Cum sa alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2

0
51

Cum sa alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2 1Cota 2 pare usor de facut la prima vedere, dar nu este asa de simplu in lumea pariorilor amatori sau profesionisti. Cota 2 este foarte buna atunci cand vrei sa iti dublezi banii sau atunci cand aplici o strategie la pariuri pe termen lung. Iar daca nu stii cum sa alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2, ai venit unde trebuie pentru ca in acest articol o sa-ti prezint cateva idei despre aceasta vestita cota si sporturile de pariat.

Nu ai nevoie de multe meciuri ca sa faci cota 2. Un singur meci sau cel mult 2 sunt de ajuns ca sa atingi cota 2. Unii prefera o cota de siguranta de 1.30 sau 1.25 si langa aceasta adauga una de 1.70 sau 1.65, iar cota 2 este gata.

Eu prefer sa fac cota 2 doar dintr-un singur meci de fotbal, fara sa pariez pe victorie sau egal, ci pe goluri marcate peste 2,5 goluri la cota 2. Pot sa gasesc aceasta cota sau apropiata si la peste 2 goluri handicap asiatic in campionatul Romaniei sau in alte campionate unde se inscre mai rar. Pot sa fiu inspirat si sa le aleg partidele de fotbal unde se marcheaza cel putin 2 goluri sau unde stiu ca ambele echipe inscriu des.

Ar fi bine sa nu te bazezi pe un singur sport cand alegi cele mai bune pronosticuri pentru cota 2. Aceasta cota o poti realiza dintr-un meci de tenis aproape sigur la cota 1.40 si o dubla X2 pe o echipa puternica la fotbal la 1,60. Poti sa alegi cote din baschet, tenis, volei, rugby, box, MMA (arte martiale mixte), baseball sau fotbal american.

Alege pronosticuri DNB la cota minima 2. DNB inseamna ca la egal primesti banii inapoi. Sa zicem ca la un meci echilibrat gasesti cota 2 DNB pe echipa gazda. Daca va invinge, ai facut cota 2 pe ziua respectiva, daca face egal primesti miza inapoi. Doar daca vor castiga oaspetii pierzi banii. Ai 2 sanse din 3, iar acesta este un avantaj care-i binevenit in lupta cu agentiile de pariuri online.

Joaca aceeasi miza pe bilet pe termen lung. Daca joci 100 RON in fiecare zi si la sfarsitul lunii ai reusit 60% de pronosticuri bune la cota 2 o sa fii pe plus. Nu schimba miza, nu juca sub cota 2 niciodata si ai grija ce pronosticuri alegi din toata ofera de pariuri din ziua respectiva. Sa faci bani din pariuri nu este usor! Daca as face o comparatie cu atletismul, activitatea de a castiga bani din pariuri pe termen lung se compara cu o cursa maraton si nu cu una de 100 metri.

Pariaza AICI cota 2 si primesti bonus la prima depunere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here