Cele mai populare pariuri ale zilei oferite de casele de pariuri – află cât de mult ajută ele pariorii

0

Sunt zile când n-ai inspirație ca parior și-ți dorești să vezi cele mai populare pariuri oferite de casele de pariuri online. Unele agenții oferă o secțiune de pariuri populare, iar altele vin în plus și c-un bilet multiplu generat din care să alegi pariurile tale favorite sau la care să adaugi altele.

Cele mai populare pariuri ale zileiAceste bilete multiple n-ar trebui să fie literă de lege pentru tine. Trebuie doar s-arunci o privire și să studiezi dacă biletul are șanse de reușită, să te uiți pe siteurile de statistici să vezi ultimele rezultate ale echipelor, forma de moment a atacanților, iar decizia finală să fie a ta.

În continuare o să-ți prezint 3 case de pariuri care oferă bilete multiple care conțin cele mai populare ponturi pariuri azi.

1. Betano

După ce ai intrat pe Betano online, chiar pe prima pagină o să găsești un bilet multiplu din pariuri populare. Dacă dai click pe ADAUGĂ LA BILETUL DE PARIURI vei putea juca biletul exact așa cum este el sau vei putea scoate sau adăuga unul sau mai multe pronosticuri.

betano pariuri populare

Pariază AICI ponturile zilei de la Betano și ai bonus până la 500 RON la primul depozit!

2. Betfair

Betfair este numărul 1 în lume pentru pariurile în contra-partidă sau exchange. Pariorii români care fac trading și știu toate avantajele Betfair, de la cote bune la lichiditate mare pe anumite piețe, fac bani mulți cu strategii bine puse la punct.

Betfair are și varianta unei case de pariuri online tradiționale, cum este Betano, și oferă pariorilor români multe evenimente sportive.

După ce ai intrat pe Betfair Sportsbook în partea dreaptă sus îți va apărea Generator de pariuri multiple. În imaginea de mai jos am ales cote sub 2 și a iesit un bilet multiplu cu șanse reale. Dar din bara de sus se pot face modificări la cote pentru biletul multiplu generat. Când am ales cote sub 10 mi-a apărut un bilet cu cote foarte mari de 3.5 sau 5.

betfair generator pariuri multiple

Joacă AICI pariurile zilei de la Betfair – ai bonus până la 500 RON!

3. Fortuna

Casa de pariuri online Fortuna are un site ușor de navigat, un număr mare de promoții și bonusuri, opțiunea CashOut, pagină dedicată Naționalei României de fotbal, posibilitatea de a depune bani folosind Fortuna Cashpoint, adică depuneri direct dintr-o agenție stradală, plus cele mai populare pariuri ale zilei care sunt scoase-n evidență prin culoarea verde.

La Fortuna cele mai populare pariuri se găsesc pe prima pagină a site-ului, în secțiunea denumită TOP 10. Acolo poți să descoperi meciuri din multe campionate de fotbal puternice din Europa: Spania, Italia, Anglia, Belgia, Portugalia, Polonia sau România.

Fortuna pariuri populare

Joacă AICI pariurile zilei de la Fortuna – ai bonus până la 500 RON!

Majoritatea casele au pariuri populare în ofertă. Însă dacă vrei să fii pe plus des la pariuri contează enorm inspirația ta de a evita surprizele atunci când alegi pariurile pentru biletul zilei.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here