Cea mai buna casa de pariuri pentru a juca pe turnee ITF si Challenger

0

ITF Women's Circuit si ATP Challenge Tour sunt circuitele de tenis secundare la feminin, respectiv masculin. In ambele circuite participa jucatori mai de mana a doua sau a treia, asta deoarece sunt foarte putine puncte puse in joc si totodata foarte putini bani. La Challenger am avut in 2018 turnee cu premii cuprinse intre 43.000$ si 150.000$, in timp ce la feminin premiile au fost cuprinse intre 15.000$ si 25.000$.

Descopera AICI una din casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com!

Cea mai buna casa de pariuri pentru a juca pe turnee ITF si Challenger

In acest articol m-am gandit sa analizez putin ofertele la casele de pariuri online recomandate pentru a vedea care este cea mai buna pentru a juca ponturi pariuri pe turnee de tenis ITF si Challenger.

Am ales sa scriu articolul intr-o zi de joi deoarece ne aflam practic in mijlocul turneelor si ne putem face o idee mai clara asupra numarului de meciuri oferite, respectiv asupra numarului de pariuri disponibile per meci. Este posibil ca pe termen lung sa nu fie foarte elocvente aceste date culese de mine, dar chiar si asa ar trebui sa avem o imagine de ansamblu, ca sa stim care este cea mai buna casa de pariuri online pentru turnee ITF si Challenger. In cadrul acestor statistici am luat in calcul doar meciurile de simplu.

Betano (ia aici bonusul la prima depunere de pana la 500 RON)

  • ITF: avem undeva in jurul a 60 de meciuri atat din circuitul feminin, cat si din cel masculin, deci in jur de 120 de meciuri in total. Marele avantaj comparativ cu Netbet este ca la apropape toate meciurile din circuitul ITF pe langa pariul pe victorie regasit la Netbet mai avem si posibilitatea de a miza pe castigatorul primului set, respectiv pe scorul corect pe seturi.
  • Challenger: Scenariul de la Netbet se repeta si la Betano pariuri, doar ca aici avem 3 meciuri de dublu, deci un plus.

Unibet (deschide cont aici si ia un bonus de 300 RON)

  • ITF: Avem 19 meciuri pe care puteam paria pre-meci si niciunul livel; la cele 19 meciuri neincepute puteam miza doar pe jucatorul castigator.
  • Chalenger: 8 meciuri pe care putem paria pre-meci cu cate 10 optiuni de pariere la fiecare joc.

Fortuna (inregistreaza-te acum; ai bonus pana la 500 RON)

  • ITF: n-avem nici macar un meci din circuitul feminin ITF.
  • Challenger: 10 partide din cele 2 turnee Challenger programate in aceasta saptamana regasim in oferta, cu mentiunea ca la fiecare sunt disponibile 12-13 variante de pariuri.

Netbet (click aici pentru a deschide cont; primul pariu e fara risc pana la 500 RON)

  • ITF: Impresionant! Nu mai putin de 65 din circuitul ITF feminin avem la Netbet, iar la acestea pot fi adaugate inca pe atatea meciuri din circuitul ITF masculin. E drept ca la majoritatea meciurilor avem doar pariuri pe rezultat final, dar e ceva sa oferi peste 100 de meciuri din turnee ITF.
  • Challenger: Sunt 10 partide de simplu din turneele Challenger, dar si, noutate, 2 dispute de dublu. 

Winmasters (deschide cont acum si ai bonus pana la 700 RON)

Deloc surprinzator, oferta de pariere este identica cu cea de la Netbet, asa ca ceea ce am scris la Netbet este valabil si aici.

Avand aceste date in fata putem observa ca Betano (inregistreaza-te aici) este agentia de pariuri online recomandata daca vrei sa pariezi pe turnee Challenger si ITF. Chiar daca numarul evenimentelor este cu putin sub cel de la Netbet & Winmasters, diversitatea ofertei si faptul ca multe din meciuri la care pot fi jucate pronosticuri tenis vor putea fi vizionate live video ma face s-o consider pe Betano numarul 1 la acest capitol.

Pentru o mai mare diversitate poti alege ca pe langa Betano sa te inregistrezi si pe netbet.ro sau / si winmasters.ro.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here