Ce ponturi pariuri îți aduc câștig

0
285

ce ponturi pariuri iti aduc castigAm jucat la pariuri tot felul de ponturi pe diferite sporturi. Am încercat zeci de strategii și am avut zile în care am câștigat sume importante, dar și perioade în care am pierdut toată banca pentru că n-am fost disciplinat. Aceasta este viața de parior! Nu-i mereu roz, așa cum vezi în reclamele de la TV.

În timp am observat că anumite ponturi pariuri aduc câștiguri bune, cu condiția să știi să le alegi cu mare grijă din miile de opțiuni de pariere care sunt disponibile zilnic.

Eu prefer să joc ponturi pariuri din fotbal pe bilete cu un 1-2 selecții. Pariorii profesioniști care sunt pe plus joacă mai mereu în acest mod. Aceștia sunt doar 5% din toată masa de pariori din întreaga lume. Restul sunt “donatori”, care visează luna de pe cer cu un bilet cu 20 de pronosticuri dintre care măcar 2-3 sunt pariuri de tipul pauză/final, care sunt foarte greu de intuit.

Elimină din mintea ta expresia doar atât câstig, atunci când sunt puține selecții pe bilet. O cotă enormă formată din peste 10 pronosticuri pe bilet are șanse foarte mici, iar suma finală doar îți gâdilă orgoliul. Fă profit 100 RON pe zi sau la 2 zile și vei fi un parior de succes! 

O altă greșeală pe care o fac cei care sunt la început în lumea cotelor o reprezintă pariurile live, care nu sunt recomandate decât după o perioadă de timp. Evenimentele live se succed cu repeziciune și poți pierde toată banca într-o singură zi.

Dacă nu ești un tip cu nervii tari n-ai ce să cauți pe platforma de pariuri live a caselor de pariuri online. Ar fi bine să alegi ponturile zilei și să nu mai pariezi live, dacă vrei să fii pe plus la sfârșitul zilei.

Un alt sfat bun atunci când alegi ponturile la pariuri este să nu te grăbești. Sunt sigur că ai văzut pariori care o rup la fugă spre o agenție de pariuri pentru că se apropie ora de începere a unor meciuri de fotbal din Italia sau Germania și vor să puna repede un bilet. Poți să stai acasă, în fața laptopului, deschizi conturi la casele de pariuri online de top și faci biletul liniștit, și calculat, fără să te grăbești.

Pariorii profesioniști din România pariază în special la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here