Ce cotă trebuie să aibă ponturile la pariuri

0

Pariurile sunt pentru unii doar o simplă distracție, un bilet cu multe meciuri la sfârșit de săptămână, ca să privească altfel anumite partide de fotbal cu miză, cu o bere-n față, alături de cei mai buni prieteni. Alții joacă mai calculat și vor să facă bani cu ponturi bine alese, nu caută adrenalină, doar profitul.

ce cota trebuie sa aiba ponturile la pariuriSunt și unii care pariază foarte rar, doar atunci când se duc alături de niște amici să pună un bilet într-o zi cu meciuri în Liga Campionilor. Toți vrem să facem bani și să câștigăm des, indiferent că vorbim de niște sume acceptabile sau “astronomice”.

Când aleg anumite pronosticuri fotbal am grijă să selectez meciuri din campionate pe care le urmăresc în fiecare săptămână. Cota minimă pe care o aleg pentru un pont este 2. Nu merită pe o cotă de 1.20 ca să riști 100 sau 500 RON. Daca riscam 100 RON pe cota 1.20 profitul ar fi de 20 RON, asta dacă pariem la casele de pariuri online care n-au impozit pe bilete câștigătoare. Dacă pariem 100 RON pe cota 2 o să ne dublăm suma pariată.

Dacă o cotă este mică acest lucru nu garantează câștigul sigur! Eu am pierdut și pe cote de 1.15, gen victorie Barcelona acasă, iar un prieten, care juca strategia Easy Money pe cote foarte mici și sume mari, a pierdut un pariu pe final de meci la cota 1.01. A riscat pe un pariu că nu se mai vor marca încă 2 goluri după minutul 90; în minutul 91 a fost un penalty și-n minutul 94 s-a înscris din nou.

Sunt multe modalități de a alege ponturi pariuri azi, dar eu prefer cote mari pe un singur meci sau maxim 2 evenimente pe bilet. Cota minimă 2 este o regulă pe care o respect cu sfințenie, altfel nu merită riscul. Dacă știi să te ferești de meciurile fără miză, dacă nu joci pe campionate “fantomă”, dacă nu joci la recuperare într-o zi catastrofală pentru selecțiile tale, dacă ești sigur pe tine, s-ar putea să faci bani din pariuri. Totul depinde de tine.

Joacă AICI un pariu fără risc cu o miză de până la 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here