și în următoarele moduri:

  • O echipă să marcheze 3+ goluri. Va fi câștigat dacă formație pe care ai mizat va marca 3 sau mai multe goluri, fără să te intereseze câte goluri va marca echipa adversă.
  • Se marchează 3+ goluri în prima repriză / a doua repriză. Un pariu care are cote foarte mari (pot să ajungă chiar și la 10) este cel în care mizezi că se vor marca minim 3 goluri într-o anumită repriză.

3. Unde poți juca aceste tipuri de pariuri

Așa cum am precizat în debutul articolului este un pariu foarte popular, astfel că-l vei găsi la case de pariuri online legale. Fie îl vei găsi în forma 2+ / 3+, fie Peste 1.5 / Peste 2.5 goluri, reprezentând același lucru.

Toate partidele de fotbal din oferta agențiilor au incluse și acest tip de pariu, indiferent că vorbim de competiții importante sau mai puțin cunoscute.

Cele mai bune cote pentru pariuri de tipul 2+ și 3+ le găsești AICI!

Ai aflat ce înseamnă 2+ și 3+ la pariuri sportive. În cazul în care ceva nu este clar legat de acest subiect poți să ne întrebi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here