Cat de profitabile sunt pariurile de tipul pauza/final?

0
1138

Cat de profitabile sunt pariurile de tipul pauza/final? Ponturi pariuri Scoala de pariuri

Aflandu-se in cautarea unor cote cat mai mari multi pariori care joaca pe fotbal ajung sa parieze pe pronosticuri de tipul pauza/final. Pentru acest tip de selectie primesti in general o cota buna, insa si riscurile sunt pe masura.

In acest articol iti voi prezenta principalele aspecte legate de pariurile pauza/final la fotbal, te voi invata cum sa analizezi corect un meci atunci cand vrei sa joci un astfel de pronostic, dar vei vedea si daca aceste selectii se pot dovedi profitabile pe termen lung.

CLICK AICI pentru a juca un pariu pauza / final fara risc!

1. Ce sunt pariurile de tipul pauza/final?

Chiar daca este un tip de pariu foarte usor de inteles pot exista pariori care nu cunosc exact ce inseamna acesta.

La pariurile sportive de tip pauza / final trebuie sa intuiesti corect atat rezultatul dupa prima repriza, cat si cel de la finalul jocului. Ma refer aici la finalul celor 90 de minute, deoarece reprizele de prelungiri (atunci cand au loc) nu sunt luate in considerare. Atentie, nu confunda pariul “pauza sau final” cu pauza/final, pentru ca sunt selectii diferite, insa cu siguranta iti vei da seama de acest lucru si dupa valoarea cotelor.

2. Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand joci pariul pauza/final?

Aceasta selectie este destul de greu de anticipat corect, iar din aceasta cauza analiza si informarea fiecarui jucator joaca un rol esential. Inspiratia conteaza si ea extrem de mult in reusita unui astfel de pariu. In cele ce urmeaza iti voi da cateva sfaturi foarte utile atunci cand vrei sa joci ponturi pariuri de tipul pauza / final.

2.1 Nu te lasa influentat de cote

Prima tendinta a oricarui jucator la pariuri este sa mearga pe cotele mai mici, atunci cand nu poseda informatiile necesare pentru a alege un anumit pronostic. Desi in teorie aceste valori mai reduse a cotelor reprezinta o sansa mai mare de reusita a pronosticului, in realitate lucrurile stau diferit. De aceea sfatul meu este sa nu te bazezi pe cote in alegerea unui pariu pauza/final, ci doar pe analiza respectivului meci.

2.2 Tine cont de statistici

la acest tip de pariu si statisticile pot juca un rol important. Consultand astfel de date poti vedea cum se descurca anumite echipe pe propriul teren sau in deplasare, poti vedea numarul de goluri inscrise/primite in prima parte a jocului si-ti poti face o idee generala despre cum ar putea sa decurga partida.

Doar statisticile nu te vor conduce insa mereu spre un pariu castigator; ele trebuie folosite doar ca un punct de plecare. De exemplu, daca in deplasare, o echipa n-a castigat niciodata meciul conducand inca de la pauza, probabil pronosticul pauza/final 2/2 este de evitat.

2.3 Informeaza-te asupra problemelor de lot

O informatie de folos, atat pentru pariurile de tipul pauza/final, cat si pentru orice alta selectie este legata despre problemele de lot din cadrul echipelor. De exemplu, lipsa celui mai bun marcator al unei echipe ti-ar putea schimba radical parerea despre un anumit joc, la fel cum si lipsa unui fundas de baza sau a portarului titular ar trebui s-o iei in calcul.

2.4 Tine cont de conditiile meteorologice

Chiar si conditiile meteo pot juca un rol extrem de important in reusita unui pariu pauza/final. In cazul in care meciul se desfasoara in conditii de ploaie, canicula sau pe un teren inghetat, cel mai bine ar fi sa eviti orice fel de pronostic. Ploaia va face mingea foarte greu de controlat si rezultatele pot fi surprinzatoare, canicula poate afecta, de asemenea, performanta jucatorilor in teren, iar terenul inghetat va conduce la mari dificultati in a gasi poarta adversa.

2.5 Derby-urile trebuie, pe cat posibil, evitate

Tinand cont ca vorbim despre un pariu destul de riscant, acesta nu este recomandat sa se joace pe derby-uri. In astfel de meciuri ambele echipe intra foarte motivate in teren si cel putin in prima repriza meciul poate fi mai echilibrat decat te astepti. Intr-un derby se poate intampla orice, astfel ca recomand evitarea oricarui tip de pariu pe un astfel de meci.

2.6 Tine cont de motivatia echipelor

Nu-n ultimul rand, motivatia jucatorilor este un lucru extrem de important in analiza unui meci. De exemplu, daca o echipa care are nevoie disperata de victorie intalneste o formatie pentru care jocul n-are miza, atunci este probabil ca echipa mai motivata sa preia conducerea destul de repede in meci.

In acelasi timp, daca meciul este unul foarte important pentru ambele tabere este posibil ca prima repriza sa fie tratata cu prudenta si sa se termine la egalitate. Acestea nu sunt niste date exacte, insa pot fi sfaturi utile pentru alegerea pariurilor pauza/final.

3. Sunt profitabile pariurile de tipul pauza/final?

Din punct de vedere teoretic pariurile de tipul pauza/final au o sansa de reusita de doar 11%, deoarece numai o singura selectie din cele 9 posibile (1/1, 1/X, 1/2, X/1, X/X, X/2, 2/1, 2/X, 2/2) poate fi castigatoare. In pariuri teoria nu este valabila in cele mai multe cazuri, astfel ca informarea si analiza unui eveniment sportiv poate elimina din start cateva variante posibile ale pariului pauza/final.

Pariurile sportive online de tipul pauza/final se pot dovedi profitabile daca se face o informare si o analiza corecta a respectivului eveniment. Sfatul meu este sa urmaresti doar cateva campionate de fotbal (2-3 maxim) daca iti permite timpul sau, daca nu, doar cateva echipe (si de preferat nu cele mai puternice, deoarece in meciurile lor, de obicei, cotele nu sunt valoroase), pentru ca astfel sansele de reusita ale pariurilor pauza/final vor creste considerabil. In acelasi timp, incearca sa eviti “bombele” pauza/final 1/2 sau 2/1, deoarece, chiar daca primesti cote extrem de mari, sansele de reusita sunt reduse.

Cele mai bune cote pentru pariurile pauza / final sunt AICI!

Ti-am prezentat principalele aspecte legate de pariurile pauza/final pe meciurile de fotbal. Chiar daca este un tip de pariu destul de greu de anticipat, consider ca se poate dovedi profitabil daca iti dedici suficient timp analizei si informarii cu privire la evenimentele pe care pariezi. Cotele sunt si ele unele pe masura si se pot dezvolta chiar si anumite sisteme de joc foarte interesante bazate pe pariurile de  tipul pauza/final.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
34 din 61 56% +829.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
38 din 57 67% +454.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here