Ambele inscriu / peste 2.5 goluri – cand este mai indicat sa joci fiecare tip de pariu

0
2074

, Ambele inscriu / peste 2.5 goluri – cand este mai indicat sa joci fiecare tip de pariu

Pariurile pe goluri sunt in acest moment cele mai populare pronosticuri pentru meciurile de fotbal, deoarece prin intermediul lor pot fi evitate unele surprize, care sunt din ce in ce mai frecvente in fotbalul modern.

Pariaza AICI pe tipul de pariu “ambele echipe inscriu” la cele mai tari meciuri ale zilei!

In acest articol voi scrie despre pariurile “ambele echipe inscriu” si “peste 2.5 goluri” care, desi par a fi foarte apropiate ca semnificatie, trebuie analizate in mod diferit. Te voi invata in continuare este indicat sa joci GG si cand 3+ pentru a avea o rata de reusita mai mare a pariurilor castigatoare.

  • Analizeaza foarte bine meciul – in primul rand, pentru a putea face cele mai bune alegeri la pariurile pe goluri in fotbal trebuie sa analizezi foarte bine si sa te informezi despre evenimentele pe care vrei sa pariezi. 
  • Nu te lasa influentat de cote – chiar daca in teorie cotele reflecta sansa de reusita a unui pariu, valoarea lor nu trebuie sa te influenteze in alegerea pronosticurilor. Ai incredere in informatiile pe care le detii si in analiza pe care ai facut-o si mergi pe pariul initial, chiar daca in prima faza acesta are o cota care “te sperie”.
  • Tine cont de motivatia echipelor – motivatia joaca un rol esential in meciurile de fotbal, de aceea priveste fiecare partida din postura ambelor formatii si vezi care este miza pentru cele doua combatante. Un meci fara miza de nici o parte ar putea fi unul plictistor, fara prea multe reusite, insa daca meciul este foarte important pentru ambele formatii, atunci ar trebui sa iei in considerare pariul “ambele echipe marcheaza”. Daca motivatia exista doar intr-o singura tabara este posibil ca alegerea mai potrivita sa fie “peste 2.5 goluri”.
  • Informeaza-te asupra problemelor de lot – un lucru foarte important asupra caruia trebuie sa te axezi este reprezentat de jucatorii indisponibili din cele 2 echipe. Lipsa celui mai bun marcator ar putea sa se faca simtita si pe tabela de marcaj, in timp ce lipsa unor oameni de baza din defensiva ar putea duce la mai multe goluri incasate decat de obicei. De multe ori vei considera ca agentiile de pariuri ofera cote mult prea bune pentru GG sau pentru peste 2.5 goluri tinand cont de forma echipelor, dar nu vei lua in calcul ca bookmakerii stiu ca de la una dintre echipe vor lipsi cei mai periculosi oameni.
  • Ai grija la derby-uri – chiar daca in general derby-urile sunt foarte atractive pentru pariori, ele sunt destul de greu de pronosticat, deoarece ambele echipe intra foarte motivate in teren. Chiar daca diferenta de valoare este una clara, in astfel de meciuri outsiderii se pot motiva suplimentar si pot produce surprize. Aici alegerea dintre “ambele echipe marcheaza” si “peste 2.5 goluri” consider ca tine foarte mult de inspiratia fiecarei persoane.
  • Tine cont de forma de moment a echipelor – forma de moment in care se afla cele doua formatii este si ea foarte importanta. O echipa care n-a marcat de 3 etape trebuie privita cu scepticism, in timp ce una a carui atac a functionat extrem de bine in ultimele jocuri are toate sansele sa continue pe aceeasi linie, deoarece jucatorii au moralul bun.
  • Ia in calcul conditiile meteorologice – chiar si vremea poate influenta foarte mult soarta unui meci de fotbal. De exemplu, pe o ploaie torentiala mingea va fi greu de controlat, astfel ca sunt toate sansele ca jucatorii sa nu gaseasca prea des spatiul portii adverse. De asemenea, canicula poate determina o oboseala accentuata in randul fotbalistilor, care va conduce in mod normal la un joc fara prea multe reusite.

Acum ca ti-am prezentat principalele lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa pariezi pe goluri la fotbal, sa vedem si care sunt situatiile in care trebuie sa joci pariul “ambele inscriu” si cand ar trebui sa alegi “peste 2.5 goluri”. Am intalnit multi jucatori care nu agreaza pariul “ambele echipe inscriu”, deoarece se gandesc la faptul ca scorul de 1-1 este singurul in plus (pe langa 0:0, 0:1, 1:0, 2:0 si 0:2) care ar conduce la un pariu pierdut in cazul in care ar juca “peste 2.5 goluri”. Sunt pariori care considera aceasta selectie mult mai sigura, insa in realitate lucrurile stau diferit si multe meciuri se incheie cu scorul de 1-1.

Daca se intalnesc echipe apropiate ca valoare, in mod normal, pariul “ambele echipe inscriu” are mai multe sanse de reusita decat “peste 2.5 goluri”, pentru ca este greu de crezut ca va fi 0-3/3-0 pentru una dintre formatii. In acelasi timp trebuie sa tii cont atat de statisticile pe faza ofensiva, cat si pe faza defensiva ale celor doua formatii. De exemplu, doua echipe cu golaveraje de 12:2 si 15:3 nu inseamna ca vor produce un meci de GG, deoarece ambele au defensive puternice care pot “anihila” atacul advers. Sfatul meu este sa alegi acest pariu in cazul in care se intalnesc grupari cu un atac puternic, dar si cu probleme in aparare in acelasi timp.

Pariul “peste 2.5 goluri” este mai indicat decat GG-ul in cazul unor meciuri cu o favorita clara, in care sunt toate sansele ca aceasta sa se impuna cu scorul de 3-0. Evident, in cazul in care outsider-ul marcheaza un gol este cu atat mai bine, deoarece pronosticul “peste 2.5 goluri” va avea sanse si mai mari de reusita.

Pariaza AICI pe tipul de pariu “peste 2.5 goluri” la cele mai tari meciuri ale zilei!

Ti-am prezentat principalele aspecte legate de pariurile pe goluri la fotbal, mai exact despre selectiile “ambele echipe inscriu” si “peste 2.5 goluri”. Chiar daca acestea sunt apropiate ca semnificatie si multi pariori considera ca nu este o diferenta prea mare intre ele, sa stii ca in realitate este foarte usor ca doar unul dintre aceste pronosticuri sa fie castigator. De aceea te sfatuiesc sa analizezi foarte bine meciul de fotbal pe care vrei sa pariezi si sa decizi singur care dintre cele doua pariuri este mai potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here